Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 62 112 152 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 172  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
iu fu pig 09:04 AM 07-21-20
當初話啲gear失控嘅原因喺奇點咗
奇怪怪咁大哥呢家先奇點?咁佢當初點解變到身+比人打爆

或人有澤雅幫手,我諗佢嘅所謂研發就喺設計皮套之類⋯⋯(雖然書有好多)
由手機版發出
Sito 11:07 AM 07-21-20
作者: iu fu pig:
當初話啲gear失控嘅原因喺奇點咗
奇怪怪咁大哥呢家先奇點?咁佢當初點解變到身+比人打爆

或人有澤雅幫手,我諗佢嘅所謂研發就喺設計皮套之類⋯⋯(雖然書有好多)
由手機版發出
奇點應該係=有自我,之前大哥叛變應該係屬於ark原本寫比佢的設定(接近澤亞的無間道)
赤兵尉SETH 10:57 PM 07-21-20
1000%無答到要ark學習人類惡意理由, 呢個應該仲係伏線
Busconcamp 01:57 PM 07-24-20
集痴騎計劃...係一早計劃定因高官肺炎而後期加拍既呢?
C.Ryo 09:47 AM 07-26-20
Dr. IS Strange
Celes 01:02 PM 07-26-20
作者: C.Ryo:
Dr. IS Strange
睇到中段心唸呢套唔係時王喎
如月釋臣 01:51 PM 07-26-20
睇完今集感覺好像在看假面騎士4號咁
倒帶式劇情

伊茲之淚

不過Zero Two真心型
Sito 01:57 PM 07-26-20
今集條橋响同樣講AI大戰的美劇Person of Interest中都玩過
GN00508771 02:09 PM 07-26-20
作者: Busconcamp:
集痴騎計劃...係一早計劃定因高官肺炎而後期加拍既呢?
一早有 千騎出場前已有
C.Ryo 05:33 PM 07-26-20
日本雜誌出咗下套Saber官圖了,可以等睇聖杯戰爭了

變身器係劍+劍套插故事書
尼路 08:14 PM 07-26-20
本來以為係隱藏的天才,原來係伊茲A夢
一切都係命運石之門的選擇
ComeLOLoh 11:28 AM 07-27-20
2020年7月29日,2020年新拉打發表會。KAMEN RIDER SABER (幪面超人聖刃)!
https://www.taghobby.com/archives/462381
tigerj 11:32 AM 07-27-20
https://youtu.be/1QWAybOEyB0
ComeLOLoh 05:28 AM 07-29-20
https://gank.fanpiece.com/gamelife/%...-c1381262.html

童畫故事…得唔得架…?
造型我就覺得一般…
J+1 11:43 AM 07-29-20

由手機版發出
Reishin 12:30 PM 07-29-20
01個look明明OK,第二套即刻樣衰返
右邊膊頭隻眼想點
C.Ryo 12:41 PM 07-29-20
Saber竟然有知念里奈

主角大文劍豪又有條龍跟尾
J+1 01:08 PM 07-29-20
睇吓條腰帶先。。

由手機版發出
Sito 02:44 PM 07-29-20
好似係ghost個編劇,保持零期望去睇
C.Ryo 02:57 PM 07-29-20
作者: Sito:
好似係ghost個編劇,保持零期望去睇
近年啲劇情都一般,平常心睇吓就好,最近睇ultraman Z都睇得好開心
FB/twitter有人突破盲腸,見到啲數碼暴龍、雷之呼吸之類嘅嘢
ComeLOLoh 03:52 PM 07-29-20

尼路 11:20 PM 07-29-20
唔知點解總覺得好似龍騎加劍……個造型正常左一套又返返去挑戰……
赤兵尉SETH 05:17 PM 07-30-20
腰帶同旁述都係大塚明夫
qwe 12:53 PM 08-02-20
點解無左ゼア 班Humagear仲好地地運作到?
如月釋臣 07:22 PM 08-02-20
仲以為滅哥會洗白
他還是想毀滅人類
不過衛星Ark已經被毀滅
應該還有說得的空間
第一 ... 62 112 152 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 172  ... 最後

返回主題版面