Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-16-19, 12:12 PM   #251
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: Greenhead 查看文章
我成日覺得哈登行路有少少扭pat pat

不過單論進攻,佢啲步法都幾行雲流水。雖然平均 36 分,但硬係唔覺得佢得分好勁。
去到playoff, 冇咩印象深刻既表現
例如阿榮final Game7
吾皇game 7 the block, 上年game 1 一打五, 仲有cavs 1.0 一個砌低Pistons5虎
Klay 11球3分, Curry上場擺脫低迷大爆發, 死神杜2次收死騎士等等...

Harden 果隻去到絕境就縮
...佢係拎好多分,但去到關鍵位carry唔到
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-19, 12:32 PM   #252
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Penny仔 查看文章
吾皇game 7 the block, 上年game 1 一打五, 仲有cavs 1.0 一個砌低Pistons5虎
Klay 11球3分, Curry上場擺脫低迷大爆發, 死神杜2次收死騎士等等...

去到d位就望ref比罰球真係唔得

反而austin river仲搏過佢

舊 05-17-19, 09:11 AM   #253
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
KD G3 & 4都唔出得

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 05-17-19, 09:34 AM   #254
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:

所以我覺得就算勇士下季解體,火箭都未必過到勇士,HARDEN關鍵時刻個心態真係差啲。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-19, 10:06 AM   #255
Penny仔

引用:
作者: 搖搖 查看文章
KD G3 & 4都唔出得

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
咁都大穫
拓係壓力冇咁大, 但唔代表食硬
今場配整完已經唔同晒
舊 05-17-19, 10:21 AM   #256
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Sar8 查看文章
Lowry真係盡力了
第4節前中段仲可以咬住唔放

奈何B.Lopez早段隊兩球3分,後段又攻防一體...

泡泡龍已經命中率佔優都輸成咁
Lowry難得拎咁多分仲要3分超高命中都要輸...
條龍個bench真係好唔掂
場場都要kawhi同siakam燃燒生命咁打

引用:
咁都大穫
拓係壓力冇咁大, 但唔代表食硬
今場配整完已經唔同晒
係囉... 真係超大鑊
拓雙槍射起左真係好難講
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-19, 10:39 AM   #257
Sar8
The One

half去左做陣野
返來由lead15分變得返3分

舊 05-17-19, 10:58 AM   #258
Penny仔

行開一陣追返晒.......
舊 05-17-19, 11:00 AM   #259
搖搖
永遠的毛毛王子↓

一節追番哂...

舊 05-17-19, 11:13 AM   #260
Sar8
The One

擺4菜1湯反而吊得住個分
一上正選即倒水

舊 05-17-19, 11:32 AM   #261
Sar8
The One

咁都贏唔到

舊 05-17-19, 11:35 AM   #262
Penny仔

鋼閘二姑......lillard比佢mark到連出手機會都冇
Btw, 又係Curry+Green pick and roll 鎖定戰局

此篇文章於 05-17-19 11:39 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 05-17-19, 11:39 AM   #263
Sar8
The One

引用:
鋼閘二姑......lillard比佢mark到連出手機會都冇
點解會pick到可以係二姑守lillard

不過今日真係靠Seth.Curry先可以拉鋸到尾

舊 05-17-19, 11:47 AM   #264
Penny仔

blazers 今場3分準到18-39都贏唔到
防守同其他細節位做得唔好....尤其Lillard 射太多long 3
舊 05-17-19, 11:51 AM   #265
Sar8
The One

拓荒者個coach好似對double team冇符...
第3節有好幾球係勇士一見你射起帶半場即包夾(但你一傳出去勇士又跟得返個人)

舊 05-17-19, 02:44 PM   #266
6eo
美波様!

4菜1湯
btw, Jordan Bell個腦好似番左黎

引用:
Btw, 又係Curry+Green pick and roll 鎖定戰局
引用:
點解會pick到可以係二姑守lillard
不過今日真係靠Seth.Curry先可以拉鋸到尾
拓最後比勇同一個戰術輕鬆拎4分玩完, 仲要兩球都完全漏哂...
好似完全無傾過點守無人邊擋拆咁

AI 真係 八爪魚手

今日真係兄弟都打得好
鏡頭係咁影老豆老母

引用:
拓荒者個coach好似對double team冇符...
第3節有好幾球係勇士一見你射起帶半場即包夾(但你一傳出去勇士又跟得返個人)
勇寧放空其他人都要夾擊Lillard, D補位又好快
拓其他人又唔爭氣幾球wide open都炒
舊 05-18-19, 12:50 AM   #267
6eo
美波様!

救命, 呢集真係笑死
舊 05-18-19, 09:19 AM   #268
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
泡泡龍之名..真係唔係流 XDDD
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-19, 09:19 AM   #269
Sar8
The One

公鹿今場有手感毫不意外強姦緊泡泡龍

舊 05-18-19, 09:44 AM   #270
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Kawhi 1打10咁

舊 05-18-19, 12:02 PM   #271
Sar8
The One

另外T.Evans過唔到藥檢,傳起碼停兩年

舊 05-18-19, 12:12 PM   #272
Penny仔

打playoff, 當run唔到戰術就靠球星
速龍而家乜都係靠leonard.....
由手機版發出
舊 05-18-19, 12:13 PM   #273
Sar8
The One

雖然係打明星
但唔係咁打囉
我見到Leonard打到開Kobe mode咁真係鄧佢辛苦,我諗唔洗抱希望佢會續約同你hea落去

同埋D應變差到,細家嫂開頭個態咁樣趁早換落場啦
同埋好明顯係被針對你都擺佢咁耐

舊 05-18-19, 12:42 PM   #274
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
雖然係打明星
但唔係咁打囉
我見到Leonard打到開Kobe mode咁真係鄧佢辛苦,我諗唔洗抱希望佢會續約同你hea落去

同埋D應變差到,細家嫂開頭個態咁樣趁早換落場啦
同埋好明顯係被針對你都擺佢咁耐
LOWRY廢既~要打佢自己一個
下季轉去夾大帝好過

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-19, 02:08 PM   #275
搖搖
永遠的毛毛王子↓

唔會拍詹皇啦,去快艇跟logoman搵食好過

此篇文章於 05-18-19 03:18 PM 被 搖搖 編輯。
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 03:43 AM

手機版 | APP版