Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-20, 07:34 PM   #126
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: kimtch 查看文章
連住6星期 既星期6 11點都有早鳥wor?
預訂下載可以早鳥多一日

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-20, 02:10 PM   #127
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
其實有冇話邊隻ROUTER 可以WIFI都穩定連線。
定PS4個WIFI 本身有限公司
都係要篤番條LAN
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-20, 03:44 PM   #128
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: izumo 查看文章
其實有冇話邊隻ROUTER 可以WIFI都穩定連線。
定PS4個WIFI 本身有限公司
都係要篤番條LAN
咩router 都冇分別,要到Wifi6 可能好d, 但p4 當然唔支援
要等ps5
P4一定lan線最穩陣

舊 07-04-20, 05:58 PM   #129
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
用ps4手制玩咗一陣,發覺用左搖捍好難玩,轉用十字制玩。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-20, 07:51 PM   #130
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 1pi 查看文章
要Step會好唔就手…
我都係乖乖拎返支大掣出黎玩喇
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-20, 12:53 AM   #131
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 1pi 查看文章
我直頭用菇有時可能太敏感變左step(推粒菇推唔盡比佢回左中再推就咁)

舊 07-05-20, 04:22 AM   #132
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
打左成日,好攰

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-20, 10:43 AM   #133
izumo

https://youtu.be/1DvlgNEXP9s

個廣告係香港睇就好好笑。
打左十幾年 SEED D 98 02 都仲係咁高投幣率
舊 07-20-20, 10:49 AM   #134
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
依家一個防疫概念就夠啦,在家安打。屋企洗錢隨時多過出街w

舊 07-20-20, 10:51 AM   #135
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:

新手打緊電腦俾D仆街挑機捕魚
打電腦D仆街機鋪又set撚到damage最高,俾電腦幾槍就爆, 唔好話新手,我呢d廢柴老屎弗一個唔小心都俾電腦GG,咁既環境邊會有人入錢玩
自己攞黎
Seed D又要一蚊鋪,d人咪過下打街機手癮就算

此篇文章於 07-20-20 10:56 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-20, 11:22 AM   #136
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:

個CM好猿

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-20, 11:38 AM   #137
izumo

引用:
作者: STRIFE 查看文章
新手打緊電腦俾D仆街挑機捕魚
打電腦D DAMAGE仆街機鋪又set撚到最高,俾電腦幾槍就爆, 唔好話新手,我呢d廢柴老屎弗一個唔小心都俾電腦GG,咁既環境邊會有人入錢玩
自己攞黎
Seed D又要一蚊鋪,d人咪過下打街機手癮就算
SEED D 歷史問題
唔通仲會開單打台咩...
舊 07-20-20, 11:43 AM   #138
STRIFE

引用:
SEED D 歷史問題
唔通仲會開單打台咩...
香港環境最好開洗牌場, 唔記得當初金星定金禾有8部機洗牌,我有過去玩
係有人流,之後就改左捕魚場

舊 07-20-20, 05:46 PM   #139
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
今集是第一次早下訂買豪華版,之前那些都是即出即買,還訂了足球少將豪華版,
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-20, 06:11 PM   #140
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
講打電腦damage高一定係初代GvG
滿血v根可以中電腦一套格即爆
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-20, 03:18 AM   #141
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
細機一SET死

中/大機2下收皮既GVG

剩係試過單打2次爆機都係用渣改

第一次係日本打感覺到香港機舖幾黑心

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-20, 11:20 PM   #142
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:

仲有元祖DX...底板已經老化到變水中戰
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
個CM好猿
起碼仲係坐係凳度玩

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-20, 08:58 PM   #143
W教授

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: rinxlun 查看文章
要Step會好唔就手…
我都係乖乖拎返支大掣出黎玩喇

想問師兄們依家買大掣邊隻好用?
筆直1,000-1,500。
仲有邊度邊間買信得過?
Thanks~

舊 07-23-20, 09:12 PM   #144
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: W教授 查看文章
想問師兄們依家買大掣邊隻好用?
筆直1,000-1,500。
仲有邊度邊間買信得過?
Thanks~
我自己用緊支Razer,應該大約1700左右
如果無特別要求可以去睇睇Hori果幾支
個價位同你既預算差不多

另外NACON果支大蛇都唔錯,不過同Razer差不多價,好似差不多1700至1800左右

買大掣都無乜邊間可以揀架喇,Razer果D掣基本上都係要訂先有
舖頭無現貨 (除左黃金,可能會有D特別版)

如果依家我諗都係去返信和地庫或者好景會好D啦
舊 07-23-20, 09:40 PM   #145
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
聽連登同youtube channel都講得返好少貨

舊 07-23-20, 09:47 PM   #146
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
個價位同你既預算差不多

另外NACON果支大蛇都唔錯,不過同Razer差不多價,好似差不多1700至1800左右

買大掣都無乜邊間可以揀架喇,Razer果D掣基本上都係要訂先有

旺電一樓好像有間Razer專們店,但不知有沒有現貨,電氣xx關了後,
好小地方有售了
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-20, 09:22 AM   #147
W教授

註冊日期: Mar 2004
引用:
個價位同你既預算差不多

Many thanks~

舊 07-24-20, 09:55 AM   #148
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
其實大制向右內推順手我明,但係要左step真係玩到手抽筋

係我問題定點?
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-20, 11:06 AM   #149
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
街機玩左step唔覺有問題
你點握捍?
覺得點都易過用手制
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-20, 04:10 PM   #150
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
旺電一樓好像有間Razer專們店,但不知有沒有現貨,電氣xx關了後,
好小地方有售了
我之前問過,K11 Popup store、CWB果間同打過電話上公司
佢地都係話所有PS4大掣都係要訂先有,大約1個星期
所以最後先死死地氣訂

良品摺左,最大問題真係買大掣,以前佢果度真係好多款唔同既掣都有
如果佢無摺,可能連victrix pro fs都會有得賣

引用:
作者: W教授 查看文章
Many thanks~
如果真係好有要求,Hori果D真係最好試一試手感先買…
我初初本來想買刃…但試過之後我就無諗住買喇

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS. FULL BOOST 機師約戰區 第2回 五飛終參戰(Line群組成立) mario0606 攻略及心得交流區 606 11-16-23 07:04 AM
機動戦士ガンダム EXTREME VS Vol.3(新 DLC: ザク3改, ゴールドフレーム天) ist 電視遊戲討論版 1056 01-25-13 01:23 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾發回(歡迎約戰及加入M群) 新規DLC配信中:敗家仔與新TK王哥奧 mario0606 攻略及心得交流區 1014 12-21-12 08:02 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM

現在的時間是 10:20 AM

手機版 | APP版