Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-29-19, 10:55 AM   #5176
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: LR猫 查看文章
睇實況見人用楊艶,到就完計用壱与散咗佢
好快就到LV3
春華都犯規......刑台國女皇可以休息下....

舊 04-29-19, 10:59 AM   #5177
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
睇實況見人用楊艶,到就完計用壱与散咗佢
好快就到LV3
最快好似70c左右就lv3
楊艷好似bug技咁, 3粒+160定唔知200%

楊艷望向在坐其他加醒既計: "你地都係垃圾"

引用:
作者: darkvolver 查看文章
春華都犯規......刑台國女皇可以休息下....
6粒+90%, 同老公一樣, 新咭黎講算合理既
係因為1 cost好夾過老公好多
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 11:02 AM   #5178
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

呢個COMBO 你當6氣就升到2.2LV 啦

個CONCEPT 幾好 不過希望楊艷升慢D 要保住隻野時間長少少

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 11:09 AM   #5179
darkvolver
頹冗

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
呢個COMBO 你當6氣就升到2.2LV 啦

個CONCEPT 幾好 不過希望楊艷升慢D 要保住隻野時間長少少
楊艷爆落隻有募兵的大弓到........對面見到都不想打機.....

感覺春華會再buff上去...

舊 04-29-19, 11:22 AM   #5180
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:

6粒+90%, 同老公一樣, 新咭黎講算合理既
係因為1 cost好夾過老公好多
楊艷最後係咪減返晒?
搵到,總上升168%,知將再多20~30%,減300%

6粒+90%仲要非馬嘅+5多過老公,仲要加埋智
除自己唔落馬嘅應該幾好用掛

上修最多修馬仔+2 > +3

又玩四抽一,呂布,郭淮,孫尚香,機略
出呂布長槍雜色

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安

此篇文章於 04-29-19 11:39 AM 被 LR猫 編輯。
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 11:46 AM   #5181
darkvolver
頹冗

引用:
楊艷最後係咪減返晒?

出呂布長槍雜色
加智玩麻痺矢戦法........諗起都幾可惡....

麻痺矢有邊隻智力有9...

舊 04-29-19, 12:23 PM   #5182
6eo
美波様!

引用:
楊艷最後係咪減返晒?

出呂布長槍雜色
唔會上修啦, 應該

我玩3次四抽一, 出左布, 准, 鴦, 但全部都唔岩主將

引用:
加智玩麻痺矢戦法........諗起都幾可惡....

麻痺矢有邊隻智力有9...
唔好傻啦...
舊 04-29-19, 12:33 PM   #5183
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
不愧係食住老公嘅女人
now 隻槍司馬2邊有人用XD
由手機版發出
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 12:35 PM   #5184
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
唔會上修啦, 應該

我玩3次四抽一, 出左布, 准, 鴦, 但全部都唔岩主將

唔好傻啦...

呂布主將可以有幾唔啱
攻擊?

鏟手遊保平安
舊 04-29-19, 01:02 PM   #5185
darkvolver
頹冗

引用:
作者: b_boy 查看文章
不愧係食住老公嘅女人
由手機版發出
個配音真係好治癒...應該係用番當時配音再配一次...bbb

舊 04-29-19, 01:32 PM   #5186
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
個配音真係好治癒...應該係用番當時配音再配一次...bbb

明明宜家官網講埋CV係邊個...

鏟手遊保平安
舊 04-29-19, 01:35 PM   #5187
darkvolver
頹冗

引用:
明明宜家官網講埋CV係邊個...
巨巨禁多黑面,近排成日對到呂布?

舊 04-29-19, 03:31 PM   #5188
6eo
美波様!

引用:
作者: b_boy 查看文章
不愧係食住老公嘅女人
由手機版發出
基本上舊咭(主計個d)都無人用咁濟
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係
引用:
呂布主將可以有幾唔啱
攻擊?
就係攻擊紅綠燈
准就攻城... 真係喊出黎
舊 04-29-19, 04:14 PM   #5189
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係

就係攻擊紅綠燈

諗到最廢嘅果個就比巨巨埋到果個
文鴦都係攻擊?

鏟手遊保平安
舊 04-29-19, 05:11 PM   #5190
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係

就係攻擊紅綠燈
主將88 我副將將都紅綠燈
唔好再抽啦 直接簡起馬主將無咁傷

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 05:24 PM   #5191
darkvolver
頹冗

引用:
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係

就係攻擊紅綠燈
引用:
文鴦都係攻擊?
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
見到巨巨抽到禁......攪到我爆緣都唔知抽唔抽好....

舊 04-29-19, 05:29 PM   #5192
6eo
美波様!

引用:
文鴦都係攻擊?
你真是個天才

雖然我覺得征壓都無用
引用:
諗住無咁黑既, 點知...

算啦, 可能呢幾張玩多2個星期就無得玩
舊 04-29-19, 05:32 PM   #5193
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
你真是個天才

雖然我覺得征壓都無用

諗住無咁黑既, 點知...

算啦, 可能呢幾張玩多2個星期就無得玩
改番正常水平先 又唔洗一刀殺

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 06:01 PM   #5194
darkvolver
頹冗

引用:
對Sega來講﹕

第一刀破地獄

第二刀萬劫不復

第三刀永不超生

第四刀正常使用

舊 04-29-19, 06:18 PM   #5195
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
得200綠

諗緊4抽1定直接換布爺返來玩

4抽1就,郭淮,孫尚香,呂布,司馬懿
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 09:09 PM   #5196
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
通常第一刀無關痛癢先
雖然有啲好啲惡女咁一砍砍死

第二刀就改錯方向

至少第三、四刀先改正常

又或者好似谷利咁廚到差唔多到下個ver要再出新卡先一刀砍死

鏟手遊保平安
舊 04-29-19, 10:01 PM   #5197
darkvolver
頹冗

引用:
通常第一刀無關痛癢先
雖然有啲好啲惡女咁一砍砍死

第二刀就改錯方向

至少第三、四刀先改正常

又或者好似谷利咁廚到差唔多到下個ver要再出新卡先一刀砍死
你睇下車輪姜維...典型例子...

都係印2線算...曹操, 文哥加春華..

舊 04-29-19, 11:06 PM   #5198
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
我用180緣x4, 換咗魏王, 真桃, 郭淮, 機略
得後面2張打到下機, but 機略好難用

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-19, 01:31 AM   #5199
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
https://www.youtube.com/watch?v=E-AuWHykFDM

太過份
弓國志大戰
走射戰法可唔可以都咁玩?
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-19, 10:33 AM   #5200
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=E-AuWHykFDM

太過份
弓國志大戰
走射戰法可唔可以都咁玩?
走射戰法唔夠力、無速度同比人慢

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 08:16 PM

手機版 | APP版