Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 01-11-12, 08:37 PM   #301
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
KARA今年亞巡有香港站
好窮啊
機會難得, 去啦去啦
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-12, 08:38 PM   #302
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 04-23-12 07:55 AM 被 tallken 編輯。
舊 01-14-12, 11:20 AM   #303
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
明天有冇人睇少時?
見到今次因企位問題搞到咁亂都好無言
雖然呢d野應該係主辦單位搞而唔係fan club搞

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-12, 01:14 PM   #304
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我去睇

企位有咩事呀?

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-12, 01:25 PM   #305
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: HON HON 查看文章
我去睇

企位有咩事呀?
之前經fc買vip企位的,fc安排取飛時順便抽埋簽取籌順序入場
原來仲有好多人不經fc買飛(特別係A1 & A2)區,佢地當然嘈到拆天啦(抽簽取籌只係fc一箱情願的做法
結果宜家人人要12點到會場排隊取籌
剛剛睇過舞台d相仲好過上次8月個show,有d位同座位好近下,企位荒死睇唔到ma

舊 01-14-12, 02:31 PM   #306
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
之前經fc買vip企位的,fc安排取飛時順便抽埋簽取籌順序入場
原來仲有好多人不經fc買飛(特別係A1 & A2)區,佢地當然嘈到拆天啦(抽簽取籌只係fc一箱情願的做法
結果宜家人人要12點到會場排隊取籌
剛剛睇過舞台d相仲好過上次8月個show,有d位同座位好近下,企位荒死睇唔到ma
可否pm d舞台相黎睇下?

舊 01-14-12, 06:19 PM   #307
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
我~~不過我係山腰.
kara我先去企XD.

其實點會諗全區都係自己人....

舊 01-14-12, 06:28 PM   #308
tallken
Crazy Gamer

聽說 其實係主辦單位 誤導一眾FansClub 所以最終出事....

此篇文章於 01-14-12 10:30 PM 被 tallken 編輯。
舊 01-16-12, 12:33 AM   #309
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

今晚個show好正, 但香港始終係香港, 梗係覺得爭d爭d咁, anyway, good show

不過....

我睇左佢隻japan tour bd至去睇, 咁就出左d事la....XD

舊 01-16-12, 12:53 AM   #310
jason_kasim
我愛港女

好high,好近,好滿足,差幾兩差野都值
我選擇show後先入bluray

舊 01-16-12, 01:24 AM   #311
endymion
ハン・イェスル

我比980但係係d千幾位置,
係開場比d記者阻住,工作都守下規舉呀,
果幾個位留空唔賣就係唔想擋住輪椅人士,
班記者就好似執到寶咁坐落去,咁都算你都係搵飯食,坐都擋唔曬,
影影下企起身排人壁XD,仲要搵人趕完,轉頭再排過,你真係想點.
特別係果個無禮貌0既鬼佬記者,佢為影相推個遅入場女fans.
好彩就第3首歌時清左場

如果今晚係睇kara我一定對班記者開火,擋我睇龍珠,不過kara我一定係下面.XD
今晚班真係....823我係下面都有個日本記者,人地幾好禮貌,仲幾好傾,佢仲要係買飛入場.
你班免費走去阻住d比$+企唔到起身0既人.

我都睇左bd,不過我反而覺得我地比日本幸福XD,都係果句,場細有場細好處.

此篇文章於 01-16-12 02:11 AM 被 endymion 編輯。
endymion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-12, 02:09 AM   #312
jason_kasim
我愛港女

細場近近地都幾好
企左係A2,雖然周圍8成都係學生,除左尾段多左人舉牌視線受少系阻之外,其他時間真係好近
成日都係則邊同我地有好多interaction

舊 01-16-12, 02:15 AM   #313
endymion
ハン・イェスル

2先正XD,係正個台突出位.
不過最正係A1 條樓梯係A1.

