Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手提遊戲機討論版>Final Fantasy VI [日版已售]
neo2046 05:11 PM 10-05-05
http://www.gpara.com/news/05/10/news200510059884.htm

作者: :
 さらに先日プレオープンしたことにより明らかとなった『ファイナルファンタジーIV』のGBA化に続いて、『V』『VI』もゲームボーイアドバンスへ移植されることが発表された。

square-enix 05:19 PM 10-05-05
正正, 有超任質素非常滿意.
幾時到DQ REMAKE
W!LL 05:38 PM 10-05-05
變態的~~
齋買nds/gba game已經苛包乾硬化, 點儲錢買rev....
@LLEN 11:29 PM 10-05-05
唔係呀嘛, ff3都3d化remake去nds啦
有咩理由最正既vi竟然仲出落gba度架

W!LL 11:35 PM 10-05-05
作者: @LLEN:
講起ff3 3d化
令我諗起當年N64個FF6既demo....
qk28 11:37 PM 10-05-05
作者: 小恐:
講起ff3 3d化
令我諗起當年N64個FF6既demo....
有啲咁嘅樹??
W!LL 11:42 PM 10-05-05
作者: qk28:
有E咁N樹??
本95年既Game Express封印左係床下底
想搵出黎影俾你睇都唔得.....
qk28 11:46 PM 10-05-05
本95年既Game Express封印左係床下底
想搵出黎影俾你睇都唔得.....
O! 我好想睇呀, 不過無所謂啦 3Q
大覺屋師真 11:57 PM 10-05-05

係lor.....如果係依隻3d化就更加好
希望係陸續有來啦
MO 01:55 AM 10-06-05
作者: qk28:
O! 我好想睇呀, 不過無所謂啦 3Q

W!LL 02:05 AM 10-06-05
thanks MPS~~

天娜後面果隻就係FF系列中最著名既召喚幻獸之一 ---  !!
Zaku 10:58 AM 10-06-05
如果唔係咁..... 又點可能將來整隻 3d 化既 nds ff5/6??
亞利古 10:48 PM 10-06-05
隻超任FF6仲未爆
如果gba版沒新野既話可以無視
kenkin34 11:25 PM 10-06-05
FFVI係我唯一一盒超任帶XD...
個時暑假未出已經去GAME鋪訂, 盛惠八百大元!!
不過真係超好玩, 職業系統好成熟, 而家盒帶仲係度
neo2046 12:21 AM 10-13-05
(Click 圖可以放大)

@LLEN 12:32 AM 10-13-05
唔知gba版ff6可唔可以好似以前咁用不死鳥之羽毛秒殺魔列車呢
qk28 12:44 AM 10-13-05
FF3, 4, 5, 6

今次死啦
W!LL 12:48 AM 10-13-05
唔知點解, 我覺得ff456, 會對應ff3連動....
qk28 01:14 AM 10-13-05
唔知點解, 我覺得ff456, 會對應ff3連動....
嘩! 仲要每集連動可以有唔同野呀
LeeKH 10:27 AM 10-13-05
要出美版哦.

PS果隻我都未爆, 玩玩下, 忘記晒d劇情, 跟唔落去.

出手提機版最好, 隨時可玩, 升下lv.
Zaku 11:17 AM 10-13-05
作者: LeeKH:
要出美版哦.

PS果隻我都未爆, 玩玩下, 忘記晒d劇情, 跟唔落去.

出手提機版最好, 隨時可玩, 升下lv.
實有既~ 放心~
Bigwater 03:06 PM 10-13-05
FF4-6 都會出係GBA到喎

3D 唔 3D 有咩問題呢......

睇玩咪得囉
LeeKH 03:08 PM 10-13-05
7好大機會出係PSP.
Bigwater 03:12 PM 10-13-05
作者: LeeKH:
7好大機會出係PSP.
我覺得可能係NDS

PSP出FF8算啦
山王 03:17 PM 10-13-05
老實講, 我覺得FF7 REMAKE出起PS2既機會大D
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面