Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
anyone 05:17 PM 09-15-15
過左蘭子master都未過goin'
Cowlex 06:59 PM 09-15-15
就快打50次都FC唔到
長按我冇放手都可以話我miss
heyman774 07:08 PM 09-15-15
作者: ~Alex~:
就快打50次都FC唔到
換機啦
Ios 行2d好穩陣
JMi 07:13 PM 09-15-15
作者: ~Alex~:
就快打50次都FC唔到
我懷疑係唔小心郁左就會當拉橫而MISS咁
Cowlex 07:16 PM 09-15-15
作者: heyman774:
換機啦
Ios 行2d好穩陣
我已經係ios 行2d低標
不過係4s
~蛙蛙~ 07:16 PM 09-15-15
作者: JMi:
我懷疑係唔小心郁左就會當拉橫而MISS咁
唔會 係lag機問題
你按住 四圍遊都唔會當miss

另iso都會偷格
由手機版發出
anyone 07:20 PM 09-15-15
jb機入safe mode順到爆架
自已睇下有無咩jb野裝左會長開ge set到佢係imas入邊唔開試下
DigIKo 08:09 PM 09-15-15
各位用apple既師兄令到我好驚

希望6S PLUS 2GB RAM有改善
Cowlex 08:26 PM 09-15-15
pro開始先會定格同lag機
debut同ng反而冇事
anyone 08:40 PM 09-15-15
另外如果玩玩下lag定格 之後再打d音歪左 pause一下再繼續會正常返
Cowlex 08:44 PM 09-15-15
好難形容
就好似比克里姆王食左幾秒咁, 之前同之後唔會有音歪左問題
空調 11:53 PM 09-15-15
好奇問下 邊部機打3D標準 MASTER 都唔LAG?

手上一部 HTC 816 3D低標去到MASTER LAG
另一部 ASUS ZE551 只能2D低標
anyone 12:00 AM 09-16-15
問題係master+3d標淮音符能見度得返半個mon呢
faliader 12:03 AM 09-16-15
只係教學同MV見過3d標淮
anyone 12:05 AM 09-16-15
ipad2應該都得
因為d圖濛ge

arm arm試都係跌左frame
JMi 12:34 AM 09-16-15
試左幾次GOING MASTER

感覺係... MIRROR的話係易好多囉頂 XD
升勁少少隊野先再試了
anyone 12:40 AM 09-16-15
2見過左
由佢
sd03021 12:46 AM 09-16-15
打左最初果首MASTER

個觸點真係好細 好易MISS

第一次殘血過左

慢慢儲2500石先
anyone 02:18 AM 09-16-15
判定區其實唔止果粒點架
亍 ◣ 08:52 AM 09-16-15
我個delay問題大概搵到原因......可能係用左爛牙來聽......直插耳筒落機就冇出現過...

作者: sd03021:
打左最初果首MASTER

個觸點真係好細 好易MISS

第一次殘血過左

慢慢儲2500石先
http://www.gaforum.org/showthread.ph...2#post11212992

大概moon下面1/3畫面都有反應.....
kimtch 12:47 PM 09-16-15
蘭子果首INGNE PRO D CHAIN 點拉:O?
1212121 咁..
JMi 01:18 PM 09-16-15
將會改返箭咀易睇D
同埋GREAT個SE會似返PERFECT少少

不日推出
跌落黎的ICON可以轉DESIGN
打中ICON的音效可以轉

有無人覺得個箭咀已經轉左... 我FEEL唔到... lol
6078 01:42 PM 09-16-15
終於完首抽可以打機
不嫌棄新手島村可以加815791219
~小鬼~ 02:03 PM 09-16-15
我已經開始特訓N卡開故事,佢幾時先有活動,出下預告都好ar
JMi 02:27 PM 09-16-15
作者: ~小鬼~:
我已經開始特訓N卡開故事,佢幾時先有活動,出下預告都好ar
我呢d無課玩家一開始就只能特訓N卡.......
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後

返回主題版面