Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-19, 09:42 AM   #126
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
D演出好正,睇到流哂口水
11月28遲劍盾唔喺好多,咁有信心同老任大作同期?

好似都幾多卒機玩,今次多遊擊Team,唔即係唔會出到2隻艦?
大家最期待嘅破滅魔劍未有影⋯⋯

機體互相格劍果啲應該喺特別演出黎掛?組隊攻擊好似流咗好多(00四子)
三明打MA果下好正,應該唔會係招式啦

其實都幾期待無呀寶嘅g gen嘅
由手機版發出
但GGEN話有新模組就真係有新模組
動畫背炮去到game唔會變嘴炮

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 09:54 AM   #127
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
遊擊咪即係以前既Master Unit ,改個Terms姐
真係新野應該係得ability (但以前Overwars每個人已經有內置skill)
D演出只係剪得靚靚仔仔比你睇,真係玩應該兼用卡多到嚇死人

bandai既野唔好抱咁大期望好D

舊 07-12-19, 12:11 PM   #128
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Sar8 查看文章
遊擊咪即係以前既Master Unit ,改個Terms姐
真係新野應該係得ability (但以前Overwars每個人已經有內置skill)
D演出只係剪得靚靚仔仔比你睇,真係玩應該兼用卡多到嚇死人

bandai既野唔好抱咁大期望好D
最差應該同00四子組合攻擊一樣流
咁如果條件岩就有特別演出我唔介意喎
G gen不嬲都有,只喺近年無咗,
GBA/NDS咁都有劇情殺啦

都好,至少有期待過
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 02:27 PM   #129
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
黑MONOEYE做特典會唔會太HEA
上隻已經有白
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 02:48 PM   #130
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
唔知total得返幾少機....

舊 07-12-19, 03:21 PM   #131
Sar8
The One

引用:
最差應該同00四子組合攻擊一樣流
咁如果條件岩就有特別演出我唔介意喎
G gen不嬲都有,只喺近年無咗,
GBA/NDS咁都有劇情殺啦

都好,至少有期待過
由手機版發出
其實組合攻擊我估都係開場scene(4子)>各自出戰鬥武裝動畫>打中對方>完,中間冇乜連攜
其實由「亂入流」之後D「合體攻擊」都係好流....

舊 07-12-19, 07:42 PM   #132
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
都係睇定D先,睇怕都係同上集一樣,射紙板

個迴避動作係UC個集真係廢到呢...
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 07:56 PM   #133
iu fu pig
塵埃...

引用:
其實組合攻擊我估都係開場scene(4子)>各自出戰鬥武裝動畫>打中對方>完,中間冇乜連攜
其實由「亂入流」之後D「合體攻擊」都係好流....
近年嘅合體技都唔算合體,個個開一槍就算⋯
唔要求機戰咁,都唔好咁hea啦

W啲演出幾有壓迫感喎
如果又係紙版⋯⋯睇完出招SKIP就算

由手機版發出
舊 07-12-19, 08:04 PM   #134
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
同機戰一樣會出歌曲版BGM啵

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 09:36 PM   #135
Sar8
The One

引用:
近年嘅合體技都唔算合體,個個開一槍就算⋯
唔要求機戰咁,都唔好咁hea啦

W啲演出幾有壓迫感喎
如果又係紙版⋯⋯睇完出招SKIP就算

由手機版發出
D主役機格斗好似唔錯
但多數bandai好識遮埋D兼用卡招同部份機特別少招

(DLC另計)
同埋一諗到鐵血個story就唔開胃...

此篇文章於 07-12-19 09:39 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 11:48 PM   #136
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
送獨眼移植做初回特典估佢唔到
部WSC 十幾年前已經死左
睇下到時有無人放code先
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 11:52 PM   #137
Fio

註冊日期: Dec 2001
做咩事呢期突然咁谷monoeye
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-19, 12:18 AM   #138
iu fu pig
塵埃...

引用:
D主役機格斗好似唔錯
但多數bandai好識遮埋D兼用卡招同部份機特別少招

(DLC另計)
同埋一諗到鐵血個story就唔開胃...
鐵血最後一關雙地圖
超暈+三明喺火星
由我地(玩家team)喺宇宙突破破滅魔劍~~

鐵血故事其實由大哥死之後可以無視,咁樣寫死主角又推唔到劇情
大家都係大哥都係同一個髮型,點解藍毛果個死得咁有價值咁推到劇情先?
喺呀!我當然講緊天元果個啦⋯⋯
但喺一諗到可以用巴力就興奮了
由手機版發出

此篇文章於 07-13-19 12:20 AM 被 iu fu pig 編輯。
舊 07-13-19, 12:21 AM   #139
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
有if la
主角同巴力金毛和解,加三明反攻打爆號角

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-19, 02:28 AM   #140
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: X&Y 查看文章
※『SDガンダム ジージェネレーション モノアイガンダムズ 移植版』は2002年に発売されたワンダースワン版をもとにNintendo Switch向けに開発された移植版です。通信仕様の削除など、一部仕様が異なります。また、ゲーム内のテキストや表現などは発売当時(2002年)のものです。

※本特典は後日配信を行う可能性があります。あらかじめご了承ください
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-19, 08:55 AM   #141
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
Premium G SoundEdition 係咪唔會有中文版呢
又要手動入歌
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-19, 10:47 AM   #142
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: X&Y 查看文章
不急可以等下,ns版一定有得獨立買~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-19, 11:01 AM   #143
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Fio 查看文章
做咩事呢期突然咁谷monoeye
唔係點賣模型 你諗下當年有幾多人玩過揾笨天鵝。。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-19, 11:13 AM   #144
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
我都好想佢出模型,單眼高達真係好特別,最怕係黑白其中一隻又玩魂shopshop。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-19, 11:24 AM   #145
Sar8
The One

引用:
作者: J+1 查看文章
唔係點賣模型 你諗下當年有幾多人玩過揾笨天鵝。。。。
由手機版發出
呢排都多左單眼仔玩具
之前先出左隻食玩

舊 07-29-19, 11:31 AM   #146
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
我都好想佢出模型,單眼高達真係好特別,最怕係黑白其中一隻又玩魂shopshop。
可以考慮一下SD,應該兩隻色都有
由手機版發出
舊 07-31-19, 11:01 AM   #147
Sar8
The One

舊 07-31-19, 11:04 AM   #148
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
總算唔係射紙板
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-19, 11:09 AM   #149
iu fu pig
塵埃...

引用:
skip
就咁睇今集啲武器都幾齊喎,迪尼亞部機有5-6招
(電池真係得兩招,唔好怪佢)

演出可能玩得近年機戰多,我收貨啦
由手機版發出
舊 07-31-19, 12:07 PM   #150
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
畫面上我覺得仲有誠意過戰機
最驚訝係LOADING已經快到飛過粒石就開波
唔知NS得唔得

以哩集嘅表現嚟睇的確值得入手
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sell SWITCH Sd Gundam G Generation Cross Rays日版有歌版有中文字幕 (沒有CODE) 深水歩站交收 PORTABLE 買賣專區 0 10-12-20 11:49 AM
タツノコ(龍之子) VS CAPCOM CROSS GENERATION OF HEROES neo2046 街機遊戲討論版 350 04-04-09 04:42 PM
請問有無人知邊度有ps1果隻 Gundam G Generation F 賣? nobu-k 電視遊戲討論版 0 08-13-06 04:24 PM
Cross Bone Gundam的故事係點的?? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 01-01-04 01:52 AM

現在的時間是 06:43 AM

手機版 | APP版