Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
遊戲怪 02:05 PM 10-30-14
作者: fami~yan:
聖誕樹唱咩生日歌呀!
其實都幾節日FEEL 成身都發光
Rance 01:03 PM 10-31-14

竟然出呢隻野
大覺屋師真 12:57 PM 11-01-14
作者: fmptsrhk:
隻MK-III睇落又唔錯
x2
依隻要即買支持下
昏迷童子Sleepy 03:28 PM 11-01-14
作者: Rance:

竟然出呢隻野
ガンダム X 裝甲騎兵......
ゆり 02:05 PM 11-07-14

plokplok00 09:30 PM 11-08-14
十幾年無買高達模型
而家去邊買平 ?
HGBF 1/144 パワードジムカーディガン 又幾錢?

見amazon 1,364 yen
amaderasu 10:12 PM 11-08-14
作者: plokplok00:
十幾年無買高達模型
而家去邊買平 ?

深水步同信和某兩大舖個價比較正常
mikemike 10:41 PM 11-08-14
作者: plokplok00:
十幾年無買高達模型
而家去邊買平 ?

作者: amaderasu:
深水步同信和某兩大舖個價比較正常
深水步同信和某兩大舖暫時無パワードジム賣
plokplok00 11:14 PM 11-08-14

我見吉吉島賣165
1/144 都賣到咁貴
都係等某日路經九龍區 又有緣先買
2dn 11:26 PM 11-08-14
太原街都有 6~7 算正常價。
パワードジムカーディガン 幾個星期前 $105
紅燒高達 $85
依家唔知,好耐無落去。
野良猫 11:28 PM 11-08-14
吉吉島嗰啲係俾無知父母買俾佢哋啲死小孩玩架
RG SF都賣$299
Gundam MK-2 11:41 PM 11-08-14
仲有廣華街偉X都會有高達模型

洗衣街同皆旺亦有
mikemike 11:47 PM 11-08-14
作者: Gundam MK-2:
仲有廣華街偉X都會有高達模型

洗衣街同皆旺亦有
千里達$135
英明$130
皆旺是邊層?
遊戲怪 11:54 PM 11-08-14
話時話去日式百貨或玩具反斗城 買玩具果D達人 通常睇啱就一手拎住盒MG就比錢 真係唔知米貴
你話我窮鬼都好 我會格左價 再睇下有無人放上網賣 一係模型鋪有平先出手
呢D模型在百貨或玩具城 差價成2百幾 我覺得好肉赤
野良猫 12:01 AM 11-09-14
作者: 遊戲怪:
話時話去日式百貨或玩具反斗城 買玩具果D達人 通常睇啱就一手拎住盒MG就比錢 真係唔知米貴
你話我窮鬼都好 我會格左價 再睇下有無人放上網賣 一係模型鋪有平先出手
呢D模型在百貨或玩具城 差價成2百幾 我覺得好肉赤
個差價都夠買幾支油同部機重新上色或轉色
T.K. 08:45 PM 11-13-14

Attached: 10469911_10205479358886971_6507012829316273959_n.jpg (123.9 KB) 
Gundam MK-2 01:47 AM 11-14-14
作者: mikemike:
千里達$135
英明$130
皆旺是邊層?
太耐無去
好似話而家已經乜都無?
柚原このみ 01:03 PM 11-14-14
HG crossbone,Ez-sr幾錢?
kimtch 02:39 PM 11-14-14
琴晚_衝 福_ 賣133 走果時有一棟 而家有冇唔知
【子夜】 03:37 PM 11-14-14
作者: kimtch:
琴晚_衝 福_ 賣133 走果時有一棟 而家有冇唔知
_利賣出名大而無當o既RE1/100 ナイチンゲール$380,應該係新低
mikemike 04:24 PM 11-14-14
作者: 柚原このみ:
HG crossbone,Ez-sr幾錢?
信和$118 both
2dn 06:27 PM 11-14-14
HGBF TRY 真係隻隻都中到澎澎聲,
紅黃藍都未消化完,見到隻白 Ez-SR 都唔敢拎上手,怕迷迷糊糊又買三盒...
kog 12:04 AM 11-20-14

柚原このみ 02:38 AM 11-20-14
疊埋心水等綠色?
bbdaishogun 01:34 PM 11-20-14
作者: kog:
私人影片怎看?要LOGIN?

點解D燈可以禁貴?成半隻PG
比FULL ARMOR重貴....

SET燈是否只有燈?如果是我覺得遲D會有強國版,燈又不像模型般有特別要求(如返模差D),可以等強國版
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面