Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 06-16-08, 02:30 AM   #451
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
http://hk.youtube.com/results?search...rch_type=&aq=f

各位慢慢笑

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-08, 01:25 AM   #452
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
7月份邊個得閒唱K呢?

GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-08, 08:41 AM   #453
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
2) Waitwait(一至日都ok)

舊 07-14-08, 10:40 AM   #454
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
3) 可人怡(任何一個星期六)

死後墮入的地獄才是真!

此篇文章於 07-14-08 07:19 PM 被 可人怡 編輯。
可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 10:44 AM   #455
masaki
小峽谷肥安娜

近期要返工 答你唔到邊日得
盡量就啦

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-08, 10:38 PM   #456
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
D卡拉ok加價加得好恐佈,
尋晚同fd兩個人唱green box貓頭鷹,人頭$128一位。
埋單每人$151...
唱K變番高消費娛樂...

p.s.green box 有曹格既單數&無辜唱啦。

舊 07-17-08, 06:09 PM   #457
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
4) Gestapo

我返來啦 XD

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 11:11 PM   #458
下雪邊界

引用:
作者: masaki 查看文章
近期要返工 答你唔到邊日得
盡量就啦
明白
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
D卡拉ok加價加得好恐佈,
尋晚同fd兩個人唱green box貓頭鷹,人頭$128一位。
埋單每人$151...
唱K變番高消費娛樂...

p.s.green box 有曹格既單數&無辜唱啦。
假日夜晚絕對唔出奇,但係你果日係幾點唱到幾點?
總之貴就一定ga喇,差別在於抵唔抵 (夠鐘會唔會趕你走...)

引用:
作者: Gestapo 查看文章
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
4) Gestapo

我返來啦 XD
雪妹幾時走?

另,如果今次K聚順延8月,大家有冇問題?(如果你地私下搞另計,原因請見本人簽名檔 )
舊 07-18-08, 11:23 PM   #459
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
假日夜晚絕對唔出奇,但係你果日係幾點唱到幾點?
總之貴就一定ga喇,差別在於抵唔抵 (夠鐘會唔會趕你走...)
都係例牌1200~545a.m.
一般星期日半夜都計閑日的,根本就係當香港經濟真係好Q好咁,
加價加到離奇。

舊 08-02-08, 12:25 AM   #460
macross7ra
FireBomber!

有無人今個星期六日想唱K

舊 08-06-08, 07:31 PM   #461
waitwait
クリストファー

我冇所謂~~

舊 08-10-08, 10:43 PM   #462
waitwait
クリストファー

8月k聚,遙遙無期~><

舊 09-03-08, 10:05 PM   #463
下雪邊界

唔好意思,呢排好忙,無時間搞K聚tim
9月有冇人有興趣K聚?
舊 10-05-08, 03:08 AM   #464
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
想唱k.....下雪呀去左邊呀

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 09:03 AM   #465
下雪邊界

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
想唱k.....下雪呀去左邊呀
我仲諗住呢個版已經俾人遺忘左tim

10月有冇人想參加k聚?有就報名啦
1) 下雪(暫時14/10之前全部唔得)
2) 情婆 (???)
舊 10-05-08, 12:45 PM   #466
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

有(超重要BY DA)野宣佈呀,K聚眾人係時候出黎啦!!!!!!!!!!!

2) 情婆 (暫時任何星期6夜晚、星期日全日都ok)
3) DA (同上)

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 10-05-08, 12:55 PM   #467
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
3) DA (同上)
4) Kaiser (暫時任何星期六/日都ok,11號除外)

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 12:36 AM   #468
下雪邊界

引用:
作者: Kaiser 查看文章
3) DA (同上)
4) Kaiser (暫時任何星期六/日都ok,11號除外)
我都有野想宣佈
如果搞得成的話,我會現場拉闊唱糖果人既好心分手
舊 10-07-08, 01:00 AM   #469
waitwait
クリストファー

3) DA (同上)
5) waitwait (暫時任何星期6、星期日全日都ok)

舊 10-08-08, 08:36 AM   #470
下雪邊界

K聚日期已確定

GAF音樂版10月份K聚
日期:26/10
時間:下午
地點:未定 (歡迎提議)
1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait

另,本人聽日將會外遊,13號之前都唔會響香港或者上到網,講聲先
舊 10-08-08, 09:50 AM   #471
可人怡
不適用

註冊日期: May 2003
K聚日期已確定

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait
6) 可人怡

提議地點:大角咀新九龍廣場

死後墮入的地獄才是真!

此篇文章於 10-08-08 10:05 AM 被 可人怡 編輯。
可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 09:19 PM   #472
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
K聚日期已確定

1) 下雪
2) 情婆
3) DA
4) Kaiser
5) waitwait
6) 可人怡
7) jimmyogata

提議地點:大角咀新九龍廣場

舊 10-09-08, 12:51 AM   #473
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

大角咀新九龍廣場啦,幾好呀係行遠少少者...

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 10-12-08, 12:21 AM   #474
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
地點日子OK
其實大角咀果間真係唔錯~

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-08, 08:14 AM   #475
下雪邊界

K聚日期及地點已確定

時間:下午2點
地點:大角咀新九龍廣場
1) 下雪
2) 情婆