舊 01-16-12, 03:36 AM   #314
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
講起就慘,$1480 C區,因為唔識FANS CLUB既人,係公開發售買左最前都係得C區...
但入到去先知....同山頂位冇分別,分別在山頂位都仲有得坐....

經過今次我下次一定醒目,會搵人買VIP
為左睇YOONA下次博命都要A1

P.S:我唔係少時FANS,所以資訊好貧乏....

GUY修行中
Guy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-12, 10:09 AM   #315
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

唯一可惜係以為唔俾帶大機所以無帶到影唔到靚相....

我坐block 5 ROW A, 側頭睇側左3個鐘, 但都好覺得好正.

希望快D再黎開CONCERT就好, 到時影返飽至得.

舊 01-16-12, 10:33 AM   #316
jason_kasim
我愛港女

上星期開Cnblue就鬼死咁緊check袋
今次可能太多費時check
我都係用部cheap DC仔影
下次唔知幾時黎
遲d KARA黎應該繼續企位,雖然排到好辛苦,不過都值得
不過唔好再搞vip位,或者俾佢公開發售
暫時見香港d fac club處理這方面未夠成熟

舊 01-16-12, 12:04 PM   #317
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 04-23-12 07:56 AM 被 tallken 編輯。
舊 01-16-12, 12:07 PM   #318
tallken
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 04-23-12 07:56 AM 被 tallken 編輯。
舊 01-16-12, 12:18 PM   #319
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 01-16-12, 12:35 PM   #320
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
下次唔知幾時黎
d工作人員hea hea地, 一開閘d人衝入去咁緊張, CHECK都CHECK唔掂XD

VIP呢D走唔甩架LA, 預左要你撲飛, 除非開多2,3場LA.

舊 01-16-12, 04:43 PM   #321
endymion
ハン・イェスル

引用:
下次唔知幾時黎
想問下你沉日幾點去排??

舊 01-16-12, 05:02 PM   #322
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: endymion 查看文章
想問下你沉日幾點去排??
朝早10點, 朝早見到B/C區條龍好長
反而A區我黎那時都係得百幾人左右,我諗排我前面d人應該都係夜晚排
最後冇派籌的情況下等到開場(好彩有人陪可以間中出去吸下新鮮空氣順便買下d周邊)
玩魔裝II玩到唔知幾多關玩到冇電
之後入到會場後見個台咁高,我呢d中間人仕個view係最好
全場自己成日自轉望佢地係台上周圍走,望主舞台又比較清楚
反而前排人仕企晒係近中間台邊/主舞台係最冇著數
佢地9個鍾意停係左右台邊同d座位揮手,冇幾可停係中間通道,
佢地又鍾意係A1條樓梯番後台,A2那條只係見過一兩次

舊 01-16-12, 05:18 PM   #323
endymion
ハン・イェスル

引用:
反而A區我黎那時都係得百幾人左右,我諗排我前面d人應該都係夜晚排
最後冇派籌的情況下等到開場(好彩有人陪可以間中出去吸下新鮮空氣順便買下d周邊)
因為驚kara時香港主辦都係一鑊泡,所以睇下今次咩環境.

舊 01-16-12, 06:13 PM   #324
tallken
Crazy Gamer

delete

舊 01-16-12, 06:13 PM   #325
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我覺得佢地停留响中間既時間多d, 有d覺得坐正台中間兩邊成日要望佢地pat pat都幾橙....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[urgent] pop up Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 0 02-24-07 04:50 PM
廣告 POP UP Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 0 10-30-06 12:33 PM
POP'N MUSIC  jamsquare 街機遊戲討論版 40 09-08-05 11:03 PM
What's Hindi Pop? Freeman02hk Neo Music UNIVERSE 0 10-29-04 10:26 PM
好多pop up 暴走EVA初號機 手機資訊/電腦軟硬討論 5 11-10-03 12:51 AM

現在的時間是 07:56 PM

手機版 | APP版