Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 09-01-03, 08:56 AM   #1
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
Winamp 5.0 Alpha 1 掂唔掂呀?

之前隻3.x都唔係好掂,除左skin可以好靚之外,
都唔覺有咩特別正,操作唔夠2.x容易,唔知有無人試過呢隻新野5.0
呢個版本又如何呢?

Pokemon Diamond fd code:
Kengo/ケンゴ/0043 7467 4333
651132 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 06:16 PM   #2
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
用緊,好似係winamp 2.95版
而且無半透明效果!(我最想用到的功能)
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 06:20 PM   #3
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
邊度D/L?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 06:31 PM   #4
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by Samuel :
邊度D/L?
唔記得左:@_@":
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 06:38 PM   #5
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
叫"SexyFont Plug-in 2000"的東東

win2000以上可以set winamp透明度

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 06:39 PM   #6
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
去google搵Winamp 5.0 Alpha 1就會搵到啦

好似話Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp5

此篇文章於 09-01-03 06:43 PM 被 麥C 編輯。
麥C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 06:45 PM   #7
麥C
專業R水吹

試0左
同2.x一樣咁用

舊 09-01-03, 07:07 PM   #8
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
2 + 3 = 5 原來係咁解既~~~

Pokemon Diamond fd code:
Kengo/ケンゴ/0043 7467 4333
651132 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 07:12 PM   #9
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
大唔大食架???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-03, 07:15 PM   #10
麥C
專業R水吹

引用:
Originally posted by javaj :
大唔大食架???
同2.9x可以話一樣

舊 09-02-03, 12:17 AM   #11
達比

註冊日期: Jul 2002
裝左
點set 半透明ka..?
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM

現在的時間是 05:24 PM

手機版 | APP版