Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-17-18, 01:38 AM   #1901
chrischun
God of Gamer
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
引用:
作者: 新月 查看文章
唔一定關LEVEL事
你咁講即係我人品有問題呀,不過宜家開始打暴龍兩隻升一級,爽爆

舊 02-17-18, 04:31 PM   #1902
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: chrischun 查看文章
你咁講即係我人品有問題呀,不過宜家開始打暴龍兩隻升一級,爽爆
戰法問題,只要做好惡臭對策基本上都係照樣儲波爆波
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-18, 06:55 PM   #1903
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
升level 只要裝 killer 能力,就好升搞掂
雖然我從來唔升
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-18, 10:28 PM   #1904
chrischun
Juliuscrui

引用:
作者: PatrickNo42 查看文章
戰法問題,只要做好惡臭對策基本上都係照樣儲波爆波
古拉自己養的公牛LV99,用惡臭裝嗎

舊 02-17-18, 10:43 PM   #1905
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
古拉自己養的公牛LV99,用惡臭裝嗎
用光光水combo封鎖惡臭效果然後用大眾臉技能儲波咪得
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-18, 11:13 PM   #1906
chrischun
Juliuscrui

隱密偃松正確位置係邊,我就嚟連個島一齊炸左佢

雄黃支任,有愛先有進步

舊 02-18-18, 01:05 AM   #1907
chrischun
Juliuscrui

引用:
隱密偃松正確位置係邊,我就嚟連個島一齊炸左佢

雄黃支任,有愛先有進步
網上講係利貝島有軍人既樹有,嚟個係真既,不過傳送點太遠,走落去都要分幾兩分鐘,係主角故鄉門口傳送點回頭走,有條樓梯有一大樹都有,不過兩者都要大量森林學,機率太低

舊 02-18-18, 10:26 AM   #1908
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008

老婆二號來了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 11:07 AM   #1909
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章

老婆二號來了
二號個樣得過一號噃
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 12:00 PM   #1910
MultiPASS
Crazy Gamer

塞壬見參!
舊 02-18-18, 12:08 PM   #1911
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
二號個樣得過一號噃
好有肉地 可惜欠彈性
由手機版發出
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 01:10 PM   #1912
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008

合照
到時淨係哩兩隻都夠霸我個櫃一整格位

P.S
反正都出埋二號,咁不如索性出埋綠毛

P.S2
睇合照圖後面企埋綠毛再牛油炮展開狀態好適合

此篇文章於 02-18-18 01:30 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 03:11 PM   #1913
chrischun
Juliuscrui

我都話我好小氣,比隻公牛滅左一次,宜家切菜咁切佢

舊 02-18-18, 11:57 PM   #1914
chrischun
Juliuscrui

tiger tiger打到既零件,可唔可以賣返出去嫁,如果可以係點做

舊 02-19-18, 03:26 AM   #1915
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
tiger tiger打到既零件,可唔可以賣返出去嫁,如果可以係點做
買零件個頁
其實有寫,按XY掣
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-18, 10:18 PM   #1916
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
http://ニンテンドースイッチ速報.com/chat/soraya-...eep-emotional/

高橋之妻祝賀XB2破百萬同時發出嘆息,
兩夫婦對百萬呢個數字百感交雜,
當初Xenogears如果銷量破百萬(爭少少)...
就會有第二集而佢地亦唔需要離開Squaresoft!
不過今集某程度上係承接上集人氣先過百萬
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 12:27 PM   #1917
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: aquarius 查看文章
不過今集某程度上係承接上集人氣先過百萬
承上集有一定客戶群,
接上熱賣主機加持,
以及「胸」狠非常嘅JA人設。
舊 02-24-18, 07:10 PM   #1918
chrischun
Juliuscrui

爆左機返轉頭做支線任,其中有個任務要什錦麵,原本好簡單既任務,只要升左三星傭兵團多左個任務,做完就可以買什錦麵,點知重音個支線任務關鍵人物(歌頓)比火雞人捉左,開頭當然唔知道關鍵人物重疊左任務,搵咗我前後兩個鐘包括喺網上,搵嚟搵去都搵唔到呢個人,開頭仲以為中 but ,然後放棄走去做重音支線任務,點知錯有錯着,比我搵到關鍵人物,原本麵包店可以買東西,但係佢要呢個關鍵人物去幫佢修理風車,所以無開店,呢個原本好簡單嘅有冇真係俾佢玩死左

舊 02-25-18, 10:08 AM   #1919
chrischun
Juliuscrui

嚟隻遊戲真係痴線,牽絆要打嘅任務,支線任務,多到嚇死人,全異刃牽絆圈滿有排玩,宜家3隻SS2爽爆

邊有咁長篇嘅遊戲㗎

此篇文章於 02-25-18 10:32 AM 被 chrischun 編輯。
chrischun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-18, 02:11 PM   #1920
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
嚟隻遊戲真係痴線,牽絆要打嘅任務,支線任務,多到嚇死人,全異刃牽絆圈滿有排玩,宜家3隻SS2爽爆

邊有咁長篇嘅遊戲㗎
遲啲有新blade,新劇情加新任務仲長呀!
我基本上當佢係自閉式「MMORPG」咁去玩。
舊 02-25-18, 05:55 PM   #1921
HM

註冊日期: May 2007
地圖唔係咁弱智
blade唔駛抽
升好感唔駛咁嚴苛
應該至少慳番一半時間
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-18, 06:15 PM   #1922
chrischun
Juliuscrui

引用:
作者: HM 查看文章
地圖唔係咁弱智
blade唔駛抽
升好感唔駛咁嚴苛
應該至少慳番一半時間
嚟樣真,抽都唔係乜大問題,升好感個下先煩

舊 02-26-18, 05:20 PM   #1923
HM

註冊日期: May 2007
引用:
嚟樣真,抽都唔係乜大問題,升好感個下先煩
抽大問題好多
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-18, 05:56 PM   #1924
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
抽大問題好多x2

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-18, 06:05 PM   #1925
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
https://www.nintendo.co.jp/switch/ad....html#20180226

USB版kb版幾型 雖然我今次唔打算支持

而且好似已經賣哂XDDD

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月 MO 電視遊戲討論版 1288 05-29-21 09:55 AM
[死闘の末][Bloodborne The Old Hunters] 獵人心得交流區 (劇透請Spoiler) reiyaw 攻略及心得交流區 1221 02-04-16 05:00 PM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 11:50 PM

手機版 | APP版