Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 283 333 373 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
kimtch 06:19 PM 06-28-20
比人閃到盲
J+1 02:05 PM 06-30-20
9秒vi 3色sb 換成7秒da放落7秒vi陣會唔會有比較好效益呢。。。。

5連見好就收。。

由手機版發出
yorkyork 02:55 PM 06-30-20
demo試得出既野走黎問,
曬卡就曬卡啦,
返去玩xomg超改造洗技啦
小光 05:45 PM 07-03-20
今次CARNIVAL好似難左?
要17萬PTS先上到SSS
我打晒都係得15萬
我仲記得上次一TAKE過上SSS
今次好似要求PTS高左?
J+1 08:17 PM 07-03-20
組唔到3隊da full team, vo直頭一隊都唔到。。。暫時用15人和vi隊打到16萬5。。。已經唔知點加5000上去。。。。

呀~
249....

由手機版發出
yorkyork 08:24 PM 07-03-20
又唔理人啊?
照你初音篇文咁係咪唔當有人討論呀?
又要唔要合併D文章啊?
你其實明唔明討論到底係咩意思,
不過你同正日哥一樣嫁姐,
好似枕營業個時咁又話自己唔知乜唔知乜囉,
永遠唔會道歉,嘻嘻,
有時同你討論真係好似同空氣講野咁,
你有你講,我講完你唔啱聽又唔回
s3b21 07:50 PM 07-04-20
請問隻game玩乜嘢,抽啲人有咩用?又唔係打交,隻game係咪好肝?
亍 ◣ 08:31 PM 07-04-20
作者: yorkyork:
又唔理人啊?
照你初音篇文咁係咪唔當有人討論呀?
又要唔要合併D文章啊?
你其實明唔明討論到底係咩意思,
不過你同正日哥一樣嫁姐,
好似枕營業個時咁又話自己唔知乜唔知乜囉,
永遠唔會道歉,嘻嘻,
有時同你討論真係好似同空氣講野咁,
你有你講,我講完你唔啱聽又唔回
簡單d其實你想我回咩? 枕營業?
亍 ◣ 08:55 PM 07-04-20
作者: s3b21:
請問隻game玩乜嘢,抽啲人有咩用?又唔係打交,隻game係咪好肝?
如果只係當音GAME 手感OK,不過歌曲對唔對到電波要你自己體驗,而且市面仲有好多差唔多類型的音GAME,可能要逐隻試

肝度唔追排名唔拎金杯可以好養生,定時清乾淨體力差唔多已經可以拎齊活動卡.... (上下位卡各一張,活動最多刷15張突滿成15星,不過對能力沒關係)
KUTAR# 12:43 AM 07-05-20
作者: 小光:
今次CARNIVAL好似難左?
要17萬PTS先上到SSS
我打晒都係得15萬
我仲記得上次一TAKE過上SSS
今次好似要求PTS高左?
我諗睇佢今次要求邊一個能力值的隊多
上一兩次好似 Vi 要求多我都覺得難
今次 Da 多,我比較多卡就易左
已經 SSS 了
搖搖 12:32 PM 07-05-20
虹杯好難
亍 ◣ 09:03 PM 07-05-20
15人歌陣連200萬都打唔到已經唔諗虹杯
小光 12:53 AM 07-06-20
第一同第二位差成15000pts到底係咩玩法
亍 ◣ 10:24 PM 07-09-20

J+1 02:58 PM 07-17-20
上位無得私藏神隊了。。

由手機版發出
亍 ◣ 11:03 PM 07-26-20
好似好耐無免費10連....

仙女座又穩了//

走路工o個邊....

亍 ◣ 09:45 PM 07-28-20

Terry 12:04 AM 08-04-20
lv27 邊首歌最易Full combo?
小光 12:57 AM 08-04-20
作者: Terry:
lv27 邊首歌最易Full combo?
個人認為 GOIN'
Terry 03:19 AM 08-04-20
作者: 小光:
個人認為 GOIN'
Thank,兩強判full combo 啱啱好夠分,好牙煙
亍 ◣ 06:43 AM 08-04-20
Sun!High!Gold!都唔錯
搖搖 11:18 AM 08-07-20
金杯好似抆抆地
J+1 12:03 PM 08-07-20
M+ fc唔到
由手機版發出
yorkyork 12:40 PM 08-07-20
咁冇辦法啦,
返去貼xomg twitter好D
搖搖 12:48 PM 08-07-20
我都FC唔到
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 283 333 373 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389  ... 最後

返回主題版面