Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-13, 01:26 PM   #26
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
無練重巡雷巡,E4被虐成狗...
重巡有40lv就夠,雷巡就...改二啦

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-13, 01:33 PM   #27
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
E4其實無雷巡都OK,重點係3式彈
我E4全程2金剛2重2驅
最後決戰陣2長門2金剛2重
全部3式彈

只要兩隻肯打BOSS就收工

反而E5無超級北上大人同大井就....
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-13, 02:49 PM   #28
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
E6刷左120場
阿賀野,瑞鳳GET..但翔鶴繼續沒有...之前花左1個半月每日4空母配方都無...強烈懷疑根本無翔鶴呢隻艦
E7之前走左去刷10場,道中大破率忽然變到好高,而且就算入王都同我T不利
今晚同聽晚刷多陣算數
反正矢矧係輕巡入面又唔係特別勁(葡萄化)
第1xx巡 E7,終於出阿賀野 \/
引用:
E4其實無雷巡都OK,重點係3式彈
我E4全程2金剛2重2驅
最後決戰陣2長門2金剛2重
全部3式彈

只要兩隻肯打BOSS就收工

反而E5無超級北上大人同大井就....
E5
っ:大(食)艦巨砲主義艦隊中央突破

此篇文章於 11-25-13 02:52 PM 被 奧拉 編輯。
奧拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-13, 02:55 PM   #29
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 奧拉 查看文章
第1xx巡 E7,終於出阿賀野 \/

E5
っ:大(食)艦巨砲主義艦隊中央突破
大炮到boss點得返4格燃彈
入夜戰都好無力
舊 11-25-13, 03:34 PM   #30
奧拉
寄生在GAF的奧拉

引用:
大炮到boss點得返4格燃彈
入夜戰都好無力
E5 50%-30%
用大(食)艦巨砲主義艦隊

我E5最後30%-爆BOSS血用高低速組合行南下路線,打3戰入BOSS 又唔洗入旋渦
好運過到Flag潛無cut in 多數無咩傷情況下打門神

舊 11-25-13, 03:47 PM   #31
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 奧拉 查看文章
E5 50%-30%
用大(食)艦巨砲主義艦隊

我E5最後30%-爆BOSS血用高低速組合行南下路線,打3戰入BOSS 又唔洗入旋渦
好運過到Flag潛無cut in 多數無咩傷情況下打門神
潛路太可怕....一方捱打只可以希望對方無cut in
中央路多打一場有機會有人大破
所以我都係乖乖打上路賭佢入王,而且D點有機會有ヲ醬避左第一下cut in
舊 11-26-13, 12:30 PM   #32
CardGameDan
蔬菜汁好味w

係咪我網絡有問題,而家係咁貓既

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
舊 11-26-13, 04:55 PM   #33
輕機恒
Game Master

引用:
作者: CardGameDan 查看文章
係咪我網絡有問題,而家係咁貓既
有機會關server事
你第幾個
舊 11-26-13, 06:03 PM   #34
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
有機會關server事
你第幾個
12點左右,1個鐘頭後已經冇事

舊 11-26-13, 09:04 PM   #35
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
阿賀野, GET\ /

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-13, 10:43 PM   #36
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
尋日零晨先過咗E5

宜家完成d任務之後得返5千幾燃料同37個筒
睇嚟都係完成唔到e6、e7

之前仲要唔小心轟沈咗伊19 ||orz

此篇文章於 11-26-13 10:47 PM 被 LTKS 編輯。
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 09:36 AM   #37
輕機恒
Game Master

引用:
作者: LTKS 查看文章
尋日零晨先過咗E5

宜家完成d任務之後得返5千幾燃料同37個筒
睇嚟都係完成唔到e6、e7

之前仲要唔小心轟沈咗伊19 ||orz
這樣在19能造前,你都不能享受19的"語""音"了
舊 11-27-13, 09:41 AM   #38
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Einhander 查看文章
阿賀野, GET\ /
=.=E2都未過
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 12:04 AM   #39
CardGameDan
蔬菜汁好味w

更新後演習4潛艇變成砲灰

舊 11-28-13, 12:07 AM   #40
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
做得好
至Q憎啲人咁放

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 01:33 AM   #41
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
一下秒一部好爽

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-13, 01:44 AM   #42
leotam3

註冊日期: Oct 2003
成個EVENT洗E-3都唔出一隻雙鶴俾我, D配方試晒好多都未出,
佢係唔係玩緊我

3-2好運GAME, 有冇D易D打既方法?

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-13, 04:59 AM   #43
二刀流
Junior Member

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: leotam3 查看文章
成個EVENT洗E-3都唔出一隻雙鶴俾我, D配方試晒好多都未出,
佢係唔係玩緊我

我就400/200/500/400整到瑞鶴同翔鶴...朋友你可以試一試...

btw,3-2都係得6dd,加油吧,25Lv up同全部現代改齊就無問題
二刀流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-13, 07:26 PM   #44
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
引用:
佢係唔係玩緊我

裝3個電探行呢條路
最好有島風同雪風
出擊前要確定6隻艦都閃緊

3重閃(每隻艦都帶1至2隻Lv1嘅艦行3次 MAP 1-1) 之後夠行幾次

行到第二格揀輪形陣,千祈唔好夜戰
一兩隻中破都可以進軍

最尾揀單縱陣,夜戰決勝負

需要幾多Lv我唔知,我帶住3隻改二+一隻50Lv雪風+兩隻2X Lv驅逐艦
行幾次就過

此篇文章於 11-30-13 07:47 PM 被 LTKS 編輯。
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-13, 07:41 PM   #45
奧拉
寄生在GAF的奧拉

引用:
佢係唔係玩緊我

3-2全 6隻駆逐艦30Lv+ & 全改満就過到
全員 10cm高角砲+四連装酸素魚雷x2
都係道中單横 ,BOSS単縦
當時無傷1 take過關圖

此篇文章於 11-30-13 07:46 PM 被 奧拉 編輯。
奧拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-13, 01:21 AM   #46
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
佢係唔係玩緊我

我俾羅盤娘玩左我4次先過到
平均30lv全改就夠

舊 12-01-13, 01:22 AM   #47
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
聽說3-2今次更新完難度大up?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-13, 01:55 AM   #48
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
作者: anyone 查看文章
聽說3-2今次更新完難度大up?
冇去試,呢d海域完走之後就唔會再試,最多3-2-1練功

舊 12-01-13, 02:01 AM   #49
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
未過到
同4-4一齊卡左好耐

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-13, 02:14 AM   #50
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
2-4都過唔到

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] "旭日之艦隊"驚現youtube 970055 日本動漫畫討論版 4 11-21-07 06:57 PM
[4月新番] ガラスの艦隊 赤目黑龍 日本動漫畫討論版 13 07-11-06 01:16 AM
有冇人睇Zipang 港譯漂流艦隊 鳳熾魂 日本動漫畫討論版 38 02-03-05 09:04 PM
漫筆驚心 沈默的艦隊有感 思狼 日本動漫畫討論版 0 05-21-04 03:13 AM
what can buy ps game沈默的艦隊 賈圖 電視遊戲討論版 0 12-17-03 10:46 PM

現在的時間是 12:41 AM

手機版 | APP版