Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-19, 07:08 PM   #14151
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
兩個新pool4隻好似都冇乜用,lockoff有滿血必中但應該易死,3百石要再等幾日先出?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
可以組風魔,不過睇數值升完都唔夠快直接被龍卷清場
打下機神都仲得

而打變態要升底力+精神愛,但裝底力個速度(笑)

睇睇廢左幾個月的NEWCOMER配唔配合到,唔係的話又係騙料機
始終4週年D機已經食不少材料,老手都味必升

舊 10-24-19, 07:13 PM   #14152
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
即係應該呢幾日出NEW COMER?

正樹唔夠命中,速又唔係最高果堆,應該都好難屈到合體技陣

可能下個月先出3百石﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-19, 10:40 PM   #14153
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
聽講今個月無new comer,變咗係old comer,出射31大器化
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-19, 11:12 PM   #14154
ShinDou

之前好似睇到話射31上修,唔記得係咪公告果度睇到,不過冇留意D技,唔知鬥雞勁唔勁﹖
舊 10-24-19, 11:16 PM   #14155
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
變8個VS 技,有冇用難講....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-19, 01:10 PM   #14156
ShinDou

原來真係公告有講喎,上修加番4個ex技,但果4個好似都冇乜用,好易死咁? Old comer係出呢部?定另外出射31omg?

舊 10-25-19, 07:37 PM   #14157
王蛇

新模式如果不是睇材料份上,都唔係想打
節奏太慢

舊 10-25-19, 07:42 PM   #14158
ShinDou

開左新MODE﹖

有D想試下開局抽LOCKOFF睇下好唔好用玩陣先 @@
舊 10-25-19, 07:43 PM   #14159
Crazy Gamer

新mode講求倉嘅深度,新account肯定難過
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-19, 07:45 PM   #14160
ShinDou

咁新MODE我應該都係唔駛打 XD 但舊ACCOUNT得隻天元好難打,其他舊機太廢,係有錢,但冇石 @@

都係首抽開局刷番刃馬POOL各中1隻就開局算 XD

終於開得,變態開局,刃馬各1,不過其他冇乜機有用,試玩下先 XD

此篇文章於 10-25-19 09:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-25-19, 08:47 PM   #14161
王蛇

最低能係連戰封技能(由第一個技能開始),真實系一封就變廢物
超級系仲可純能力頂到
好在敵人HP唔高,留隊神速都仲秒到

基本:
本據地 守隊一定要夠強,因為會被人單方面進攻被迫連戰

進攻就兩,三隊輪流

BOSS就留一隊神速秒

舊 10-26-19, 07:16 AM   #14162
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢個新模式玩落真係唔係咁吸引,睇下之後仲有冇得大改...

我只係求其組5隊平時鬥雞用開嘅隊就打...重點要好好利用援攻(好似唔會減弱??)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-26-19, 11:18 AM   #14163
王蛇

新模式有BUG,手動打多次可以攞多次獎勵
即係可以每日5石同兩次PVP料同AP水

唔計教學關有石,其他關新手不想用卷打 就手動打箱如果被鎖就真係......

剛剛PVP打過一次對方無限龍卷斬艦刀,PVP D BUG全部對敵方有利
明顯把敵方版本的設定混左PVP到

此篇文章於 10-26-19 11:37 AM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-19, 11:58 AM   #14164
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
無得ban吧,我手動打唔得嘅a
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-19, 12:03 PM   #14165
王蛇

引用:
作者: J+1 查看文章
無得ban吧,我手動打唔得嘅a
由手機版發出
只知道唔可以用卷打每日次數更新之後的第一次,用過卷就唔得
官方都鼓勵手動

舊 10-26-19, 12:42 PM   #14166
Crazy Gamer

重有新mode連戰只封固有技,pa技係唔會封

同埋據點要連點上全部係己方綠色嘅先會有行動力加乘

出咗公告,update前隨便手動

此篇文章於 10-26-19 01:10 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 10-27-19, 06:54 AM   #14167
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

拍了片先發覺一場打了3個字.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-28-19, 09:57 PM   #14168
ShinDou

星期6開局,岩岩終於衝晒廿章主線,冇射過野有成848石,未執叉能廚D石,其他野都完全未打,可能過到千石,暫時好似冇野好射咁

星期日鬥雞結算估唔到衝到上千5,應該因為我低RANK係咁升RANK狂補EN可以冇限狂打 XD

賣左塊金牌有30萬,不過1陣就燒晒,未試過打呢隻GAME會窮成咁 @@

不過我鬥雞真係冇得守,得隻變態,雖然而家望落好似乜陣都有機會俾人破到咁,只係睇下人地齊唔齊機同有冇睇清楚D技,精神,VPART果D

見好多人有6星VPART加好多野,我得2星VPART仲要未爆,6星VPART得活動拎到﹖
舊 10-28-19, 10:16 PM   #14169
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

6星係活動派的,能力大概=3.5星左右 主能力只有加命中或加迴避兩種

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-28-19, 10:41 PM   #14170
ShinDou

見人6星SET裝備係命中加40%,平時果D得20%,成日俾呢個陰左搞到唔知點解俾人打中,好少睇VPART果邊 @@
舊 10-29-19, 12:41 PM   #14171
ShinDou

唔夠機打個上級作戰,要守據點仲要上去攻,我得變態打得,刷下活動算

舊 10-29-19, 01:56 PM   #14172
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
真係5隊齊先夠s rank,得一隊打4下已經廢了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-19, 05:41 PM   #14173
ShinDou

我有排都未起到5隊打 XD 當下期活動有用射下應1都係起多1隊,仲要冇咁多限凸凸機,除非有保底pool狂射,仲要冇咁多料升pa,連變態都未升爆

鬥雞好多人擺隻睇落好似男人著住學生妹裝,把聲又係男人既﹖唔知乜黎 @@

此篇文章於 10-29-19 07:15 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-29-19, 10:54 PM   #14174
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我有排都未起到5隊打 XD 當下期活動有用射下應1都係起多1隊,仲要冇咁多限凸凸機,除非有保底pool狂射,仲要冇咁多料升pa,連變態都未升爆

鬥雞好多人擺隻睇落好似男人著住學生妹裝,把聲又係男人既﹖唔知乜黎 @@
popteam epic嚟,現階段最強1c
舊 10-29-19, 11:02 PM   #14175
ShinDou

佢D BUFF係好勁下,比較想知點解條友會著水手服,定我睇錯﹖ XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:57 PM

手機版 | APP版