Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-12, 09:18 PM   #101
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
重點都係 なん・・・だと・・・?
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-12, 10:07 PM   #102
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
之前幾話完全系呃稿費的…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-12, 11:56 PM   #103
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: kin~kin 查看文章
之前幾話完全系呃稿費的…
劇情太無變化,
又話太單調,
比D你估唔到GE 劇情,
你又話呃稿費,
而家D 讀者真係難討好

舊 10-03-12, 11:59 PM   #104
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
有D咩估唔到?....
有,劍八一頁都無就俾人秒

舊 10-04-12, 12:04 AM   #105
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
唔係估唔估到O既問題...下下都係先手必敗...
雖然知道最後一定要一護收場,但係都唔好咁兒戲呀

舊 10-04-12, 12:31 AM   #106
siuterry

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 忍者 查看文章
唔係估唔估到O既問題...下下都係先手必敗...
雖然知道最後一定要一護收場,但係都唔好咁兒戲呀
其實我覺得已經好過上幾集,
有番D 好少少劇情,
原本去到谷底, 點都要番D時間上黎,
雖然已經無幾多集比佢寫

舊 10-04-12, 02:02 AM   #107
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
姐係救浦原果個唔係藍染啦,我估係爪王

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-12, 08:09 PM   #108
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
我只係想睇返大白點樣反勝咋
然後再好型咁拋低句跟住走人

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-12, 09:24 PM   #109
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我只係想睇返大白點樣反勝咋
然後再好型咁拋低句跟住走人
大白既敵人已經比總隊長燒左啦
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-12, 05:31 PM   #110
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: dust11 查看文章
模仿記憶嗰位秒左劍八

套野真係冇哂招式對拆
一人斬一刀就算
高手過招往往就係一招半式, 千份之一秒之間

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 02:44 PM   #111
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
今個星期又估佢唔到啦,估佢阿伯訓低結果係斷開左

舊 10-10-12, 04:16 PM   #112
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
下集一護終於現身?!

舊 10-10-12, 04:31 PM   #113
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: money 查看文章
下集一護終於現身?!
我估死多幾件先出場

舊 10-10-12, 06:28 PM   #114
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
一護現身,之後回憶返佢點樣嚟到
最後都唔夠打,藍染或零番出嚟幫拖,比機會一護著草
跟住再修行

舊 10-10-12, 08:04 PM   #115
tongmak

註冊日期: May 2008
你們也中伏了
果條友見過誠俊哥
你地幾時有唔係鏡花既幻覺
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 09:02 PM   #116
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
今個星期又估佢唔到啦,估佢阿伯訓低結果係斷開左
根本老野果招就係應該咁用
我都唔明佢出哂東南西o黎做咩

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 09:08 PM   #117
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
引用:
作者: tongmak 查看文章
你們也中伏了
果條友見過誠俊哥
你地幾時有唔係鏡花既幻覺
根本一切都係誠俊哥設的局
由第-100話開始已經係誠俊哥設的局

話時話係唔係唔會再畫返以前d野

舊 10-10-12, 09:27 PM   #118
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
BTW,原來總隊長唔係特記戰力之一...
咁果班特記戰力...都幾廢喎...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 09:47 PM   #119
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
根本老野果招就係應該咁用
我都唔明佢出哂東南西o黎做咩
當知道show唔show堆招出黎都係俾人吸
就會發現之前係久保呃頁數
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 10:38 PM   #120
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
一開波老頭俾人斬開2件
之後仲斬埋手

最尾, 肯定係一護吧(?)
跟住整返1,2話回憶, 講佢點樣滾返出黎

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 11:06 PM   #121
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
一開波老頭俾人斬開2件
之後仲斬埋手

亦有可能係零番隊, 藍染一直希望知道o既野

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 09:47 AM   #122
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
雖然估到係咁, 但之前講到咁屈機, 忽然就俾人切菜咁切
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 09:50 AM   #123
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
不如估下今次一護回歸係咪又係好似之前咁有新造型
回憶果一兩話就講佢點係黑腔入面修練"無制限最後的月牙放題"

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 10:37 AM   #124
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: colus 查看文章
不如估下今次一護回歸係咪又係好似之前咁有新造型
回憶果一兩話就講佢點係黑腔入面修練"無制限最後的月牙放題"
將自己變成斬擊
融合到月牙入面捨身攻擊

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 11:50 AM   #125
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
點解佢可以做到佢有角色便當係完全一D感覺都無....
回想以前既玉鼎真人同天化我係唔開心左一排的....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 07:17 PM

手機版 | APP版