Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-22-15, 11:55 AM   #5301
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
重有5分鐘,剩19氣,點都唔敢食蘋果-.-

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 11:57 AM   #5302
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: hyakki 查看文章
我陰謀論庄司發明黃金果就係知道係咁派石唔係路,所以今後出咩事就派黃金果
老實 我都講好多次
你派果定派石其實我無咩所謂 因為佢login派好多石,我覺得就咁儲係夠
問題係你派幾多比我我都要有時間去打先得架.......唔係話你派石/果比我就日日得一個鐘比我打要我達標架嘛

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 11:58 AM   #5303
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
我已經放棄限時任務.....打長駐的EVENT任好了..

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 11:58 AM   #5304
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
老實 我都講好多次
你派果定派石其實我無咩所謂 因為佢login派好多石,我覺得就咁儲係夠
問題係你派幾多比我我都要有時間去打先得架.......唔係話你派石/果比我就日日得一個鐘比我打要我達標架嘛
E家幾多石根本冇影響.....個一個鐘可以一場都打不到
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:01 PM   #5305
stcdavidhk

好正,load到過鐘話個任已經唔存在

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 10-22-15, 12:02 PM   #5306
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
我已經放棄限時任務.....打長駐的EVENT任好了..
問題係常設果堆 好似唔跌南瓜:o)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-22-15, 12:05 PM   #5307
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
好正,load到過鐘話個任已經唔存在
都好過無哂成條ap啦

舊 10-22-15, 12:06 PM   #5308
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899

咁就想打發我地

舊 10-22-15, 12:07 PM   #5309
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
40AP果個好似會跌南瓜不過機率低到HIHI~~~再者根本係入到個限時任務...分分鐘仲食鬼左你D AP

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 10-22-15, 12:08 PM   #5310
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
20ap限時都唔覺有南瓜, 得蝙福, 有金銀棋
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:09 PM   #5311
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

限時會跌禮裝 唔知40同20會唔會?sosad
雖然已經唔想期待限時 我寫包單佢呢個event完都搞唔掂

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-22-15, 12:13 PM   #5312
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
好在我3場都入到,好感動啊~

說真掉落感覺都不是太高,3場也不見南瓜,其他的是有也不見特別多,加上現在這麼危險的情況……看來除了為拿金蘋果外似乎打的價值……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:16 PM   #5313
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

說真掉落感覺都不是太高,3場也不見南瓜,其他的是有也不見特別多,加上現在這麼危險的情況……看來除了為拿金蘋果外似乎打的價值……
準時開果時打到一場拿金蘋果..之後就等到完EVENT先再玩...

火紋
舊 10-22-15, 12:19 PM   #5314
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
限時會跌禮裝 唔知40同20會唔會?sosad
雖然已經唔想期待限時 我寫包單佢呢個event完都搞唔掂
巴哈見有人20AP限掉太太, 30AP限 掉B狐(?)
40係邊關?

引用:

30AP限尾關先有南瓜
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:27 PM   #5315
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
Load左成個但打唔到一場
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:33 PM   #5316
stcdavidhk

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章

咁就想打發我地
昨日延左1小時所以賠1石,之後load唔到但唔係關服所以當冇野唔駛賠

食牛扒食傻左佢

舊 10-22-15, 12:34 PM   #5317
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
唔跟尾數分時段,真天才也:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:35 PM   #5318
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: T.K. 查看文章
唔跟尾數分時段,真天才也:0)
轉頭3點又要塞車啦 :o)

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-22-15, 12:37 PM   #5319
T.K.
很黃很暴力

我先唔去排隊,之後又雙計、三計架啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-22-15, 12:43 PM   #5320
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
看來限時或突擊任都是打一場就夠了,還是專心刷ap40好了

計個數不換禮裝、經驗卡和龍娘我最少要:

5600個蛋榚
1500個蠟燭
300蝙蝠
60南瓜

救命

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 12:47 PM   #5321
stcdavidhk

引用:
看來限時或突擊任都是打一場就夠了,還是專心刷ap40好了

計個數不換禮裝、經驗卡和龍娘我最少要:

5600個蛋榚
1500個蠟燭
300蝙蝠
60南瓜

救命
經驗卡唔太緊要,反正之後實有排會冇event到時打曜日都夠

舊 10-22-15, 01:09 PM   #5322
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
料都打左必要既份量先,之後有剩再加減換,反正之後都會再出比你換
但係,真係要換齊c龍娘既棒棒糖先
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 01:10 PM   #5323
T.K.
很黃很暴力

我覺得南瓜最易達標

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-22-15, 01:10 PM   #5324
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

以突爆エリちゃん為優先

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-22-15, 01:28 PM   #5325
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
入到game 打先得:(
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:07 AM

手機版 | APP版