Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-21-15, 11:26 AM   #1576
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
魂stage5 架想知仲有冇得買

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 12:34 PM   #1577
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
robot metal完全冇哂消息

羅白又多一隻unicorm
一陣出埋爆晶體又jap一隻

舊 05-21-15, 01:41 PM   #1578
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我咪就係講緊
METAL ROBOT魂
我眼殘

MB暈都係算啦,又貴
就算繼續都好難長買

舊 05-21-15, 01:44 PM   #1579
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
呢隻出返我當佢再販funnel shield unicorn吾洗高追

但隻馬仔咁都6000幾羊....隻腳仲要係換PARTS......
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 01:55 PM   #1580
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
我眼殘

MB暈都係算啦,又貴
就算繼續都好難長買
但實物其實唔錯⋯⋯我覺得係衰在銷量策略

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 01:57 PM   #1581
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
笨大呀wwwwwwwww

魂展咪出左⋯
塗裝可以再有分別
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 02:11 PM   #1582
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 02:31 PM   #1583
Hunter

註冊日期: Jan 2002
隻馬都賣6480, 令我覺得百式賣7000好合理

此篇文章於 05-21-15 02:43 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 02:53 PM   #1584
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
但實物其實唔錯⋯⋯我覺得係衰在銷量策略
仲有出返hi-nu都係失策
個市先剛剛消化左普通版,唔會有太多人買同款同size買夠2隻嘛
唔好咁慳,出款新嘅,個口碑可能都唔同晒

舊 05-21-15, 05:46 PM   #1585
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
仲有出返hi-nu都係失策
個市先剛剛消化左普通版,唔會有太多人買同款同size買夠2隻嘛
唔好咁慳,出款新嘅,個口碑可能都唔同晒
咪就係話策略問題

R魂戈隻唔出 直接出第一彈MR就話係期待已久既HI NU立體成品 仲要有金屬

我覺得成件事會唔同哂

舊 05-21-15, 06:06 PM   #1586
小嘉
The One

隻hi nu 而家480 蚊咋
我覺得呢個價抵買啦
其實Robot 魂野過400 蚊我覺得好貴

迷之聲:聖衣神話過600你又買!?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 06:17 PM   #1587
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 小嘉 查看文章
隻hi nu 而家480 蚊咋
我覺得呢個價抵買啦
其實Robot 魂野過400 蚊我覺得好貴

迷之聲:聖衣神話過600你又買!?
大京戈d都未出聲

此篇文章於 05-21-15 06:23 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-22-15, 05:29 PM   #1588
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
[魂ウェブ商店] 「ROBOT魂 ペーネロペー(マーキングプラスVer.)」カトキ氏描きおろしパッケージ公開!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 05:44 PM   #1589
D-boy

ROBOT魂 〈SIDE HM〉 アシュラ・テンプル
販売価格:8,640円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000097491/

Robot Spirits UNICORN GUNDAM BANSHEE NORN FINAL SHOOTING
價格: HK$ 985.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002876/

Robot Spirits FUUNSAIKI
價格: HK$ 425.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002889/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 08:29 PM   #1590
D-boy

[魂アイテム]「ROBOT魂 ペーネロペー」サンプルレビュー前編【可動ギミック編】
舊 05-28-15, 02:41 PM   #1591
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
2K4 買隻冇塗白件真係過唔到自己, 等睇相算~

舊 05-28-15, 08:04 PM   #1592
小嘉
The One

係連線都無畫..
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 08:07 PM   #1593
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
不覺得有一股白白的純潔美嗎?(逃

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 08:17 PM   #1594
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
不如比2百4自已砌

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 08:46 PM   #1595
D-boy

「ROBOT魂 ペーネロペー」サンプルレビュー後編【塗装質感編】
舊 05-28-15, 10:52 PM   #1596
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

クロスアンジュ 天使と竜の輪舞
ロボ魂第二弾は焔龍號

舊 05-29-15, 03:02 AM   #1597
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
又要賣多一隻死貨...............

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 09:36 AM   #1598
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
B 記少見咁落力PROMO 隻敗家, 又有試玩又兩日一UPDATE, 冇人落ORDER?
KA ROBOT 魂最後一昆?

舊 05-29-15, 09:38 AM   #1599
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
又貴但連線都唔上
唔多D宣傳實死啦

舊 05-29-15, 10:07 AM   #1600
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
B 記少見咁落力PROMO 隻敗家, 又有試玩又兩日一UPDATE, 冇人落ORDER?
KA ROBOT 魂最後一昆?
但係好似敗家仔咁又出新版, 你叫人點敢早買呀

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 04:21 AM

手機版 | APP版