Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 60 110 150 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 170 210 260  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 10:37 AM 10-11-18
有DITEM 野送可以ADD FD 咁
傑斯特 11:30 AM 10-11-18
作者: LR猫:
自X
係喎成個網上ACC都係.net

主要係想問.NETコイン
佢有14日無料,咁即係呢啲係有料COINS
比錢係個.NET除咗首次升格有免費片外仲有乜好
主要係為副將器變更券囉
一個月五張
仲有額外龍玉 寶具珠仔

對戰記錄好似詳細D
加friend list share 卡用
etc
b_boy 07:22 PM 10-11-18
自X
係喎成個網上ACC都係.net

主要係想問.NETコイン
佢有14日無料,咁即係呢啲係有料COINS
比錢係個.NET除咗首次升格有免費片外仲有乜好
ADD FD, ADD 咗FD可以用FD 0既卡
仲有SET 一堆旗呀, ICON呀, 咁羅
仲有每日LOGIN 獎之類
GUSTAV 10:09 AM 10-12-18
霸弓真係勁左好多 終於可以拎下頭像
darkvolver 01:14 PM 10-12-18
作者: GUSTAV:

剛弓呂蒙淚目...

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 02:52 PM 10-12-18

霸弓頭像?

三洲晨操無人無人權
b_boy 04:00 PM 10-12-18
霸弓頭像?

三洲晨操無人無人權
三洲正常都打AI多
LR猫 04:54 PM 10-12-18
作者: b_boy:
三洲正常都打AI多

明明星期三朝都打咗兩場,琴晚打咗四場都有人
今日就兩場乜都無

星期六下午逼下人打返上去先
GUSTAV 05:24 PM 10-12-18
3洲是但都連勝啦....
maxwaver 08:59 PM 10-12-18
霸弓頭像?

三洲晨操無人無人權

真呀…四州都無人權
6eo 10:07 PM 10-12-18
舞姬個副陳泰小霸王WARA真係唔識用
附碌贏左兩場都唔知自己打緊乜
LR猫 12:00 AM 10-13-18
3洲是但都連勝啦....
6連勝緊但無人
LR猫 04:27 PM 10-13-18
6連勝緊但無人
之後三連敗
係咁link到有牌或者sub ic
星期六打三洲咁痛苦嘅
darkvolver 04:52 PM 10-13-18
之後三連敗

係咁link到有牌或者sub ic

星期六打三洲咁痛苦嘅

假期很多忍者

Sent from my iPhone using Gaforum
ouki 05:21 PM 10-15-18
作者: darkvolver:
假期很多忍者

3,4,5洲成日見到D明顯係副AC的對手
darkvolver 07:09 PM 10-15-18
作者: ouki:
3,4,5洲成日見到D明顯係副AC的對手

廚師一定有,就有如去觀佬一堆隱形忍者谷大個等位時間,最後放棄走人費事等。

maxwaver 08:11 PM 10-15-18
打左十局左右四枚一對蠻勇赤火
原來+4同+6差咁遠,而家14武質落去又幾勁迫得到對面開計

然而四枚bal到底要點打馬單
除左連環打一波仲有無計,望住明顯格下既都輸多過贏
GUSTAV 11:03 PM 10-15-18
作者: maxwaver:
打左十局左右四枚一對蠻勇赤火
原來+4同+6差咁遠,而家14武質落去又幾勁迫得到對面開計

然而四枚bal到底要點打馬單
除左連環打一波仲有無計,望住明顯格下既都輸多過贏
開幕大攻勢啦

你有加速之後淨守易好多
darkvolver 12:23 PM 10-16-18
講起馬單,近排研究近紅關wara..

ouki 12:27 PM 10-16-18
我仲諗緊EX三娘可以入咩DECK
GUSTAV 12:29 PM 10-16-18
有D難 夾良仔 係咁回血應該最好 但係冇咩方法打得入人 xddd

入綠DECK 佢面前有EX銀屏呢個不可超越之壁
ouki 01:14 PM 10-16-18
有D難 夾良仔 係咁回血應該最好 但係冇咩方法打得入人 xddd

入綠DECK 佢面前有EX銀屏呢個不可超越之壁
就係禁GE問題....當SUB腳都EX銀屏係到....目前睇上都係硬放入去禁....
b_boy 07:14 PM 10-16-18
個計NOW 叫4氣太強, 5氣又弱咗D
ONLY 9武小長槍壓唔到線, 起碼上修到10武啦
番薯勤 07:26 PM 10-16-18
作者: darkvolver:
講起馬單,近排研究近紅關wara..

紅關王粲 油到對面發火
文帝下修左之後DECK迷走中,大大仲有冇新VER金銀OR紅關多

冇野入到 蜀國1.5cost槍係激戰區黎 太多野擇
有諗過回珠計 但要先比5氣仲要得個9武

darkvolver 07:59 PM 10-16-18
作者: 番薯勤:
紅關王粲 油到對面發火

文帝下修左之後DECK迷走中,大大仲有冇新VER金銀OR紅關多

冇野入到 蜀國1.5cost槍係激戰區黎 太多野擇

有諗過回珠計 但要先比5氣仲要得個9武

巨巨我得張紅關突擊加2紅,摸索中...

不過17攻真係似,小1個士氣呂布。

第一 ... 60 110 150 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 170 210 260  ... 最後

返回主題版面