Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-12, 12:23 AM   #26
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: Sar8 查看文章
嗯....唔係神谷...有保留....

白金出既game唔係神級制作人都係覺得爭D
冇乜所謂,佢都幫老任整緊新作

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:35 AM   #27
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
http://andriasang.com/con0zb/sakurai_platinum/

呢件事可能一早有跡可尋
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:43 AM   #28
Vincent_XIII
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
PSN  IDViVi-Vincent
Why WiiU
不過聽說神谷唔興搞續作?
呢隻會唔會同dmc2一樣悲劇架?
Vincent_XIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:44 AM   #29
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: enishi 查看文章
http://andriasang.com/con0zb/sakurai_platinum/

呢件事可能一早有跡可尋
本來傾大亂鬥用既角色, 點知仲彈隻續作出黎
咁大亂鬥b姐實會亂入了

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:51 AM   #30
Suda

引用:
作者: Vincent_XIII 查看文章
Why WiiU
不過聽說神谷唔興搞續作?
呢隻會唔會同dmc2一樣悲劇架?
佢想搞DMC2架,係capcom冇俾佢搞姐

安心等續報

Nintendo3DS
舊 09-14-12, 12:52 AM   #31
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: Sar8 查看文章
嗯....唔係神谷...有保留....

白金出既game唔係神級制作人都係覺得爭D
稻葉敦志一樣掂!
god hand、vj、madworld、metal gear rising佢都有份

shit,仲想儲錢
依家真係迫我買wiiu......
但睇真d
原來仲有sega個名
咁即係都仲有機......

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:53 AM   #32
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
美國, 歐洲都講明呢隻係 WiiU exclusive

Bayonetta 2 coming exclusively to Wii U
http://www.shacknews.com/article/757...ively-to-wii-u

此篇文章於 09-14-12 12:56 AM 被 enishi 編輯。
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:59 AM   #33
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
零系列都仲有Koei Tecmo 個名

ttp://www.famitsu.com/news/201209/13021133.html
『BAYONETTA(ベヨネッタ)2』がWii U独占で発売決定!
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 01:00 AM   #34
Suda

見到官網寫住Maker係老任已經費事多諗,同隻零差唔多

Nintendo3DS
舊 09-14-12, 02:15 AM   #35
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
無可否老任真係幾大能耐, 係呢個多平台年代都拎倒甘多第三方獨佔大作, 3DS BIO, MH ,WIIU未出已經有呢隻, ZombiU等等

舊 09-14-12, 02:30 AM   #36
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
見Social Network上都有唔少反對WiiU Exclusive既聲音
其實在我而言,亦係希望佢出係另外兩部主機上
不過既然是 WiiU Exclusive,咁基本上都應該冇咩可能架啦
但求質素有返第一集XB360版咁就得 b
希望到時係另外兩部機出 Director's Cut 或者 International

"SEGA and Platinum Games, you both killed Bayonetta."

舊 09-14-12, 06:52 AM   #37
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: chunmanx 查看文章
稻葉敦志一樣掂!
god hand、vj、madworld、metal gear rising佢都有份

shit,仲想儲錢
依家真係迫我買wiiu......
但睇真d
原來仲有sega個名
咁即係都仲有機......
係唔係店要出左先知
咁多隻白金曼滿意都係得bayo+vanquish
之後果D真係...
況且有份同帶頭爭好遠
早仕矢都有份整NGB,NG2,但睇下NG3個死款

舊 09-14-12, 07:10 AM   #38
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
WiiU獨佔,失望
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 08:19 AM   #39
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
近年少有吸引到我嘅遊戲,一直期待第二集,依家出落wii u,
成件事正哂,極高興,好!
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 08:44 AM   #40
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: chunmanx 查看文章
稻葉敦志一樣掂!
稻葉敦志 掂唔掂係另一回事

因為 神谷英樹 = ロダン

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 10:13 AM   #41
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
.........................
被屈機了.....

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 10:18 AM   #42
Hunter

註冊日期: Jan 2002
對WIIU無興趣, 無得玩

不過想知用塊TABLET點玩
唔通出出下招要畫公仔.....

引用:
作者: Marco 查看文章
見Social Network上都有唔少反對WiiU Exclusive既聲音
其實在我而言,亦係希望佢出係另外兩部主機上
不過既然是 WiiU Exclusive,咁基本上都應該冇咩可能架啦
但求質素有返第一集XB360版咁就得 b
希望到時係另外兩部機出 Director's Cut 或者 International

"SEGA and Platinum Games, you both killed Bayonetta."
學CAP水, 出完全版

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 10:28 AM   #43
天涯浪俠
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: Hunter 查看文章

學CAP水, 出完全版
好心就唔好酸到出面啦
如果無記錯,4月果陣sega有話過因為財政問題要cut左一d game
魔女2就榜上有名

依家好大機會係任天堂比錢投資救番呢隻野番黎
況且連發行都變埋任天堂啦呢集,任天堂同白金工作室個關係又唔錯
你諗下呢隻會唔會變下一個零好過啦...

當然你依家連2都未出就諗定3,4,5,6既,慢慢
天涯浪俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 10:28 AM   #44
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
爆過XBOX 360 Bayonetta覺得隻GAME好玩,
但同時覺得比神作化是過譽了~!

估唔到會出係WiiU,重要獨佔。
唔知有乜獨特玩法呢?

舊 09-14-12, 10:43 AM   #45
聖鬥士星矢
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
看來wii u機要買... 不過觀望下先... 仲有老任d行貨策略同另外兩部機真係好有距離...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 10:48 AM   #46
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
在wii u出興趣減了,不是不會買,只係變慢慢觀望下都未遲,
而且依隻game神谷由story, director轉左去supervisor

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 10:51 AM   #47
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
今次隻野唔關SEGA事
SEGA應該只係出名
想等其他版本o既朋友就good luck

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 12:46 PM   #48
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Hunter 查看文章

學CAP水, 出完全版
冇人話一定要用tablet玩,正如3ds下mon都唔一定用嚟篤
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 01:04 PM   #49
neo
Ultimate Gamer

http://www.platinumgames.co.jp/release/bayonetta2.html

neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-12, 01:09 PM   #50
neo
Ultimate Gamer

PR
http://platinumgames.com/2012/09/14/...-101-on-wii-u/

neo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
平價出售~PS3 GAME 戰場女武神, 火影, Bayonetta ...... Keith.n 買賣專區 1 06-06-14 01:54 PM
[任天堂] 2月14日Nintendo Direct 介紹了Mario Kart 8, Bayonetta 2, Xeno 新RPG 及多款3DS 遊戲 Netnet 電視遊戲討論版 1 02-14-14 09:32 AM

現在的時間是 08:02 AM

手機版 | APP版