Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
GN00508771 03:29 PM 03-01-16
作者: 神名レオ:
其實係咪悟空又玩心臟病復發??
似最尾戈拳吉左佢一針....
斯羅 03:47 PM 03-01-16
作者: 次期Cekehe:
話時話,比賽前破壞神話悟空弱過乳頭人,
但之後悟空同比達入去精神時間房特訓三年,
三年之後都仲係弱過乳頭人?咁呢個乳頭人豈不是好勁?
咁其實winnie the pooh都吾叫得做勁?
佢都係識卸走D力量令自己刀槍不入, 咁都入5強

我相信第7宇宙第一勁既未必真係實力, 而係有某D特殊能力
雖然我覺得吾荒係好野加正經XP
fortel 03:53 PM 03-01-16
作者: 斯羅:
咁其實winnie the pooh都吾叫得做勁?
佢都係識卸走D力量令自己刀槍不入, 咁都入5強

我相信第7宇宙第一勁既未必真係實力, 而係有某D特殊能力
雖然我覺得吾荒係好野加正經XP
可以硬食悟空一拳,應該唔會太屎既
次期Cekehe 07:30 PM 03-01-16
作者: fortel:
諗起之前最強地球戰士,硬食悟空一拳之後被吹飛幾公里~
luciferdark 07:50 PM 03-01-16
作者: fortel:
如果咁計的話, 救世主撒旦都食過瘦貓一掌
GN00508771 11:16 AM 03-06-16
結果原來仲衰仔過菲利www
次期Cekehe 06:48 PM 03-06-16
上次黃金菲利被悟空搶尾刀,今次比達可以盡情玩~
T.K. 06:58 PM 03-06-16
宇宙一体育大會?
KENSNAKE 09:37 PM 03-06-16
吉吉降頭仔藍色菲利好陰濕.

菲莉堂堂正正邪惡.突然好感度上升.

超1比達認真打已經夠贏.
GN00508771 01:14 AM 03-07-16
但今集完全係找魔童FANS既揸.......

作者: KENSNAKE:
吉吉降頭仔藍色菲利好陰濕.

菲莉堂堂正正邪惡.突然好感度上升.

超1比達認真打已經夠贏.
雖然目標一樣 但做既野陰濕幾倍...
神名レオ 04:40 AM 03-07-16
魔童真慘,戰力屎
頭腦都唔夠人嚟,變左廢人一名
psidef 10:22 AM 03-07-16
上次黃金菲利被悟空搶尾刀,今次比達可以盡情玩~
呢隻廢咁多點盡情玩丫......
HON HON 10:31 AM 03-07-16
擺明俾晒比達出位LA...

魔童唔係廢, 鬼叫佢做左好人, 兼夾假菲利D戲實在太好咁解啫.

其實假菲利下陰招, 同金菲利叫手下出手感覺相同...
明明菲利都叫做有D尊嚴既大壞蛋, 但為左復活F就令到佢變小人, 真可惜.
supermanlady 06:42 PM 03-09-16
第35話
べジータVS

第36話
べジータVS

第37話
べジータVS

第38話
「第6宇宙最後の戦士.最強の男ヒット見参!」(仮)
GN00508771 06:45 PM 03-09-16
滿滿的王子 很好
神名レオ 10:44 PM 03-09-16
第六宇宙撒亞人又係一話ko
不過算勁,唔識變超撒亞人都打到下
psidef 09:51 PM 03-20-16
我開始覺得宇宙第一其實唔係指打交方面......
次期Cekehe 09:57 PM 03-20-16
可能純粹係比魯斯唔想承認悟空係宇宙第一,
所以求其搵個人出來,然後話悟空只係宇宙第二。
小嘉 10:14 PM 03-20-16
入左武鬥大會好似好睇左
T.K. 11:06 PM 03-20-16
比達睇小模式全開
GN00508771 12:11 AM 03-21-16
比達放擴散波完全係立旗
小嘉 12:12 AM 03-21-16
我係超級比達
kev00269270 12:52 AM 03-21-16
久違的王子戰法

成日叫人唔好輕敵
自己上陣又....
唔洗變神,變超2已經秒殺了吧....
fortel 08:42 AM 03-21-16
可能純粹係比魯斯唔想承認悟空係宇宙第一,
所以求其搵個人出來,然後話悟空只係宇宙第二。
人地假假地都食左悟空一拳,唔會係無料掛...
神名レオ 08:52 AM 03-21-16
奶頭人應該係廢柴一名
呢家悟空守尾門都ok啦
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101  ... 最後

返回主題版面