Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
Squall-Lucifer 12:40 PM 03-11-17
作者: Kaori Yae:
PVP係已經冇人氣定SAGA改左個server
呢兩日夜晚得1~2條line滿人

每傻的嗎係第一條line一堆dancer放置....
PVP的機制是組隊時不分block只看ウテマイ組隊,所以你可以看到當你打完回到大廳時你身處的會是別的block
因為這原因,除了想和指定人組隊or大廳放置交流之外,其實沒必要迫去人多的分流的。
代官 01:05 PM 03-11-17
A輸1 場扣10分
睇泥要揀時間打

a區水準差幾遠...
見到隊友識守果場差唔多贏硬禁滯
勁多人仲係殺紅眼唔退唔拎虹幣
之後一個暗討炒晒
或者一個一個出唔等埋比對面輪大米
Squall-Lucifer 10:36 AM 03-12-17
試了用PS4玩PVP(HKBN的網絡)
ping數比我PC用開的PCCW更差…
Squall-Lucifer 06:30 PM 03-12-17
現在才知道NPC共鬥ET的報酬會有13★武器...
剛剛為了解Daily的海蛇去了一轉SH海岸,遇到動畫版的老鼠二人組,完成的報酬是流星棍NT.....
綾風祐希 02:46 PM 03-13-17
作者: 代官:
A輸1 場扣10分
睇泥要揀時間打

a區水準差幾遠...
見到隊友識守果場差唔多贏硬禁滯
勁多人仲係殺紅眼唔退唔拎虹幣
之後一個暗討炒晒
或者一個一個出唔等埋比對面輪大米
咁其實呢……

破棄唔扣分,破棄保平安
坐等破棄懲罰延伸到對戰模式

作者: Squall-Lucifer:
現在才知道NPC共鬥ET的報酬會有13★武器...
剛剛為了解Daily的海蛇去了一轉SH海岸,遇到動畫版的老鼠二人組,完成的報酬是流星棍NT.....
然後我倉庫一大堆共鬥ET13星(苦笑

試了用PS4玩PVP(HKBN的網絡)
ping數比我PC用開的PCCW更差…
睇唔到Ping數,不過我一直用HKBN,又唔係太有呢個感覺。
臺灣果邊先慘,中華電信海底電纜出事,結果瘋狂630 or 高Delay
ヨコ男 03:51 PM 03-13-17
火山個場一落後就好難追
唔行中間行左右都好似無咩用
成堆人一齊gogogo中路反而突破到
當然對面都成堆人係中間
代官 04:53 PM 03-13-17
火山場玩中間佔點大劍拎coin+火球壓
側邊離太遠又有牆好難遠攻支援
到升起平台時正路識玩果批都退到最後

係有時偷雞搵位暗討用
Thaws 05:00 PM 03-13-17
大劍CAMP佢2047, 火波+メギド範圍+越過障礙物壓制, 求分死龜爛龜is the best
由手機版發出
Squall-Lucifer 04:28 PM 03-14-17
http://pso2.jp/players/support/measu...sures_20170314
下次update之後在Rank Match 斷線都會直接當作敗北的扣分
綾風祐希 05:17 PM 03-14-17
http://pso2.jp/players/support/measu...sures_20170314
下次update之後在Rank Match 斷線都會直接當作敗北的扣分
神早就要咁做

但其實Sega咁有自信Server唔會再大爆炸要強制關Apps再開?
http://pso2.jp/players/news/?id=10826
また、今回の回線切断につきましては、迷惑行為等のアカウント停止措置の対象とはなりません。

其實官方究竟係唔係已經有一部分List
Cly 07:35 PM 03-15-17
13人月母

綾風祐希 08:32 PM 03-15-17
http://pso2.jp/players/support/measu...d=10851&page=1

有公告批人已經 818 T BAM 72 Hr
c12 10:50 AM 03-16-17
佢都on99
破棄要死都算,但d死人bug又唔清好

禽日7點場老母
第2下大技打完方塊,隻野就卡響天空
好在最後有落番黎,如果唔係就食撚屎
代官 11:38 AM 03-16-17
依家ep4後期個整體方向好迷走同比玩家感覺好壓迫,
唔知乜力內部搞咩野,
無糖食之餘仲要打先八十大板。

或者係味應該講無遠見,
依家有問題一刀重刀搞左先無諗過對未來有咩影響
Su弱>マロン
玩家能力差距>專家線但無補足的措施
破棄>u ban
Kaori Yae 01:24 PM 03-16-17
同EP2一樣姐,之後就一輪下修潮
Squall-Lucifer 01:52 PM 03-16-17
忘記弄一把可以+35的刀....看來要用コレクトファイル收集レイカタナ
Cly 04:51 PM 03-16-17
忘記弄一把可以+35的刀....看來要用コレクトファイル收集レイカタナ
レイ好 就算5拎上手都可以做因子
Squall-Lucifer 10:41 PM 03-23-17
連續兩場VR防衛都在最後被ゼータ・グランゾ用一招高能米加粒子炮強行由S Rank變A Rank......
kiburedo 01:16 AM 04-16-17
VR 咋WO 咁都爆哂3個塔
Squall-Lucifer 07:53 PM 04-16-17
一場A一場B,終於出到把エギルオービット,加上我打file的4把,可以做+35了
第一次做オービット,請問潛在用一式還是二式好?
Cly 12:13 PM 04-17-17
一場A一場B,終於出到把エギルオービット,加上我打file的4把,可以做+35了
第一次做オービット,請問潛在用一式還是二式好?
OBIT電池乜5係只有潛在一式?
Squall-Lucifer 12:35 PM 04-17-17
作者: Cly:
OBIT電池乜5係只有潛在一式?
在K島都問了,在game入面都問過一些用BR的野隊隊長
個個都叫我用一式,只是我因為未用過OBit所以才要問一問
雖然問題好像在於目前刀太弱勢.....
Thaws 02:15 PM 04-17-17
電池o既野無所謂啦.....反正而家都係拎弓掃場
Squall-Lucifer 07:31 PM 04-19-17
又玩撃碎月球....幸好在餘下一分鐘時KO到它
Kaori Yae 07:46 PM 04-19-17
虹箱雙頭比我興奮左30秒
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面