Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-29-13, 07:26 PM   #76
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 野良猫 查看文章
尋日去188,冇
今日去信和,冇

焗買增值咭入錢DL
唔去荃灣望下
不過有機會買到冇初回code版
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-13, 07:31 PM   #77
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: teealpha 查看文章
唔去荃灣望下
不過有機會買到冇初回code版
返緊工架,邊可能蛇到去咁遠
之前睇PV DL版都有跟特典

見俾人清哂貨都諗住DL算,只係張JCB又入唔到錢焗俾鋪頭賺啫
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-13, 11:47 PM   #78
野良猫
肥倫

想問dl版嘅朋友有冇效果音同畫面唔同步嘅情況?
舊 01-29-13, 11:57 PM   #79
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: ist 查看文章
隻game 5百蚊吾值
如果同世界樹比
十分滿分大約世界樹8.5分
佢7分
人地世界樹最少d怪係3d
這隻明顯係低成本作,又驚d人吾受,加AVG+美少女落去

遊戲性ok,但無咩難度,系統平衡算ok
但隻game無咩特色
只可以講無必要出psv版,其實psp就夠
如果要玩迷宮game,不如等4月隻セブンスドラゴン2020-II,算係迷宮game大作,聲優都40人
有獎杯就值錢
其實你不在乎獎杯就算了

可以考慮其他迷宮game大作

舊 01-30-13, 10:25 AM   #80
野良猫
肥倫

有人話易玩,但我見有得選難度

調最高都係易玩?
舊 01-30-13, 09:35 PM   #81
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
初週 累計
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 02:12 PM   #82
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Orphan 查看文章
初週 累計
…偏偏喺銷售得最慘烈既主機跑贏,真係敵棄我取。

唔知有幾真,不過竟然跑贏埋捽卡?
http://www.4gamer.net/games/117/G011794/20130130060/
呀,捽卡好似DL版都有5千…
引用:
作者: 野良猫 查看文章
有人話易玩,但我見有得選難度

調最高都係易玩?
應該係指迷宮構造(好多提示,加埋NETWORK既告示就真係SMOOTH得過分),不過最高難度唔一定好難,敵人係硬咗大力咗,不過得到既EXP同武器都會好咗。

此篇文章於 01-31-13 02:18 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 03:10 PM   #83
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
話說~這款返貨了沒030?
看之前的文說1月29日會再出貨

舊 01-31-13, 04:50 PM   #84
Orphan
Game Master

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
…偏偏喺銷售得最慘烈既主機跑贏,真係敵棄我取。

唔知有幾真,不過竟然跑贏埋捽卡?
http://www.4gamer.net/games/117/G011794/20130130060/
呀,捽卡好似DL版都有5千…
捽卡只係上週DL榜第二名
第一名就係呢隻, 仲拋開一倍有多
舊 01-31-13, 05:56 PM   #85
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
看往績,今次賣25000看來是大賣了?
在store見到下載後評價數比捽卡多一倍
也可能玩捽卡的因限版特典大多數買實體

29/1再返貨不代表香港舖會返...

今日終於得閒去拎,一開始就玩最難試下先

舊 01-31-13, 06:09 PM   #86
longwong505
Junior Member

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
話說~這款返貨了沒030?
看之前的文說1月29日會再出貨
啱啱買左隻,599
longwong505 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 07:30 PM   #87
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
突騎遊戲系統唔錯..不過太色 (特別是那個捽機玩法..個人實在無法接受)
看走勢最終銷量應該有30000-50000之間
以PSV 遊戲來說非常理想了!

最高難度其實也不太難..(因為地圖內每個召喚點攻略後也可以隨時SAVE...)

4月那隻迷宮會走回傳統玩法(迷宮內無法紀錄..小地圖顯示(不會按一下就全地圖..)

玩迷宮GAME還是手提機好...
大機每次拿出來也很煩...又不能玩太久
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 08:12 PM   #88
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
599有特典嗎?
買唔到的,PA 2/1 再入荷一係買dl版都比較平

引用:
作者: sunnylau 查看文章
突騎遊戲系統唔錯..不過太色 (特別是那個捽機玩法..個人實在無法接受)
看走勢最終銷量應該有30000-50000之間
以PSV 遊戲來說非常理想了!

