Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-06, 11:45 AM   #151
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: luciferdark
一套實色幾錢到﹖thanks!~
要迫住買一套啦似乎....
店主未開價......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-06, 11:47 AM   #152
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
死.....咁點算...
我真係覺得d套無地方會入..

舊 07-29-06, 11:49 AM   #153
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
死.....咁點算...
我真係覺得d套無地方會入..
好老實講句
唔入都唔係損失

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 07-29-06, 12:00 PM   #154
luciferdark

引用:
作者: mikemike
好老實講句
唔入都唔係損失
隻伊芙莉坦唔掂嗎﹖
連你都咁講ge咁可能真係唔洗入..

舊 07-29-06, 12:01 PM   #155
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
BANDAI フィギュアマイスター アージュコレクション FROM アカネマニアックス
http://www.hinatatiki.sakura.ne.jp/g...a_akamani.html

香港有了
邊度有入到呢~ ?

舊 07-29-06, 12:05 PM   #156
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 正樹(masaki)
香港有了
邊度有入到呢~ ?
好多地方都有啦

舊 07-29-06, 06:59 PM   #157
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
隻伊芙莉坦唔掂嗎﹖
連你都咁講ge咁可能真係唔洗入..
http://cerberus.picot.ne.jp/prize/07...aic/index.html

舊 07-30-06, 12:06 AM   #158
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
死火...會有鋪入嗎﹖
散賣幾貴都要入隻伊芙..
今日行mk , 皆旺有一間有散賣,好似係2 樓
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-06, 12:33 AM   #159
alitse
Junior Member

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: clie
我想問隻特別版係咩黎架?
特別版係鎗手
不過唔明點解成set 冇左隻僧侶
alitse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-06, 01:27 AM   #160
luciferdark

引用:
作者: msz006
今日行mk , 皆旺有一間有散賣,好似係2 樓
今日唔覺tim....ai....

舊 07-30-06, 01:28 AM   #161
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
今日唔覺tim....ai....
16/F今日話比人塞多了三box

舊 07-30-06, 01:30 AM   #162
luciferdark

引用:
16/F今日話比人塞多了三box
好似話行不斷質人食...唔知係咩真...

舊 07-30-06, 01:31 AM   #163
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
好似話行不斷質人食...唔知係咩真...
係真的......

舊 07-30-06, 01:33 AM   #164
luciferdark

引用:
係真的......
咁.......
咪可以平價入囉

舊 07-30-06, 01:35 AM   #165
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
咁.......
咪可以平價入囉
800yen貨仔想平的話就等多個零兩個星期掛

舊 07-30-06, 01:37 AM   #166
luciferdark

引用:
800yen貨仔想平的話就等多個零兩個星期掛
其實今日諗住買, 但上到去見到勁多人, 鋪面又無, 唯有走佬....
先達, 皆旺又未有...

舊 07-30-06, 01:40 AM   #167
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
其實今日諗住買, 但上到去見到勁多人, 鋪面又無, 唯有走佬....
先達, 皆旺又未有...
我都是8:30見到佢個倉點解有三盒時好奇問他
因為昨晚明明得兩盒
才知比人硬塞了

舊 07-30-06, 01:43 AM   #168
luciferdark

引用:
我都是8:30見到佢個倉點解有三盒時好奇問他
因為昨晚明明得兩盒
才知比人硬塞了
好~下星期再去問下先~
thanks for info~

舊 07-30-06, 09:35 AM   #169
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: alitse
特別版係鎗手
不過唔明點解成set 冇左隻僧侶
唔係好知邊隻係鎗手tim
有無相睇?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-06, 04:21 PM   #170
snowko
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
一套實色幾錢到﹖thanks!~
要迫住買一套啦似乎....
有關價錢,請看pm
snowko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-06, 07:20 PM   #171
luciferdark

引用:
作者: snowko
有關價錢,請看pm
另:
想買盒旦黑saber戰鬥服同睡衣版ge人注意,
yahoo有賤人以假亂真, 小心小心.
雖然可能係舊聞

舊 07-30-06, 07:25 PM   #172
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
另:
想買盒旦黑saber戰鬥服同睡衣版ge人注意,
yahoo有賤人以假亂真, 小心小心.
雖然可能係舊聞
日本果邊呢對野已經炒到上天
有得平賣就好明顯有問題

舊 07-30-06, 08:16 PM   #173
luciferdark

引用:
日本果邊呢對野已經炒到上天
有得平賣就好明顯有問題
條友話自己係真woo, 即管睇下佢點答我問題

舊 07-30-06, 08:41 PM   #174
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
種命Q版蛋又話7月下旬出,到宜家都未見

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-06, 08:46 PM   #175
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
邊套呀,有隻死肥仔版基拉隱藏版o個套?賊船有啦.....

論壇跳轉

現在的時間是 10:52 PM

手機版 | APP版