Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
魔璃 10:39 PM 10-19-14
今次666將人物既"begins night"講到咁白既
仲要講到明0個隻叫proto drive
pierrekwok 12:00 AM 10-20-14
作者: 魔璃:
今次666將人物既"begins night"講到咁白既
仲要講到明0個隻叫proto drive
chaser變身係要變身器既(OT: 佢個變身器根本就係獸拳戰隊o個個), 唔似另外兩個幹部咁隨心而變, 應該佢就係失蹤既proto drive啦.
魔璃 07:58 AM 10-20-14
作者: pierrekwok:
chaser變身係要變身器既(OT: 佢個變身器根本就係獸拳戰隊o個個), 唔似另外兩個幹部咁隨心而變, 應該佢就係失蹤既proto drive啦.
唔系753咩
Sito 10:49 AM 10-20-14
http://www.bandai.co.jp/candy/rider/66action/05/

食玩會出魔進
dasw123 12:13 PM 10-20-14
魔進變身動作無咩驚喜
魔璃 12:28 PM 10-20-14
但我想買魔進變身器
ComeLOLoh 05:10 PM 10-20-14
顏色上,魔進同Black真係好似。
第二條變身腰帶張相個影又係好似Black。
fortel 06:35 PM 10-20-14
作者: ComeLOLoh:
顏色上,魔進同Black真係好似。
第二條變身腰帶張相個影又係好似Black。
666既話唔出奇,上次W都有D位向BLACK至敬

部車其實我由一出到而家都覺得有RX架龍多號既感覺
pierrekwok 07:12 PM 10-20-14
作者: fortel:
666既話唔出奇,上次W都有D位向BLACK至敬

部車其實我由一出到而家都覺得有RX架龍多號既感覺
所以今次DRIVE出左架車之後, BLACK RX好快會有埋最後一輛坐駕
pierrekwok 07:12 PM 10-20-14
唔系753咩
師兄, 753係邊個?
ALEX CHOW 07:16 PM 10-20-14
師兄, 753係邊個?
KIVA裡面個位IXA
pierrekwok 07:18 PM 10-20-14
作者: HONDA:
KIVA裡面個位IXA
ic thx

753我以為係FAIZ裡面既角色
rapperjohnny 07:21 PM 10-20-14
師兄, 753係邊個?
IXA
名(na=7)護(go=5)さん(san=3)
ALEX CHOW 04:32 PM 11-26-14
所以今次DRIVE出左架車之後, BLACK RX好快會有埋最後一輛坐駕
倉田兄下年4月拍劇場版rider

Drive 12月份雜誌圖(技術型! 新女幹部誕生! 馬赫1月參戰!)

聖誕平安夜特狀課慶進之介生日!
新Roidmude女幹部メディック(Medic)誕生!

1月份新拉打馬赫(Mach)參戰!?
專用機車Ride Macher&合體四驅Ride Crosser
新Shift Car Amazing Circus

轉自特盟
Dangerous-boy 06:28 PM 11-26-14
Drive來到了第七集仍然係沒心機hea睇,感覺差勁程度拍得住Wizard
GN00508771 10:47 PM 11-26-14
我覺得比巫騎好...起碼有得笑下
魔璃 12:41 AM 11-27-14
作者: Dangerous-boy:
Drive來到了第七集仍然係沒心機hea睇,感覺差勁程度拍得住Wizard
鎧武比朝日插到上天花板, 結果系叫好不叫座

今套DRIVE落左order講明要簡單兒童向
Jetlam 01:26 AM 11-27-14
套drive劇情限制多多,又要編劇勁賣玩具廣告
本身對666同長谷川圭一o既劇本幾有信心,不過係咁o既環境下好似連佢地兩個都寫唔出咩花樣
Dangerous-boy 02:45 PM 11-27-14

咁鎧武的劇情係我哋尐大人至覺得好睇
ALEX CHOW 06:14 PM 11-27-14
作者: Dangerous-boy:
咁鎧武的劇情係我哋尐大人至覺得好睇
我哋啲大人先接受到
Dangerous-boy 08:25 PM 11-30-14
鎧武/ガイム外伝 仮面ライダー斬月/仮面ライダーバロン ロックシード版 [Blu-ray]
税込価格:8,640円
発売日:2015/04/22

鎧武/ガイム外伝 仮面ライダー斬月/仮面ライダーバロン ロックシード版 [DVD]
税込価格:7,560円

鎧武/ガイム外伝 仮面ライダー斬月/仮面ライダーバロン [Blu-ray]
税込価格:5,940円

鎧武/ガイム外伝 仮面ライダー斬月/仮面ライダーバロン [DVD]
税込価格:4,860円
GN00508771 08:50 PM 11-30-14

有冇相關資料睇下
GN00508771 03:00 PM 12-07-14
真係少人睇到咁?

另外今晚DCD一舉放送
ALEX CHOW 04:20 PM 12-07-14
作者: GN00508771:
真係少人睇到咁?

另外今晚DCD一舉放送
我有睇
今集又有新型態

DCD一舉放送???
GN00508771 04:22 PM 12-07-14
作者: HONDA:
我有睇
今集又有新型態

DCD一舉放送???
NICONICO~
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後

返回主題版面