最高難度其實也不太難..(因為地圖內每個召喚點攻略後也可以隨時SAVE...)

4月那隻迷宮會走回傳統玩法(迷宮內無法紀錄..小地圖顯示(不會按一下就全地圖..)

玩迷宮GAME還是手提機好...
大機每次拿出來也很煩...又不能玩太久
我都鍾意card game, 但也感覺太色...
這個令人聯想到什麼的玩法,我是女的都不夠恥力拎出街玩...

世樹系列很難,調低一點就剛剛好
無錯,出在手提機最好,閒時拎出黎打一兩個迷宮刷下寶

舊 01-31-13, 09:09 PM   #89
神人ではない!新人だ

信和一樓見到有(唔係藍店/電氣)

舊 01-31-13, 11:09 PM   #90
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
信和一樓見到有(唔係藍店/電氣)
好景都見到有,不過唔係限定版
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-13, 12:03 AM   #91
神人ではない!新人だ

引用:
作者: kcf1201 查看文章
好景都見到有,不過唔係限定版
初回特典啫,呢隻冇限定版既…

舊 02-01-13, 10:39 AM   #92
Chitose1987
好孩子不要問

藍田人氣皇昨晚通知我已返貨 可以問下

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-13, 05:23 PM   #93
Orphan
Game Master

五萬本突破紀念活動

http://www.demongaze.jp/special/campaign_50000.html
http://www.demongaze.jp/campain_2013.2.1.pdf
舊 02-01-13, 08:55 PM   #94
Chitose1987
好孩子不要問

480淨game已入手

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
舊 02-02-13, 01:35 AM   #95
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
総販売本数は68.5万本。前週比91.11%。新作タイトルはいずれも消化状況は良いものの、どれも2万本~3万本の規模に収まり市場を盛り上げるには到っていない。
 その中で、Vitaの新作タイトル『デモンゲイズ』、『限界凸騎 モンスターモンピース』(ともに2.5万本)の消化率はそれぞれ94.53%、95.59%と非常に高い数値であり、極端な品薄状態によってチャンスロスを生じていることがわかる。

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 01:38 AM   #96
Fragile
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDFragile-s
XBox Live GamertagArthropoda
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
480淨game已入手
請問那裏?
Fragile 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 09:23 AM   #97
Chitose1987
好孩子不要問

引用:
作者: Fragile 查看文章
請問那裏?
藍田人氣皇~

課金毀一生,玩卡窮三代

舊 02-02-13, 11:40 AM   #98
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
原本想買<扌卒卡>, 考慮到自己psv的使用率後, 都係被呢隻吸引
可能返左d貨$459

問題: 神秘力有咩用??

此篇文章於 02-02-13 03:27 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 05:20 PM   #99
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: holsety 查看文章
原本想買<扌卒卡>, 考慮到自己psv的使用率後, 都係被呢隻吸引
可能返左d貨$459

問題: 神秘力有咩用??
影響回復魔法的回復量

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 06:09 PM   #100
野良猫
肥倫

啱啱打完第二隻DEMON,就算調最高難度都唔算太難玩(本身好少玩哩類迷宮GAME)

BOSS攻擊最多都係一下冇七、八成血,但好多時都打唔中(可能我用魔法升咗迴避關係)
後衛嘅回復役同魔法又打唔到佢哋,基本上前衛兩個唔死就係BOSS死
不過PSV上新作調低難度吸引新玩家都無可口非

P.S
次次番屋企都有早見問你拎家用已經好滿足
依家努力錢開埋第五個人,但仲未知開咩人好…

P.S2
玩DL版嘅朋友真係冇效果音與畫面唔同步嘅問題?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 「DEMON GAZE」連載中 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 10-03-13 06:50 PM
SELL 機戰OG2 ,龍が如く5,DEMON GAZE ist 買賣專區 3 04-19-13 09:04 PM

現在的時間是 05:57 PM

手機版 | APP版