Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
電視遊戲討論版>Sekiro: Shadows Die Twice 隻狼 | 発売から10日足らずで200万本を突破 | 忍者Dark Souls
izumo 11:00 AM 03-31-19
其實隻game 10隻boss 有9隻都有卑鄙流打法
由手機版發出
chrischun 12:16 PM 03-31-19
認真玩左一日,發現d敵人好傻同好蠢,最攪笑既係連boss都係傻下傻下,蠢到痹
大懶財 01:07 PM 03-31-19
阿婆原來要強攻先易打。。。。
玩到好似打音game咁
シェンムー 02:27 PM 03-31-19
Mgs啲暗殺已經傻,呢隻重傻
可能始終要平衡返啲難道
但陶片呢個道具真心廢

Sent from my iPhone using Gaforum
HAKAIDER 02:31 PM 03-31-19
作者: シェンムー:
Mgs啲暗殺已經傻,呢隻重傻
可能始終要平衡返啲難道
但陶片呢個道具真心廢

Sent from my iPhone using Gaforum
陶片............不如比返天誅個饅頭我好過
シェンムー 04:30 PM 03-31-19
劇情上有樣野唔係好明
點解我已拎不死斬再打獅猿主角唔會用不死斬ko佢?

HAKAIDER 04:38 PM 03-31-19
作者: シェンムー:
劇情上有樣野唔係好明
點解我已拎不死斬再打獅猿主角唔會用不死斬ko佢?

你打單隻獅猿的話之後你就知咩事
十一月 04:54 PM 03-31-19
大家係優先升攻擊skill或係隱密skill?
開頭我見隻game玩鬼祟,於是升哂隱密skill,但越玩越唔對路。
去到騎馬boss(大手門)已經完全唔夠打...
シェンムー 04:57 PM 03-31-19
開頭快快手昇忍殺補血先,易打好多

シェンムー 04:59 PM 03-31-19
不過你唔夠鬼形部打唔關skill同攻擊力事
慢慢睇清楚啲招格多佢幾下啦,佢軀幹減超慢的 好易ko佢

シェンムー 05:06 PM 03-31-19
Delete
ccfa 05:11 PM 03-31-19
其實点樣增加攻擊力?一路都仲係 1
IDGAF 05:23 PM 03-31-19
打完火牛之後,可以去的地方太多,
本來諗全探下路,結果去晒仙峰寺、葦名城、地牢、峽谷先返去葦名城天台…

4月頭有netflix劇要煲,唔知打多幾日可以完成幾多個地區boss啦。
HAKAIDER 05:24 PM 03-31-19
作者: ccfa:
1 > 打完Boss 去做祈福黨

2 > 整能面去做祈福黨
シェンムー 05:25 PM 03-31-19
打大boss拎到交戰記憶
去checkpoint鬼佛就有強化攻擊力

IDGAF 05:26 PM 03-31-19
打贏boss級敵人之後會有個戰鬥回憶,可以係鬼佛度升攻擊力。

第一個boss,通常係大手門果個騎馬boss,或者3年前的佛堂的幻之阿碟吧?
ccfa 05:36 PM 03-31-19
作者: LEGOCAPTOR:
打贏boss級敵人之後會有個戰鬥回憶,可以係鬼佛度升攻擊力。

第一個boss,通常係大手門果個騎馬boss,或者3年前的佛堂的幻之阿碟吧?
Is 赤目 a boss?
IDGAF 05:41 PM 03-31-19
Is 赤目 a boss?
不是,
火牛都不是…(比預告片誤導咗…)
シェンムー 05:44 PM 03-31-19
作者: HAKAIDER:
你打單隻獅猿的話之後你就知咩事

我知會再打雙獅
就係唔明點解第一次唔用不死斬

izumo 06:02 PM 03-31-19
作者: 大懶財:
阿婆原來要強攻先易打。。。。
玩到好似打音game咁
阿婆太易打出硬直
由手機版發出
シェンムー 10:32 PM 03-31-19
阿婆知道可以手裡劍打佢落黎片佢已經無乜難度

鈴蘭 11:06 PM 03-31-19
作者: 十一月:
大家係優先升攻擊skill或係隱密skill?
開頭我見隻game玩鬼祟,於是升哂隱密skill,但越玩越唔對路。
去到騎馬boss(大手門)已經完全唔夠打...
隱密Skill係無錯 基本上好多位要有隱密升過先有得暗殺完都唔比人發現
赤兵尉SETH 05:42 AM 04-01-19
完成埋白金
最耐係學晒所有skill, 正路都要四~五周, 除非好有恒心去洗內府兵
陸奧 貴志 06:14 AM 04-01-19
錦鯉係咪冇得farm?o係3年前o個度換完流派之後一條都見唔到...
赤兵尉SETH 06:33 AM 04-01-19
錦鯉殺完就冇, 要去其他位置搵同有得執鱗片
一周夠換晒所有野
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面