Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-19, 04:56 PM   #926
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
今季地獄勇第二陣好弱
射手唔夠,本身iggy,livingston 都唔射得
而家連green都廢埋,點排spacing 都差到爆xd

Wade今日都有一球fake到對手傻
今季不斷累積金球
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-19, 08:50 AM   #927
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
馬剌買斷家嫂, 佢1-Mar內(美國時間)簽到約仲有得打季後賽
好似計劃去公鹿

兩兄弟東區再戰

舊 03-02-19, 11:52 AM   #928
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
季初絕對估不到東岸冠軍關鍵字係Gasol
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-19, 10:49 AM   #929
搖搖
永遠的毛毛王子↓

勇士啲防守仲係遊魂咁

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-03-19, 12:10 PM   #930
Penny仔

輸阿Ben....
駛唔駛故意扔框呀, 明明仲有時間囉(仲要扔唔中)
舊 03-03-19, 12:58 PM   #931
srx

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 搖搖 查看文章
勇士啲防守仲係遊魂咁

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
佢地唔入playoff 都未認真...
srx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-19, 01:22 PM   #932
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: srx 查看文章
佢地唔入playoff 都未認真...
咁有信心

----

湖人連太陽都輸

舊 03-03-19, 02:30 PM   #933
srx

註冊日期: Jan 2003
引用:
咁有信心

----

湖人連太陽都輸
唔係有信心,只係覺得73勝之後佢地只當常規賽係練兵
srx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-19, 03:46 PM   #934
搖搖
永遠的毛毛王子↓

係練緊,表弟仲未搵到最好既用法
2陣又唔夠頂

明星賽後Curry個態好似仲差左

舊 03-03-19, 08:09 PM   #935
Penny仔

而家Lakers個陣點守內線呀
吾皇又唔防守, Kuzma 同Ingram 點守low post
NBA有邊隊咁夠膽咁樣排陣

Curry ok既, 狀態一定有起落
而家自由市場又冇人可以簽
Gotart唔會簽架喇,其實我覺得而家勇士係欠缺射手
McKinnie 又唔係太穩,最後可能擺多隻妹夫算...
舊 03-03-19, 08:30 PM   #936
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
今日睇 99直播,妹夫射得下喎XDDD
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-19, 09:50 PM   #937
搖搖
永遠的毛毛王子↓

妹夫差防守, 不過2陣而家需要多個得分點
都有機會發揮下

Bell雪左一輪出番黎又積極番, 尼幾場都打得幾好
4月(?) Jones復出埋如果keep到季初個態2陣應該無而家咁慘

舊 03-03-19, 09:57 PM   #938
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: Penny仔 查看文章
吾皇又唔防守, Kuzma 同Ingram 點守low post
快艇有個Zubac幾好用架

舊 03-04-19, 09:57 AM   #939
Penny仔

引用:
妹夫差防守, 不過2陣而家需要多個得分點
都有機會發揮下

Bell雪左一輪出番黎又積極番, 尼幾場都打得幾好
4月(?) Jones復出埋如果keep到季初個態2陣應該無而家咁慘
好似話想簽bogut,唔知幾多成真啦
Bell攻擊力太差真係硬傷黎
由手機版發出
舊 03-04-19, 11:10 AM   #940
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:

Curry ok既, 狀態一定有起落
而家自由市場又冇人可以簽
Gotart唔會簽架喇,其實我覺得而家勇士係欠缺射手
McKinnie 又唔係太穩,最後可能擺多隻妹夫算...
引用:
湖人連太陽都輸
唔止太陽
之前連隻雀, 燒鵝, 熊都輸... 你仲夠膽同人講playoff mode activated
依家連playoff都好大機會入唔到, 定係其實係play OFF mode呀?

勇士2陣真係唔太穩定... 個個都無咩得分力...
正選D上陣時間要諗下點Tune
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 11:12 AM   #941
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Bogut都唔知剩番幾多成功力/HP....

舊 03-04-19, 11:17 AM   #942
6eo
美波様!

引用:

咁樣大傷完... 唔睇好

季初睇個新仔 Jones 其實唔錯, 係唔知傷完出番黎點

BTW 原來前2日TANK隊大戰 (鷹對牛)
打到去4 OT, 好刺激
卡達打左成45分鐘

之後今日兩隊又對過

此篇文章於 03-04-19 11:20 AM 被 6eo 編輯。
舊 03-04-19, 11:18 AM   #943
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:

就算剩番3、4成係防守上都好過妹夫,
起碼Bogut都叫仲識落狠手耍下賤.....

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 12:44 PM   #944
Penny仔

吾皇playoff mode都係唔防守既
所以佢冇呃大家
呢隊lakers雖然換左話事人,但都仍然千瘡百孔
陣容錯,教練錯,培育方針又錯
唯一唔變係仍然當年青球員係臭四
由手機版發出
舊 03-04-19, 12:49 PM   #945
Penny仔

Bogut有移動迷宮啊(笑)
不過收局用死亡5小的話,其實仲駛唔駛要內線球員?
Jerebko而家又唔用,佢起碼射得

如果McKinnie同妹夫識合體咪好用囉
由手機版發出
舊 03-04-19, 12:54 PM   #946
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
吾皇果副計如果要出力防守佢邊夠氣gur40分鐘...

舊 03-04-19, 02:07 PM   #947
6eo
美波様!

引用:
吾皇playoff mode都係唔防守既
所以佢冇呃大家
呢隊lakers雖然換左話事人,但都仍然千瘡百孔
陣容錯,教練錯,培育方針又錯
唯一唔變係仍然當年青球員係臭四
由手機版發出
>> 陣容錯,教練錯,培育方針又錯

不能同意更多
和頓有幾多料真係...

明明一堆好材料, 但就煮左碟廚餘出黎

引用:
作者: Sar8 查看文章
吾皇果副計如果要出力防守佢邊夠氣gur40分鐘...
跟本就唔應該要佢打咁耐
其實吾皇係湖既定位應該係出三十分鐘多少少, 老帶新咁打, 集中培育幾個未來之星
但依家搞到隊湖人好似以前隊騎士咁, 全部野都吾皇中心+0防守鬥轟
舊 03-04-19, 02:51 PM   #948
Penny仔

Walton都係太後生,經驗唔夠
同埋一隊波環環相扣,勇士制服組,教練團carry佢
但lakers乜都冇...傳聞lakers冇教射波教練
所以班球員連罰球都有問題

陣容方面係magic白痴
Off season棄lopez,randle
但又冇足夠內線球員補充
由手機版發出
舊 03-04-19, 03:04 PM   #949
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
究竟係TD係Brench笑被吹Foul
定係Trae young望住對手比人吹T然後趕出場
可笑D

舊 03-04-19, 04:44 PM   #950
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
究竟係TD係Brench笑被吹Foul
定係Trae young望住對手比人吹T然後趕出場
可笑D
Young慘d,冇笑都比人吹sosad
NBA球證垃圾過私league
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 06:12 PM

手機版 | APP版