Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Final Fantasy 30th Anniversary Trailer
neo2046 01:06 AM 03-10-17
Final Fantasy 30th Anniversary Trailer - Timeless Legacy
https://youtu.be/RHMHrLPIgcY
作者: :

風間鈴木仁 01:28 AM 03-10-17
FF Great !
holsety 10:21 PM 03-11-17
整好d game吧,成日懷緬過去
mrk 12:00 PM 03-14-17
作者: holsety:
非常認同!(近年家用機作品只入過隻FFXV Demo+FF零式HD+初回大盒版同TR1、1完全版、2)
wai2408 02:15 PM 03-14-17
作者: holsety:
人地不斷求變時 日廠就不斷地LIKE LOOP 過去 不過都唔只日GAME 廠係咁
E.G. MUSIC STATION
RPG之鬼 02:50 PM 03-14-17
作者: wai2408:
人地不斷求變時 日廠就不斷地LIKE LOOP 過去 不過都唔只日GAME 廠係咁
E.G. MUSIC STATION
又唔可以咁講,應該說細廠既包袱冇咁大,或製作團冇能力去諗大想頭,而有能力咁做既只有大廠,COD系列同刺客信條都係返炒得好緊要(海盜信條例外丫),甚至好多OPEN WORLD遊戲都係返炒個殼,只有很少大廠能夠做到ZELDA同GTA果種改變
holsety 07:06 PM 03-14-17
ff10之後也沒有出色的單機作品。

以往ff有出色的音樂和劇本 係must係基本。
以家?!係淨在未出ff無傷。。。

呢30年首ff opening main theme越來越好聽,但d game就越來越差。
wai2408 10:02 AM 03-15-17
作者: RPG之鬼:
又唔可以咁講,應該說細廠既包袱冇咁大,或製作團冇能力去諗大想頭,而有能力咁做既只有大廠,COD系列同刺客信條都係返炒得好緊要(海盜信條例外丫),甚至好多OPEN WORLD遊戲都係返炒個殼,只有很少大廠能夠做到ZELDA同GTA果種改變
UBI 就算吧啦 廣告公司 刺客系列 係三部曲後已當佢死左(黑旗例外吧)

返回主題版面