Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
星仔~* 07:00 PM 03-19-14
暫時公價8蚊
GUSTAV 07:00 PM 03-19-14
作者: 山內 一典:
小弟見識淺薄 , 個OS 係PS3 黎 ????(>﹏<)
YES
GN00508771 07:01 PM 03-19-14
8元。唔會減價
GUSTAV 07:02 PM 03-19-14
8蚊IS OK 你D保養唔該做足D
シェンムー 07:03 PM 03-19-14
Thanks
之前不是話隻game 貴到嘔唔入的嗎 ? 而家set 4 部要幾錢 ?
Mage.千砂望 07:04 PM 03-19-14
作者: GUSTAV:
8蚊IS OK 你D保養唔該做足D
D機殼~
怪盜小G 07:08 PM 03-19-14
作者: Chitose1987:
Extreme vs 後都未試過 time out
由手機版發出
日本人打高達55波既話可以4條友龜到天昏地暗
阿魚 07:10 PM 03-19-14
日本仔立回勁果堆, 160秒一定唔夠玩
Sar8 07:14 PM 03-19-14
作者: 阿魚:
日本仔立回勁果堆, 160秒一定唔夠玩
老細:打咁耐做乜,拿拿林比錢下場啦阻住哂做生意
老細:最好全部都master快落快上
阿魚 07:23 PM 03-19-14
作者: Sar8:
老細:打咁耐做乜,拿拿林比錢下場啦阻住哂做生意
老細:最好全部都master快落快上
如果可以鎖機, 到時老闆仲唔射擊機封印
zzzdx 07:25 PM 03-19-14
作者: 阿魚:
如果可以鎖機, 到時老闆仲唔射擊機封印
封/拆左個A制
森羅 07:27 PM 03-19-14
連艾比安都用唔到
~Sau~ 07:28 PM 03-19-14
作者: 森羅:
連艾比安都用唔到
如果街客用艾比安 我覺得實會俾人罵
森羅 07:37 PM 03-19-14
等緊濕浮場四部M@S架
魔靈娘 07:38 PM 03-19-14
8蚊場無rendom team,一個人都吾知點打機
STRIFE 08:05 PM 03-19-14
作者: 森羅:
等緊濕浮場四部M@S架
濕浮見到咁既情況梗係即刻落隻龜霸GOGOGO連WIN既人啦
random到中為止
YKNULL 08:30 PM 03-19-14
好多間野個live monitor都係iGundam
得幾吋mon
我而家所知大部份game zone iGundam
九龍灣VZ大mon
GN00508771 08:33 PM 03-19-14
作者: 山內 一典:
Thanks
之前不是話隻game 貴到嘔唔入的嗎 ? 而家set 4 部要幾錢 ?
4塊剩板+SERVER<---即係主MON

我記得要20幾萬

其實唔算貴架 只係附加費(例如上線戈D) 食得太重
YKNULL 08:35 PM 03-19-14
作者: GN00508771:
4塊剩板+SERVER<---即係主MON

我記得要20幾萬

其實唔算貴架 只係附加費(例如上線戈D) 食得太重
主MON唔包MON www
GN00508771 08:38 PM 03-19-14
作者: YKNULL:
主MON唔包MON www
我咁樣講 覺得你地易明D嘛

總之就係舊主機
YKNULL 08:41 PM 03-19-14
我咁樣講 覺得你地易明D嘛

總之就係舊主機
我諗大家都明www
不過我真係好想曲線下game zone wwwww

iGundam
GN00508771 08:42 PM 03-19-14
我諗大家都明www
不過我真係好想曲線下game zone wwwww

iGundam
我未睇過 究竟係咩情況?
YKNULL 08:44 PM 03-19-14
我未睇過 究竟係咩情況?
7吋手提MON
GN00508771 08:47 PM 03-19-14
7吋手提MON
.....................................吓?
YKNULL 08:48 PM 03-19-14
.....................................吓?
有下面部機, 不過上面唔係大MON, 係連住部7吋iPad mini咁上下大既機
今日係咁囉www
聽日唔知了www
本來就諗緊官廣點放果部大野
老荷又好似冇果SET野

原來........................(忍笑
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面