Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 01:08 PM 09-11-15
作者: NeGi:
特訓條裙打左幾日都唔出既sad
條裙都地獄,算易出但要的數目超多
~小鬼~ 01:10 PM 09-11-15
作者: hyakki:
因為係無課玩家
所以隊長係用5星既N卡打...不過都係無冠...人品問題嗎...

(個櫃就贈興咁派左籃冠同黃冠比我)
無課咪慢慢打,你急黎做乜
yorkyork 01:13 PM 09-11-15
作者: nestlch:
首抽咗好耐都只係白邊同籃邊,
頭先藍邊,諗住都係SR,
點知係SSR本田未央。
抽到SSR個畫面真係好靚

希望遲啲有up,1.5%真係抽100次都唔會有
恭喜可以開車
~小鬼~ 01:54 PM 09-11-15
本田未來有必唔好,冇睇動畫就照用住先la
nestlch 02:06 PM 09-11-15
我冇睇動畫,反而係因為玩granblue fantasy個crossover 先留意下idolmaster。
本田未央把聲係幾煩…… 但係granblue 裏面我又覺得佢冇乜野

真係唔想再擦過了,用住先
anyone 02:24 PM 09-11-15
友情白色信封SR確率大up?
6078 02:33 PM 09-11-15
岩岩dl完
首抽係咪指3揀1之後果10抽?
fami~yan 02:43 PM 09-11-15
冇心刷SSR直接開局算..
代官 02:44 PM 09-11-15
玩到fc左兩首master都味出藍冠, 掉率係味痴線ga
anyone 02:48 PM 09-11-15
arm arm先跌左第1個皇冠 紅色
不過暫時無ssr無乜用
hyakki 03:01 PM 09-11-15
作者: 6078:
岩岩dl完
首抽係咪指3揀1之後果10抽?
唔係,果10抽係固定
首抽係用250石抽果次,上網填埋登記人可以拎多250石抽多次
所以首抽係兩次

作者: 代官:
玩到fc左兩首master都味出藍冠, 掉率係味痴線ga
我覺得出冠靠個櫃重實際...
如今紅藍黃各出一個冠,都係櫃出(櫃出冠能力lv2)

作者: anyone:
arm arm先跌左第1個皇冠 紅色
不過暫時無ssr無乜用
打左幾日紅歌master,都未出紅冠
岩岩個櫃出左比我
but...我重有一張紅卡SSR
anyone 03:03 PM 09-11-15
黃up打黃歌乜item都無
6078 03:13 PM 09-11-15
唔係,果10抽係固定
首抽係用250石抽果次,上網填埋登記人可以拎多250石抽多次
所以首抽係兩次
thx大大
要係咁聽果首歌,都幾脫力
DigIKo 03:20 PM 09-11-15
作者: ~小鬼~:
條裙都地獄,算易出但要的數目超多
個櫃勁派裙同鞋, 我只得1張ssr, 特訓完之後仲有廿幾條裙
尼路 03:22 PM 09-11-15
今日我終於見識到神蹟,見同事首抽中蘭子叫佢同我個首抽抽一次,結果真係藍邊ssr(今次唔係sr啦)!但……中返巨人……二抽sr……兩張同我暫棄個巨人acc開局一樣……這算甚麼神啟……
~小鬼~ 03:39 PM 09-11-15
作者: DigIKo:
個櫃勁派裙同鞋, 我只得1張ssr, 特訓完之後仲有廿幾條裙
我要打多70條裙就可以見得人
kimtch 03:42 PM 09-11-15
刷左十幾次2抽, 全白未見過SR
DigIKo 03:47 PM 09-11-15
作者: ~小鬼~:
我要打多70條裙就可以見得人
儲左4千7石唔敢抽 等下次EVENT
~小鬼~ 03:52 PM 09-11-15
儲左4千7石唔敢抽 等下次EVENT
無課少課留石打歌穩陣D
windart 03:57 PM 09-11-15
原來申請ios事前登入送的code可以在Android版用到,1000石入手

玩左咁耐終於中SR,竟然係友情抽

hyakki 04:19 PM 09-11-15
作者: 6078:
thx大大
要係咁聽果首歌,都幾脫力
下,首抽之前兩隻歌都可以飛的
MoegenNagi 04:22 PM 09-11-15
個箱係咁比鞋我SAD
anyone 04:23 PM 09-11-15
藍信封@友情
6078 04:24 PM 09-11-15
下,首抽之前兩隻歌都可以飛的
多謝大大提醒
刷左幾次出到sr,繼續努力
NeGi 04:41 PM 09-11-15
話事話,都市傳說封住ちひろ會易出SSR ,刷首抽可以試

我拎黎拎去都係鞋
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後

返回主題版面