Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 04-16-04, 12:22 AM   #1
majicman
God of Gamer
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
兆萬樓上果度係咪有間食日本菜ga???之前依度有人介紹過ga!!!

兆萬樓上果度係咪有間食日本菜ga???之前依度有人介紹過ga!!!
貴吾貴ga???buffet黎ma?
thx!
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 12:25 AM   #2
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
叫"青葉日本料理",兆萬5樓,晚上放題$138加一,OK冇

舊 04-16-04, 12:26 AM   #3
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Shinning Gundam
係咪好多日本野食先 !
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 12:28 AM   #4
majicman
~珠海護法~

引用:
主要食D乜多?
魚生?
舊 04-16-04, 12:28 AM   #5
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
作者: SANG2003
係咪好多日本野食先 !
d刺身同天婦籮好鬼正呀.....

舊 04-16-04, 12:30 AM   #6
majicman
~珠海護法~

引用:
d刺身同天婦籮好鬼正呀.....
重有D乜推介?
and then收幾點ga???
多吾多人去?要book枱ma?
舊 04-16-04, 12:30 AM   #7
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
作者: majicman
主要食D乜多?
魚生?
刺身,壽司,天婦蘿,...等等,種類幾多的..

舊 04-16-04, 12:32 AM   #8
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
重有D乜推介?
and then收幾點ga???
多吾多人去?要book枱ma?
Business Hour 6:00PM - 12:00AM
Tel : 23001985
自已打去問啦
p.s.好hardsell呀~~

舊 04-16-04, 12:47 AM   #9
majicman
~珠海護法~

我2個人去ga ja!!!!
吾想嘈!!!!
會吾會好嘈ga?
舊 04-16-04, 12:48 AM   #10
majicman
~珠海護法~

引用:
Business Hour 6:00PM - 12:00AM
Tel : 23001985
自已打去問啦
p.s.好hardsell呀~~
你咁清楚ge???
熟客????
有冇9折card sin????
舊 04-16-04, 12:51 AM   #11
God Gundam
Game Master
究極之神高達

睇下多唔多人啦........
但閒野周不時都坐爆....

舊 04-16-04, 01:04 AM   #12
majicman
~珠海護法~

引用:
睇下多唔多人啦........
但閒野周不時都坐爆....
即係book好D la???
有得book ga可?
舊 04-16-04, 01:09 AM   #13
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
有得book ga可?
有,不過過左時閒唔會等你
p.s.搞到我又想食......

舊 04-16-04, 01:11 AM   #14
majicman
~珠海護法~

引用:
有,不過過左時閒唔會等你
p.s.搞到我又想食......
咁會吾會好嘈ga?
舊 04-16-04, 01:13 AM   #15
God Gundam
Game Master
究極之神高達

引用:
咁會吾會好嘈ga?
人多實嘈喇.....

舊 04-16-04, 09:20 PM   #16
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
環境都ok既...d野真係幾好食...不過我己經食到厭,短期內都唔想再去食...

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 09:54 PM   #17
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
夜晚都係 $138 加一咁抵?!
有冇限食幾多個鐘架??

舊 04-17-04, 08:03 PM   #18
Dark_Terry
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
限食個半鐘
Dark_Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-04, 07:30 PM   #19
墨魚燒賣
Game Master

引用:
有得book ga可?
我今日打去問佐啦,佢話六點至七點左右先可以book枱,其他時間就無得book喎,我問佢點解,佢話六,七點無咁多人...到佐七點後, 人多佐d枱難就d, 所以就無得book喎...

聽完後覺得好低能, 六,七點斷估到唔會好多人, 即使我六,七點去食都諗住唔駛book枱啦...

book枱就係因為怕多人要等所以先想事先book定之麻, 佢竟然話因為多人d枱難預,所以就唔設有book枱,幾搞笑...

舊 04-19-04, 07:53 PM   #20
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
因為你唔book都爆咁濟,你book人地一樣做咁多生意,book完你唔黎就蝕埋俾你

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-04, 08:36 PM   #21
墨魚燒賣
Game Master

引用:
作者: T.K.
因為你唔book都爆咁濟,你book人地一樣做咁多生意,book完你唔黎就蝕埋俾你
但唔知點解, 我以前次次去都唔駛等位乜濟...

舊 04-19-04, 09:31 PM   #22
Kong
Insane Gamer

PSN  IDArthurKP
考完試係時候帶女友去試0下@@

才是小隊長的工作
Kong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-04, 09:42 PM   #23
藍莓咖啡