Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-13, 11:32 PM   #901
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
http://espn.go.com/nba/story/_/id/93...ge-karl-report

Nuggets fire George Karl
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-13, 11:37 PM   #902
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: kin~kin 查看文章
coach of the year被炒

唔知仲繼唔繼續 定順手退休算呢
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 12:13 AM   #903
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
教左9季,8季首圈出局.....
咁又好難唔炒
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 01:05 AM   #904
JMi

引用:
作者: Penny仔 查看文章
教左9季,8季首圈出局.....
咁又好難唔炒
但咁拆到散晒恐怕下年playoff都入唔到都唔奇
舊 06-07-13, 01:37 AM   #905
srx
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: JMi 查看文章
但咁拆到散晒恐怕下年playoff都入唔到都唔奇
導火線大概係GM走人...
金塊呢鋪真係名副其實砍掉重練
srx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 09:12 AM   #906
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
溫馨提示:今早香港時間9:00 NBA FINALS GAME 1。

好想睇下馬刺有咩招數對付熱火。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 09:51 AM   #907
Penny仔

刺神係外圍搓,但heat唔怕你架喎
heat 今日3pts mode 又開著返

好彩green今日起左q
舊 06-07-13, 10:19 AM   #908
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
刺神係外圍搓,但heat唔怕你架喎
heat 今日3pts mode 又開著返

好彩green今日起左q

半場完
heat今日暫時命中都幾高
外線D 3PTS都有貨交
但最明顯係D.WADE,暫時睇有番態
馬刺尼講TD尼點真係好重要
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 11:37 AM   #909
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
SA 1-0 MIA

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 11:37 AM   #910
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
WELL DONE,SPURS!
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 11:42 AM   #911
okabe

TP9 0秒殺手.....
真係勁 帶遊花園諗住都24秒違例,但都俾佢射得入
就咁KO左熱火尼場
舊 06-07-13, 11:44 AM   #912
Penny仔

刺神硬到不得了....成場係咁追尾
第4節搵到一個機會反先heat就88左
舊 06-07-13, 12:13 PM   #913
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
兩隊其實都唔鍾意,熱火搵鳥人做低duncan,等佢傷出,咁就嬴硬啦,危急關頭時係要用超技術,仲係未醒覺,要嬴就要出下依D術先似樣,

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 12:16 PM   #914
flmthy

註冊日期: May 2005
熱水比人反超立即熄火
今場真係好好睇
flmthy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 12:23 PM   #915
okabe

引用:
刺神硬到不得了....成場係咁追尾
第4節搵到一個機會反先heat就88左
heat尼場已經係近期打得比較好既一場
奈何馬刺真係耐力驚人,一拉開POPO SIR就即時禁制止血

3弟加下成日走去外圍射3分,馬刺真係多謝哂你
佢D3分都係海鮮波尼,實際D打番多D內線好過喇
舊 06-07-13, 11:58 PM   #916
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
Game 1 兩邊都發揮正常,無 pacers vs heat 個種突然 xx 死火,但 yy 又殺出黎個種無定向情況

睇下下一場 lbj 同 wade 會唔會再揹重 d 飛,做多 d 殺入,逼 TD 同 leonard foul

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-13, 12:26 AM   #917
JMi

引用:
作者: okabe 查看文章

佢係志在拉開中間高佬比lbj佢剷入去 射唔入無所謂啦
舊 06-08-13, 03:18 AM   #918
Greenhead

註冊日期: Jan 2002
今年 Heat 好似仲弱過舊年, Wade 的破壞力大幅下跌之後,LBJ 真係又打番自己一個。

三弟....佢未來完約之後,仲值唔值中產約呢?
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-13, 08:18 AM   #919
Penny仔

引用:
作者: JMi 查看文章
佢係志在拉開中間高佬比lbj佢剷入去 射唔入無所謂啦
但射唔入就冇辦法拉空了

尋日睇返bosh 第4節對bonner 都唔爆
舊 06-08-13, 08:51 AM   #920
JMi

引用:
但射唔入就冇辦法拉空了

尋日睇返bosh 第4節對bonner 都唔爆
上年第七場比bosh射死的celtics表示淚目...
舊 06-10-13, 08:48 AM   #921
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: okabe 查看文章

POPO SIR叫暫停時間真係一流!絕對唔會俾機會你拉開個比分!

3弟我就真係冇嘢講……唔知係教練戰術問題定佢自己想打外圍,
真係一D想爆入籃底進攻嘅意欲都冇,完全俾唔到馬刺有內線防守壓力。

另,今早GAME 2開波。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 09:38 AM   #922
Penny仔

又係咁比刺神咬住....
head 住小小又拉唔開真係好難頂

lbj 又比人吹illegal screen lol
舊 06-10-13, 09:39 AM   #923
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
而家既熱火係咪仲係騎士mode

舊 06-10-13, 09:48 AM   #924
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
而家既熱火係咪仲係騎士mode
大帝隱左形
舊 06-10-13, 09:52 AM   #925
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔通真係2k咀咒
上親封面都冇champ拿?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM
NBA 討論區 VOL. 22 - NBA 2009 正式開鑼 ~~Where amazing happens ? 阿聰 體育版 990 01-20-09 12:44 PM
NBA 討論區 VOL. 11 - 請轉到 NBA 討論區 VOL. 12 繼續討論 阿聰 體育版 1003 01-23-06 01:52 PM

現在的時間是 02:19 AM

手機版 | APP版