Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 11:31 AM 09-25-15
作者: 尼路:
我比較在意pt個邊要爆幾多石先得……
應該打足夠ar ?
DigIKo 11:34 AM 09-25-15
通常曲體力19 master有53個オトメモリ

有冇人report下其他難度? 小課既表示想睇下打咩難度最高效率
尼路 11:45 AM 09-25-15
作者: DigIKo:
通常曲體力19 master有53個オトメモリ

有冇人report下其他難度? 小課既表示想睇下打咩難度最高效率
rin首pro有4x
ev歌慢到……
anyone 11:46 AM 09-25-15
master 21無fc 48
zzzdx 11:50 AM 09-25-15
debut 10 fc 28
DigIKo 12:00 PM 09-25-15
作者: zzzdx:
debut 10 fc 28
睇黎debut穩陣fc最有效率
Aqours 12:02 PM 09-25-15
個ev 都抄到足
榜頭個班又係果班人
笑左

重諗住有d新野比隔離抄下
好失望
JMi 12:03 PM 09-25-15
我打左三次19的歌 都係50分以上
計下數 唔對路會唯有返去出道...
DigIKo 12:11 PM 09-25-15
作者: 紫月 :
個ev 都抄到足
榜頭個班又係果班人
笑左

重諗住有d新野比隔離抄下
好失望
SIF SIF SIF VS戰又準備被炒
~小鬼~ 12:17 PM 09-25-15
今晚先衝,應該冇難度,睇下拎唔拎到Top class 獎先
JMi 12:20 PM 09-25-15
event歌初見master得B 拎到288pt

整體難 打制有打制難 拉都有左右同時意味不明拉
只係無乜屈HOLD
廢人 12:30 PM 09-25-15

由手機版發出
亍 ◣ 12:50 PM 09-25-15
http://imascg-slstage-wiki.gamerch.c...82%A4%E3%83%89

最少都要打15000分.....
Cly 12:54 PM 09-25-15
打打下event master有junk call入.... 差d蝕死
~小鬼~ 12:55 PM 09-25-15
作者: 亍 ◣:
http://imascg-slstage-wiki.gamerch.c...82%A4%E3%83%89

最少都要打15000分.....
果15000分可能重難
~小鬼~ 01:31 PM 09-25-15
唔計prp, 咁我一路練親愛一路event 算
亍 ◣ 05:04 PM 09-25-15
最有效率係唔係打16體+ev PRO S.....combo好似唔駛理......?
~小鬼~ 06:17 PM 09-25-15
排16萬,真係有咁多人玩 ?
heyman774 06:36 PM 09-25-15
仲未到夜晚, D人有冇打得咁快
DigIKo 06:40 PM 09-25-15
TEAM人加埋友隊先得18萬アピール, 打MASTER失手甩多個都真係隨時冇S

穩陣FC PRO算
JMi 06:51 PM 09-25-15
作者: heyman774:
仲未到夜晚, D人有冇打得咁快
日本夜晚左既 XD

自然消氣 排緊5萬... 睇怕爆晒肝都危危乎
~小鬼~ 06:59 PM 09-25-15
作者: JMi:
日本夜晚左既 XD

自然消氣 排緊5萬... 睇怕爆晒肝都危危乎
我目標係頭二千
Cowlex 07:05 PM 09-25-15
入10萬拎到一張我當贏左架啦
JMi 07:20 PM 09-25-15
作者: ~小鬼~:
我目標係頭二千
入定幾張ITUNES 10000點先啦 XD
~小鬼~ 07:23 PM 09-25-15
作者: JMi:
入定幾張ITUNES 10000點先啦 XD
應該唔駛....
今晚應該4位數

1萬羊可以留黎抽新角
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49 89 139  ... 最後

返回主題版面