Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-05-13, 10:51 PM   #201
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
明天朝早又係炒家天堂....
問一下,有冇人有興趣買SUPERHERO?
上次我好心係班炒家架車仔度搶到心頭好,今年再接再勵...

未夠7點已經有成30個,好多人(已經自我増值左50幾人)

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...

此篇文章於 01-06-13 07:04 AM 被 clanyuen1 編輯。
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-13, 10:16 AM   #202
clanyuen1
Crazy Gamer

76005 $548.9
76000 $248.9
76004 $248.9
76001 $468.9
贈品: 黑武士大平賣
除SuperHero之外,所有貨品有大量存貨(包括StarWar)

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
舊 01-06-13, 11:27 AM   #203
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
10233 有冇得賣? 唔係只得一盒抽獎呀.....

舊 01-06-13, 01:25 PM   #204
clanyuen1
Crazy Gamer

冇,一般頭獎貨品款式會幾個月之後先出街...
除SUPERHERO之外,全部有大量存貨...

舊 01-06-13, 09:43 PM   #205
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
有衫+ 2匙扣+3pack 礼品包
好抵

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-13, 01:42 PM   #206
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
海港城反斗城尋日之後仲有冇優惠戓咁多款式賣?
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-13, 02:24 PM   #207
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 暉暉816 查看文章
海港城反斗城尋日之後仲有冇優惠戓咁多款式賣?
貨之后慢慢會返, 根本唔急,
係O個三個123重獎吸引

暫時得SPIDERMAN O個盒吸引到我.
SW隻公主都OK, 不過為隻公主,買盒6XX又好似唔值,

話時話人仔SET 9 有未,

舊 01-07-13, 03:12 PM   #208
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
有衫+ 2匙扣+3pack 礼品包
好抵
遲左睇
依家係未冇晒$1200送人仔架啦
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-13, 03:14 PM   #209
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: GateHacker 查看文章
遲左睇
依家係未冇晒$1200送人仔架啦
冇啦, 頭百五位
O個日9AM排都仲有可能
聽聞8:50 仲有10個位

係送IRONMAN 同DARTH VADER
早知係咁一定去排

此篇文章於 01-07-13 03:19 PM 被 凍檸茶 編輯。
舊 01-07-13, 03:19 PM   #210
GateHacker
Baned

引用:
冇啦, 頭百五位
個日9點入大球場百萬行緊

甘睇黎冇咩優惠?可以慳返D等鬼堅
舊 01-07-13, 03:34 PM   #211
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: clanyuen1 查看文章
冇,一般頭獎貨品款式會幾個月之後先出街...
除SUPERHERO之外,全部有大量存貨...
話時話你買到乜

引用:
個日9點入大球場百萬行緊

甘睇黎冇咩優惠?可以慳返D等鬼堅
我都好耐冇一出就即買了
6862/6867/6866 都係等到200先入手

遲d有行龜, 買盒黎玩都好

哈比人又好貴
唔拾得買住.

而且留下錢入johnny depp

此篇文章於 01-07-13 03:42 PM 被 凍檸茶 編輯。
舊 01-07-13, 04:11 PM   #212
GateHacker
Baned

13年黎緊有咩好野都未知a

對上一出即買已經係monster系列
連city個盒大屋都未捨得買坐a
舊 01-07-13, 08:50 PM   #213
clanyuen1
Crazy Gamer

引用:
冇啦, 頭百五位

係送IRONMAN 同DARTH VADER
早知係咁一定去排
7:11有50人,
8:15有100人,
8:45有13~140人左右,
呢度已計埋打尖人數....
禮品都係上年吸引D,
今日荃灣已經返哂新貨,根本唔洗同人爭(炒家今次一地蟹~~真心涼)

年年首賣撞正百萬行,雖然....(我次次去親都係第一個路口走人)

入面冇乜想買,唯有是但買左SET SUPERHERO儲夠千二走人....

