Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-06-20, 07:36 PM   #626
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: HM 查看文章
爆機後既EX關
原本睇攻略多魯3會加入
結果無加入
W變成2部
希羅亂碼然後過關消失左
壞SAVE...
當年WSC係咁,而家又係咁
原來多3會加入?
我打咗幾關爆機索敵唔見嘅?

Z線無咗波蘿油無乜勁機好用
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-20, 09:21 PM   #627
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
原來多3會加入?
我打咗幾關爆機索敵唔見嘅?

Z線無咗波蘿油無乜勁機好用
由手機版發出
睇攻略係會自動加入
但我玩果時連希羅都消失埋...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-20, 10:48 PM   #628
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: X&Y 查看文章
WSC 畫汁只係比GBC 好丁咁多而已
224*144 就算笨大肯加scan line其實出大screen 點都無得攪
手提game要咩scanline

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-20, 10:53 PM   #629
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
用psv/電話 控制
變番細畫面就ok啦

但一關輕一次(無指標)
我玩不到,放棄

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-20, 07:45 AM   #630
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
請問怎拿黑色審判女神?

https://youtu.be/qZyaGbcY70c
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-20, 08:08 AM   #631
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: pet3 查看文章
用psv/電話 控制
變番細畫面就ok啦

但一關輕一次(無指標)
我玩不到,放棄
大大打到邊,一關hand一次感覺唔好受
可能耐無玩故事嘅ggen(有玩gba/ds)獨眼個系統都幾多回憶
舊 01-07-20, 12:39 PM   #632
pet3
The One

引用:
大大打到邊,一關hand一次感覺唔好受
可能耐無玩故事嘅ggen(有玩gba/ds)獨眼個系統都幾多回憶
單眼玩三關

不玩了

ps4 就白金了

現在等人中之龍

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 01-07-20, 04:01 PM   #633
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
請問怎拿黑色審判女神?

https://youtu.be/qZyaGbcY70c
黑色審判女神要靠開發
無記錯的話你開到白正義女神後,就到正義女神F型,然後開最盡就係黑秘典模組,再開發下去就可以開晒全部黑系00第二世代機體

或者再簡單D,先拿白色審判女神,然後到LV4開發,白審判女神可以係00F用GET的方式入生產列表

此篇文章於 01-07-20 04:08 PM 被 sunhikari 編輯。
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-20, 08:28 PM   #634
HM

引用:
單眼玩三關

不玩了

ps4 就白金了

現在等人中之龍
反正隻GAME都係點樣觸發更多event同救人說得人
你當機戰玩就得
最大問題都係每關節奏太慢
舊 01-08-20, 05:01 PM   #635
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: HM 查看文章
反正隻GAME都係點樣觸發更多event同救人說得人
你當機戰玩就得
最大問題都係每關節奏太慢
最好玩嗎頭10關(在乎你對高達嘅追求)
用垃圾量產機同高達打果種無力感喺機戰唔會有嘅

由其0083兩關哥奧簡直喺唔敢掂到佢,仲有大叔三人組嘅火力
至於節奏慢⋯⋯的確無得skip戰鬥,不過戰鬥演出唔差過今日
由手機版發出
舊 01-08-20, 11:21 PM   #636
HM

引用:
最好玩嗎頭10關(在乎你對高達嘅追求)
用垃圾量產機同高達打果種無力感喺機戰唔會有嘅

由其0083兩關哥奧簡直喺唔敢掂到佢,仲有大叔三人組嘅火力
至於節奏慢⋯⋯的確無得skip戰鬥,不過戰鬥演出唔差過今日
由手機版發出
其實問題只係寶爺開晒精神同你打
你有紅勇士同2部愛美號根本唔會驚高達
仲有就係索敵可以捉到好多勁機
堆一線機體就係咁樣開發上去
同埋部部機都有2次強化機會
第2次強化基本上d渣古戰力去到後面都唔會太差,係好燒錢
同埋hyper化+全體攻擊呢個跨越唔到之壁

另外玩Z路線要自己開部沙撒比出黎
同泰坦斯+新自護決戰果關
搵古華多羅揸百式同哈曼打會原作還原
搵沙撒比同哈曼打就...

此篇文章於 01-08-20 11:24 PM 被 HM 編輯。
舊 01-09-20, 04:11 PM   #637
iu fu pig
塵埃...

本來間中都會hand下機
今日更新完,連編隊都會瘋狂hand機
由手機版發出
舊 01-09-20, 04:26 PM   #638
pet3
The One

引用:
本來間中都會hand下機
今日更新完,連編隊都會瘋狂hand機
由手機版發出
ns 版就預左的啦

FGO 目標預算
舊 01-09-20, 08:52 PM   #639
iu fu pig
塵埃...

引用:
ns 版就預左的啦
預咗,所以平時彈app都唔出聲
不過今次更新完過分咗好多
由手機版發出
舊 01-10-20, 07:16 AM   #640
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=31587&snA=15583
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-20, 08:39 AM   #641
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: enishi 查看文章
試下關掉,
想不到更新完會比未更新前更過分
睇戰鬥動畫hand機嘅機會比較高,

橙命有得DL了,不過我未打到種命唔買住
由手機版發出
舊 01-10-20, 11:00 AM   #642
sunhikari
Crazy Gamer

更新左之後迷網OMEGA同埋金天照無晒戰鬥CUT IN
舊 01-10-20, 12:47 PM   #643
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: sunhikari 查看文章
更新左之後迷網OMEGA同埋金天照無晒戰鬥CUT IN
今次更新之後更加唔玩得,本來都好啲⋯
呢家仲衰

有冇大大買非禮特?有冇核彈玩
由手機版發出
舊 01-10-20, 04:50 PM   #644
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
今次更新之後更加唔玩得,本來都好啲⋯
呢家仲衰

有冇大大買非禮特?有冇核彈玩
由手機版發出
好似無,武裝上有一個叫「格拉司通發射器」同「飛彈發射器」
好似都同核彈無關......
舊 01-24-20, 09:31 AM   #645
iu fu pig
塵埃...

Switch早兩日出咗更新
更新完終於,終於穩定返

玩咗成個月都未爆
由手機版發出
舊 01-25-20, 07:44 PM   #646
知世公主
Insane Gamer

公佈左2月分DLC未呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-20, 09:20 PM   #647
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 知世公主 查看文章
公佈左2月分DLC未呢
未,不過大大可以上網搵下之前steam流出果個圖表,應該都準
好似喺神高同東方老師?
由手機版發出
舊 01-26-20, 09:45 AM   #648
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
00F第二同五話extra敵人都冇變勁係咩事
有bug定開發組唔記得set
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-20, 10:00 AM   #649
iu fu pig
塵埃...

公布了,東方老師要下個月先有
不過個人而言真係唔買DLC都夠玩

仲未爆機
舊 02-08-20, 10:58 AM   #650
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔明為乜咁遲出dlc
好多人都爆左機唔會買dlc玩多次吧
*我都未爆
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sell SWITCH Sd Gundam G Generation Cross Rays日版有歌版有中文字幕 (沒有CODE) 深水歩站交收 PORTABLE 買賣專區 0 10-12-20 11:49 AM
タツノコ(龍之子) VS CAPCOM CROSS GENERATION OF HEROES neo2046 街機遊戲討論版 350 04-04-09 04:42 PM
請問有無人知邊度有ps1果隻 Gundam G Generation F 賣? nobu-k 電視遊戲討論版 0 08-13-06 04:24 PM
Cross Bone Gundam的故事係點的?? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 01-01-04 01:52 AM

現在的時間是 09:12 PM

手機版 | APP版