Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
日本動漫畫討論版>「劇場版 ガールズ&パンツァー」2015年11月21日公開決定丨監督:水島努
東條希 12:13 AM 10-10-12
作者: brunhild:
一定換機喇,囉住部4號、38t、M3 Lee、85式同Stug III
點同44年班坦克打已經唔係威能可以解決既問題w
美國隊囉隊M26、M4A3E8、T28、M36 Jackson、M24
英國隊囉隊Cromwel、Churchill、Firefly、Comet同 Challenger
北極熊囉隊T-34/85、KV-2、ISU-152、IS-2、IS-3
德國囉部Panther F、Tiger、king tiger、Jagdpanzer、Sturmpanzer
日本?有坦克架咩?
3號突都唔算失禮既

所以佢地轉哂用德軍戰車
money 12:22 AM 10-10-12
修正

第2話 戦車、乗ります!
第3話 試合、やります!
第4話 隊長、がんばります!
第5話 強豪・シャーマン軍団です!
埃及使者 12:54 AM 10-10-12
89式, 38T, M3 LEE, 三突, 4號
戰車娘+戰車=滿點

洗腦教育!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALEX CHOW 12:59 AM 10-10-12
一定換機喇,囉住部4號、38t、M3 Lee、85式同Stug III
美國隊囉隊M26、M4A3E8、T28、M36 Jackson、M24
英國隊囉隊Cromwel、Churchill、Firefly、Comet同 Challenger
北極熊囉隊T-34/85、KV-2、ISU-152、IS-2、IS-3
德國囉部Panther F、Tiger、king tiger、Jagdpanzer、Sturmpanzer
日本?有坦克架咩?
日本有90式,10式(TK-X)
brunhild 01:16 AM 10-10-12
作者: HONDA:
日本有90式,10式(TK-X)
45年前有原型既戰車
尼路 05:30 PM 10-10-12
唔係做唔到
只係命中率就
就係印象中未有陀螺儀果命中率高到
一般來說都不會跑住射……所以見到佢跑住射感覺怪怪的……(重要居然射得咁近),不過外表如此,內裡新都有可能吧……
細路翔 05:33 PM 10-10-12
佢地都可以係架航母上面起樓

將舊車改成黑科技不是很合理嗎(?
尼路 07:00 PM 10-10-12
作者: 細路翔:

講起架航母……第一眼的感覺是……你到底有多大啊……
事丫娃些 07:34 PM 10-10-12
坦克行駛的CG,睇到有點暈浪…

支持唔住,要放棄呢套了…
mok 11:49 PM 10-10-12
日本?有坦克架咩?
德國隊
埃及使者 12:22 AM 10-11-12
下集預告係四驅
如果全用德坦做預告圖的話
虎王、獵豹獵虎有機會露下面嗎
brunhild 12:25 PM 10-11-12
作者: 尼路:
就係印象中未有陀螺儀果命中率高到
一般來說都不會跑住射……所以見到佢跑住射感覺怪怪的……(重要居然射得咁近),不過外表如此,內裡新都有可能吧……
應該唔會
規矩有寫明只可以予定安裝既部件
應該運氣全開

=============================================
BTW睇返規矩,原來日本隊出到場
五式中戰車、四式中戰車、三式中戰車、一式中戰車、九七式中戰車
但如果禁出,我想睇下美國用T28、T10,德國用Kugelblitz同Ostwind點樣(ry日本隊

原來英國天下無敵既Centurion已經實裝
money 08:11 PM 10-11-12
第2話「戦車、乗ります!」

http://girls-und-panzer.jp/privilege.html
brunhild 08:36 PM 10-11-12
バンダイビジュアルクラブ
全巻購入特典:1/72 Ⅳ号【痛】戦車模型
塗装済完成品の痛戦車

mok 09:37 PM 10-11-12
作者: 細路翔:

剛剛看了某個外國動畫討論區,也有鬼仔質疑那航母太大了,但立刻有人說︰"日本人連在宇宙建殖民地都行了,那在航母上建城市有什麼不行?"
尼路 10:13 PM 10-11-12
作者: mok:
剛剛看了某個外國動畫討論區,也有鬼仔質疑那航母太大了,但立刻有人說︰"日本人連在宇宙建殖民地都行了,那在航母上建城市有什麼不行?"
殖民地和航母大小不同啊……我明白了!是叮噹的黑科技!
K.LIFE 11:20 PM 10-11-12
MACROSS...
tcmchan 11:52 PM 10-11-12
作者: mok:
咁大隻航母, 有冇咁深水o既港口比佢泊埋岸先成問題.
brunhild 01:22 AM 10-12-12
作者: tcmchan:
咁大隻航母, 有冇咁深水o既港口比佢泊埋岸先成問題.
當你禁大架航母都整到,整個深水港出黎有幾難?
money 01:48 AM 10-16-12

CardGameDan 06:11 PM 10-16-12
作者: 埃及使者:
下集預告係四驅
如果全用德坦做預告圖的話
虎王、獵豹獵虎有機會露下面嗎
我比較想睇老鼠,仲有肥迪南
尼路 07:46 PM 10-16-12
見到教官果部……如果比賽無限制部坦克年份的話,用m1、豹2果d同佢地打咁……
東條希 09:17 PM 10-16-12
撈左4台戰車,3突子係初期最強戰力,話說部母艦居然有山又有河..
做駕駛員真係慘,要被車長踢
電視見到全國大賽MVP既姐姐訪問畫面
姐姐:我沒有妹妹
みほ會唔會通過戰車同姐姐好好互相理解
石原夏織 10:18 PM 10-16-12
排球隊
money 03:38 PM 10-19-12
第3話「試合、やります」では、大洗女子学園チーム内での対抗戦として、
ついに戦車道の試合が始まります! とはいうものの、
みほを除くと誰もが戦車道の初心者ということで、彼女達の悪戦苦闘が続くわけですが……

1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面