Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-17-13, 02:08 AM   #351
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
包志傑又嚟啦!但得12集咪講唔哂24小時囉?
fox高層話一樣係24小時, 不過中間會skip部分時間
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-13, 05:54 PM   #352
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Red John咁犀利!?
Lorelei未死已經估到Jane最後7人list
連Kirkland都係Lorelei死左幾集先去爆Jane鎖
好開始懷疑Jane係自編自導

舊 05-20-13, 01:55 PM   #353
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
TV SP 都有過一套, 唔奇; Touch 繼續有第二季, Sutherland 佢都幾唔得閒

舊 05-20-13, 11:55 PM   #354
\ot_to/

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
TV SP 都有過一套, 唔奇; Touch 繼續有第二季, Sutherland 佢都幾唔得閒
Touch已取消, 無S3, 24電影版又搞唔成, 先有新一季
舊 05-26-13, 02:12 PM   #355
hap3afrien
Game Master

Arrow有d趕完場, 搞到Oliver好賤
結局好慘

下一季會講多d Thea男友Roy

舊 05-26-13, 02:21 PM   #356
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
結局好慘

中間有少少悶,不過後段又緊張返幾好睇

主角個fd死得好慘,Roy好似將來是主角助手

話時話荒島回憶原來仲有姚飛個女同軍佬未死,點解最後得返主角一個都未講
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 06:18 PM   #357
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
orphan black 好睇喎 , 推介
播到第6集 , 好流暢冇悶埸 , 睇完都唔覺過左40分鐘
緊張得黎男主角(?)又成日製造喜感
希望kepp到個勢啦

http://www.imdb.com/title/tt2234222/?ref_=sr_1
多謝你既推介,我都追到好緊張,
好佩服女主要扮咁多角色....

引用:
作者: Sito 查看文章
中間有少少悶,不過後段又緊張返幾好睇

主角個fd死得好慘,Roy好似將來是主角助手

話時話荒島回憶原來仲有姚飛個女同軍佬未死,點解最後得返主角一個都未講
阿女同軍佬應該留返條命去 Season 2 啦
btw,睇雜誌先知阿女原來係香港人。

舊 05-27-13, 10:48 AM   #358
肉羊哩咖
griffin611

Star Wars: The Clone Wars 咁就完咗, 仲諗住Maru會有乜大茶飯添; 而Snipes唔洗領檔, 咁完法都收貨。

舊 05-27-13, 10:54 AM   #359
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
Star Wars: The Clone Wars 咁就完咗, 仲諗住Maru會有乜大茶飯添; 而Snipes唔洗領檔, 咁完法都收貨。
仲諗住Ventress多D故事,
結果咁完左,
雖然之前都知呢集係最後一集...
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 09:21 PM   #360
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: yorkyork 查看文章
仲諗住Ventress多D故事,
結果咁完左,
雖然之前都知呢集係最後一集...
好多條線未埋尾,Ventress佢幾有趣,發展落去,同Anakin可能有更多火花。

舊 05-28-13, 12:55 AM   #361
hap3afrien
Game Master

引用:
作者: 布甸 查看文章
阿女同軍佬應該留返條命去 Season 2 啦
btw,睇雜誌先知阿女原來係香港人。
應該Fias老細過黎搞佢地, 同正式train佢做green arrow?
btw果度好似一年都未過...

舊 05-28-13, 01:11 AM   #362
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
應該Fias老細過黎搞佢地, 同正式train佢做green arrow?
btw果度好似一年都未過...
聽講
女主角都係超英黎既~細妹都九成會出番黎~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

此篇文章於 05-28-13 02:51 AM 被 碧咸廿三 編輯。
碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 11:17 AM   #363
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
結局好慘

悲劇角色
tommy.....
開頭就阿媽死左,之後老豆趕佢出去
老豆cut佢,要去laurel度寄人籬下
要靠老友比野佢做去翻身,但又發現老友係arrow
同老豆修好關係,但又發現老豆係dark archer
發現laurel鍾情於green arrow,所以偉大地讓愛
老友前一集叫佢鐘意人就唔好放棄,同一集內又比佢見到佢地上床
救埋致愛,但難逃一死.....

但套arrow以budget劇黎講係相當好睇的hero片

舊 06-02-13, 03:54 PM   #364
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
想問問~
Reaper&Falling Skies第三季有未?
Heroes係咪得四季?
thanks

舊 06-03-13, 12:48 AM   #365
\ot_to/

引用:
作者: 柯士甸 查看文章
想問問~
Reaper&Falling Skies第三季有未?
Heroes係咪得四季?
thanks
Reaper我唔清楚
Falling Skies 9號先播
Heroes係得四季
舊 06-03-13, 12:40 PM   #366
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
Reaper我唔清楚
Falling Skies 9號先播
Heroes係得四季
Reaper, TXB做過嗰套? 講個靚仔畀佢老豆老母賣咗畀魔鬼, 要佢捉翻哂尐逃咗獄嘅惡魔, 點知玩落去,先知個男主腳個身世有不可告人嘅秘密-- 嗰套? 係就Brimstone好睇尐~

如果係, 呢套Reaper好似係得2季啫。

舊 06-06-13, 05:24 PM   #367
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
請問有無人睇過套舊劇 battlestar galactica?
之前無留意開, 早幾日都市日報再介紹, 所以上網找黎睇下, 但一開套Season 1 ep1, 就黎個上集提要..!? 第一集都有上一集?
有無ching指教下應該由邊度睇起?

舊 06-07-13, 10:57 AM   #368
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: traveller 查看文章
請問有無人睇過套舊劇 battlestar galactica?
之前無留意開, 早幾日都市日報再介紹, 所以上網找黎睇下, 但一開套Season 1 ep1, 就黎個上集提要..!? 第一集都有上一集?
唔知係咪講緊未正式上TV先嘅mini-series?

http://en.wikipedia.org/wiki/Battles..._miniseries%29

舊 06-10-13, 04:31 AM   #369
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: traveller 查看文章
要睇左2集MINIS先

我都睇緊睇到S3
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 04:32 AM   #370
BRA武藏
Game Master

冇人睇Hannibal?
舌尖上的美國XD
非常對本人口味
舊 06-10-13, 09:36 AM   #371
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
唔知係咪講緊未正式上TV先嘅mini-series?

http://en.wikipedia.org/wiki/Battles..._miniseries%29
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
要睇左2集MINIS先

我都睇緊睇到S3
thanks 兩位, 有無D "key words" 可以幫我易D search下喱2集MINIS, thanks!

舊 06-13-13, 08:15 PM   #372
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
the newsroom呢套如何?
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-13, 02:23 AM   #373
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: 呀正 查看文章
睇一集試下
如對美國政事有興趣,會非常受落
舊 06-14-13, 11:03 AM   #374
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 呀正 查看文章
你頂得住The West Wing連珠炮式嘅對白, 同埋Aaron Sokin嗰尐拋書包(引經據典+時事+流行美帝文化, 但你又一時唔好知乜頭乜路)嘅話, 一試無妨; 唔係就睇平白尐嘅電影 -- Charlie Wilson's War.

舊 06-19-13, 09:50 PM   #375
BRA武藏
Game Master

一日內睇晒HOUSE OF CARDS
正到呢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:07 AM

手機版 | APP版