Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-09, 09:26 AM   #151
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: AiStudio 查看文章
看到最後覺得係代理出廣告打擊水貨.
講真,原版有bug,我唔信水貨無bug,除非行貨遅水貨個幾兩個月先出我就信行貨無bug.
唔係喎,佢話"Mini Games連線遊戲會出現問題"
唔係bug喎… 可能行同歐版行的sever唔同~
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-09, 01:16 PM   #152
NieAChunG
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
引用:
作者: Oscarzero 查看文章
ATP Players

Rafael Nadal
Roger Federer
Novak Djokovic
Andy Murray
Andy Roddick
David Ferrer
David Nalbandian
Mario Ančić
Tommy Haas
Juan Carlos Ferrero
James Blake

WTA Players

Venus Williams
Ana Ivanović
Maria Sharapova
Svetlana Kuznetsova
Amélie Mauresmo
Nicole Vaidišová
Daniela Hantuchová
Lindsay Davenport
Anna Chakvetadze

Legends

Stefan Edberg
Boris Becker
Tim Henman
其實我唔太明點解咁多集都仲有tommy haas份....
點黎計佢都已經唔係最當紅當打既球手

我覺得應該要放番法國既蒙菲c, 西班牙華達c高等等果d...
放費雷奧不如放沙芬...費雷奧近年都冇哂影

女果度連沙芬娜同恩高域呢d當fit人都冇......
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-09, 02:01 PM   #153
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
作者: NieAChunG 查看文章
其實我唔太明點解咁多集都仲有tommy haas份....
點黎計佢都已經唔係最當紅當打既球手

我覺得應該要放番法國既蒙菲c, 西班牙華達c高等等果d...
放費雷奧不如放沙芬...費雷奧近年都冇哂影

女果度連沙芬娜同恩高域呢d當fit人都冇......
1. Haas話晒都係德國名將, 德國好多人玩VT3架
而且夠平

2. Monfils就真係唔知點解, Safin就可能係唔肯賣肖像權 --- 佢個人一直好反感呢類"商業活動"

3. $

舊 05-31-09, 12:39 AM   #154
ZzeRoP
Junior Member

註冊日期: Apr 2009
XBox Live GamertagZeRoLing930
引用:
作者: minolta 查看文章
唔係喎,佢話"Mini Games連線遊戲會出現問題"
唔係bug喎… 可能行同歐版行的sever唔同~
據相熟game店老闆話
歐版同日版係同一隻game, 唔關server事...
原因係歐版趕住係法網前出game..所以冇debug就推出...
現在亞洲版已經努力debug中...希望趕及6月2出到...
不過延期機會都幾大...
ZzeRoP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 11:08 AM   #155
NieAChunG

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
引用:
作者: ZzeRoP 查看文章
據相熟game店老闆話
歐版同日版係同一隻game, 唔關server事...
原因係歐版趕住係法網前出game..所以冇debug就推出...
現在亞洲版已經努力debug中...希望趕及6月2出到...
不過延期機會都幾大...
今日都係唔多似會有
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 01:24 PM   #156
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
尋日問左gamehit, 佢又話星期四-五喎.........

舊 06-02-09, 05:06 PM   #157
ZzeRoP

引用:
今日都係唔多似會有
如果佢debug大部份成功 係值得等...
但都希望係法網前出到...
可以用舒拉寶寶感受下個氣氛
舊 06-02-09, 05:24 PM   #158
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
今日都係唔多似會有
一直都係話9號出....

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-09, 05:46 PM   #159
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

聽日有冇機會偷跑?

舊 06-05-09, 05:36 AM   #160
kalok6

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: sgouki 查看文章
我返而在意超過廿個網球名將, 個2個隱藏人吾通係sampus 果D, 係就正喇, 係喎, 吾記得Trailer 有個舊人添.
我用男女都試過全兩局爆機....結果都係出"波格"以前德國果條友仔~
我都好想出到森柏c.....呢集d game難左好多~~
唯一一樣野無變~~~d鬼佬好易贏
kalok6 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 06:39 AM   #161
kalok6

大家知唔知下手開波點開架?!點解開親都落網既?!
同埋d隱藏人點攞架?!
thx~~~~~~~~~~~
kalok6 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 03:31 PM   #162
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我fd話出左啦, 响188買左 - 315, 今晚落mk睇下有冇先.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 03:41 PM   #163
minolta
Crazy Gamer

見左街啦... 灣仔188賣緊亞洲ver
舊 06-05-09, 04:13 PM   #164
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: minolta 查看文章
見左街啦... 灣仔188賣緊亞洲ver
係咪行版呀? 我諗咁會明白d....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 04:31 PM   #165
minolta
Crazy Gamer

引用:
作者: HON HON 查看文章
係咪行版呀? 我諗咁會明白d....
係呀, 行版啦即係。
舊 06-05-09, 04:40 PM   #166
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
想知online 對打 lag 唔 lag
上集lag 到

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 05:16 PM   #167
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

行版入手, KT GH $328
費事搭車出去買啦

舊 06-05-09, 05:35 PM   #168
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
Good! 今晚去買, weekend打.

舊 06-05-09, 06:20 PM   #169
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

i just bought!! PS3 ver. $300 haha~ (fd price)

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 06:22 PM   #170
lucky star
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
i just bought!! PS3 ver. $300 haha~ (fd price)

你就好Lu,講唔講得邊間買?
lucky star 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 06:32 PM   #171
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
痴線...點會贏波當輸波架....d Bug真係離譜d渦, 大佬...

舊 06-05-09, 06:40 PM   #172
ZzeRoP

我上完live打...人樣衣著都變埋...我都唔知一開始咁辛苦整個人出黎做咩
舊 06-05-09, 07:41 PM   #173
ryankam16

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
作者: Oscarzero 查看文章
痴線...點會贏波當輸波架....d Bug真係離譜d渦, 大佬...
呢個BUG我都試過喎, 同個法國仔打左埸勁LAG, 明明贏3-1佢話我LOSE
睇番RECORD都係計我輸
又同上集一樣打打下CALL番NET變1ST SERVE
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 08:04 PM   #174
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
$315 入手P3 版 ^^

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-09, 08:06 PM   #175
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: lucky star 查看文章
你就好Lu,講唔講得邊間買?
Just bought in MK SINO CENTER M/F 電玩良品
HAHA...MY STORE IN SINO CENTER HAVE FACES HAHA~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 著名制作人鈴木裕已離開SEGA? (Oh! 退休了...... ) tom 電視遊戲討論版 129 06-03-11 08:42 AM
Tom Clancy's H.A.W.X圖片及影片(挑戰Ace Combat之作) 神祕人1號 電視遊戲討論版 195 02-22-11 10:08 AM

現在的時間是 05:59 AM

手機版 | APP版