此篇文章於 01-07-13 08:55 PM 被 clanyuen1 編輯。
舊 01-07-13, 10:40 PM   #214
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
7:11有50人,
8:15有100人,
8:45有13~140人左右,
呢度已計埋打尖人數....
禮品都係上年吸引D,
今日荃灣已經返哂新貨,根本唔洗同人爭(炒家今次一地蟹~~真心涼)

年年首賣撞正百萬行,雖然....(我次次去親都係第一個路口走人)

入面冇乜想買,唯有是但買左SET SUPERHERO儲夠千二走人....
可唔可以影張福袋相分享一下?
本來我都想去,但一諗起炒家打尖既情況就失去動カ去排隊
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-13, 12:19 AM   #215
clanyuen1
Crazy Gamer

舊 01-08-13, 04:52 PM   #216
jerry
Game Master

嘩!你個福袋都幾值錢喎!件衫上年動漫都要買三百幾!另外三包lego又係好野黎
舊 01-10-13, 09:57 AM   #217
凍檸茶
The One
青龍使用者

童真,童心,都令人很窩心。
7歲的盧卡.阿普斯,有的是童真。他早前不聽爸爸話,硬要把心愛的Lego旋風忍者Jay ZX帶到超市,豈料不小心丟失了,好不心痛。後來他聽爸爸吩咐,發電郵向Lego求助:「爸爸說發電郵給你,看看你是否會送我另一個。如果你會,我答應以後不會帶它逛街。」
童真求助,得到的是一個童心答案。Lego客戶服務部經理理查德不久回信寫道:「我上司說因為你遺失了旋風忍者,所以不會免費送你另一個,但我決定找白袍旋風忍者大師Sensei Wu,看看是否能幫上忙。大師叫我告訴你:『你必須常常保護你的迷你忍者公仔。』」
「未來兩周,你會收到Lego的郵件,裏面會裝着你的迷你公仔。請好好愛護它們,盧卡。記着,你承諾會常常把它們留在家裏。」童真滿瀉,這封電郵,網民瘋傳。
英國《太陽報》

SENSEI WU

舊 01-10-13, 10:05 AM   #218
GateHacker
Baned

引用:
-DEL-
SENSEI WU
寫信去香港代理商會唔會有
舊 01-10-13, 01:41 PM   #219
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
寫信去香港代理商會唔會有
http://www.huffingtonpost.com/2013/0...n_2434781.html
睇原文, 唔止JAY ZX . 仲寄多隻壞人比佢

SENSEI WU

舊 01-17-13, 04:12 PM   #220
凍檸茶
The One
青龍使用者

人仔見街
WW

舊 01-17-13, 11:11 PM   #221
jerry
Game Master

人仔 Part 9 大至都要$420 16 隻!
舊 01-17-13, 11:31 PM   #222
凍檸茶
The One
青龍使用者

去現時點買

舊 01-21-13, 12:54 PM   #223
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
呢排少左留意lego
請問13年technic 同creator出左幾多款?
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 11:45 AM   #224
凍檸茶
The One
青龍使用者

散入咗三隻美人魚
諗住換咗個身佢, 變成1PAIR

雞仔人好貴入唔落手

此篇文章於 01-23-13 11:58 AM 被 凍檸茶 編輯。
舊 01-23-13, 12:58 PM   #225
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
而家d lego轉晒做細盒……好事
尋日買左黑忍者連鑽地車……細細盒方便收藏
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] LEGO Batman 2: DC Super Heroes IDGAF 電視遊戲討論版 78 09-20-19 11:28 AM
[多機種] LEGO Batman 2: DC Super Heroes ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 4 05-26-13 12:16 AM
[多機種] [3DS, PSV] LEGO Batman 2: DC Super Heroes ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 5 03-16-12 05:07 PM
[ETC] LEGO L.A. NOIRE、LEGO UNCHARTED、LEGO PORTAL…LEGO遊戲大亂鬥電影 IDGAF 電視遊戲討論版 1 02-23-12 07:23 PM
DC版Marvel VS Capcom 2點攞齊隱藏人物? 亞利古 電視遊戲討論版 12 07-05-06 03:12 PM

現在的時間是 09:45 PM

手機版 | APP版