Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-22-08, 11:46 PM   #101
肥賢
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Lukas 查看文章
英超邊幾間球會有真實波衫?

好似係 樓卡數 同 熱刺
肥賢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-08, 11:55 PM   #102
BBQBBQ
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
唔覺有得揀玩緊聽自己mp3,請問係咪真係有咖?
BBQBBQ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 01:52 AM   #103
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
玩左一鋪;
都唔係load得咁慢姐。
同我玩360差唔多。
差好遠喎

舊 01-23-08, 01:54 AM   #104
delkong
Game Master

引用:
作者: BBQBBQ 查看文章
唔覺有得揀玩緊聽自己mp3,請問係咪真係有咖?
係有得揀mean用自己mp3,請睇說明書p44,買正版唔睇說明書有咩意義,除非你玩

舊 01-23-08, 02:02 AM   #105
BBQBBQ

註冊日期: Mar 2003
真係唔係好睇說明書,已解決,thx!
BBQBBQ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 09:21 AM   #106
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔知玩慣左ps3版定太耐冇玩手提版we
覺得d畫面好爛~仲衰過上集

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 09:25 AM   #107
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
作者: delkong 查看文章
差好遠喎
唔係喎!
真係唔係load太耐。
一出個球場,一見到d球員名,再按start等一等就入game。

ps 可能我要求低,總覺得好過之前果兩隻好多 (玩 例外)。 重有我係用slim版玩的。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 10:17 AM   #108
delkong
Game Master

引用:
唔係喎!
真係唔係load太耐。
一出個球場,一見到d球員名,再按start等一等就入game。

ps 可能我要求低,總覺得好過之前果兩隻好多 (玩 例外)。 重有我係用slim版玩的。
我都係slim版玩、開埋BG load la,xbox版一出個球場即skip就可開始、同樣psp版一出個球場即skip重要load餐死、當然唔可以比較、但無可能話差唔多

舊 01-23-08, 10:32 AM   #109
白高達

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
引用:
作者: DC 97 查看文章
唔知玩慣左ps3版定太耐冇玩手提版we
覺得d畫面好爛~仲衰過上集
我都覺得畫面仲衰過上一集,而且玩落都幾窒吓

舊 01-23-08, 10:33 AM   #110
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
我都係slim版玩、開埋BG load la,xbox版一出個球場即skip就可開始、同樣psp版一出個球場即skip重要load餐死、當然唔可以比較、但無可能話差唔多
唔……
咁我可能要求比較低。
我都係收番我之前講過既說話!
Sorry~

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 10:55 AM   #111
delkong
Game Master

引用:
唔……
咁我可能要求比較低。
我都係收番我之前講過既說話!
Sorry~
當然唔洗Sorry la個個人表準唔同 我岩岩做左test,拍左video、upload緊、
轉頭放link上來、結果由一出個球場即skip就開始計到開波要18秒、其實真係算耐架

此篇文章於 01-23-08 11:13 AM 被 delkong 編輯。
delkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 11:55 AM   #112
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
當然唔洗Sorry la個個人表準唔同 我岩岩做左test,拍左video、upload緊、
轉頭放link上來、結果由一出個球場即skip就開始計到開波要18秒、其實真係算耐架
上集都係咁, 出佐球場, 睇埋出場陣容名單, 睇完就開波.

但如果唔睇, 一見球場就按制... 好耐架

聽完你咁講, 可以慳番黎買其他o野

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 02:54 PM   #113
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 白高達 查看文章
我都覺得畫面仲衰過上一集,而且玩落都幾窒吓
畫面蒙到@@
我覺得窒過上代

舊 01-23-08, 03:36 PM   #114
van仔仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
買左....
一玩......
點解同之前個集無咩分別...
除左個opening同title之外
玩左都無一個鍾已經放左

舊 01-23-08, 04:14 PM   #115
Lukas

註冊日期: Jul 2006
而且難度上好似比上集低左不少!?
Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 04:50 PM   #116
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: van仔仔 查看文章
買左....
一玩......
點解同之前個集無咩分別...
除左個opening同title之外
玩左都無一個鍾已經放左
其實we9ue同we10ue畫面都無咩分別..
所以去到今集都唔駛期望佢畫面有進步..
雖然今集加左育成..但我已經玩緊ps3版ml..
所以買左we2008ue都唔會主力玩ml..
另外想問下買左既版友psp版有無得插水!?

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 05:05 PM   #117
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
我都想知今集撇除左opening, title, 唔同既match type, 淨係計in game黎講...同9ue/10ue有咩分別...
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 06:34 PM   #118
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
好死lag機
可能係我舊版關係?
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 06:37 PM   #119
ryankam16

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
作者: HFK 查看文章
好死lag機
可能係我舊版關係?
今日買左, 唔覺lag...
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 07:18 PM   #120
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
大家買日版定美版?? 其實係咪只係字的分別??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 09:08 PM   #121
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
買左日版, 我用舊版機, loading同畫質同上集差唔多, 不過禁區頂多人時就唔係好覺lag

此篇文章於 01-24-08 01:55 AM 被 HIM 編輯。
HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 09:43 PM   #122
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
今日見最平$299
還是等佢跌下價先
或者收二手算了
況且家兄買了,不急不急
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 11:27 PM   #123
van仔仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: lph_1818 查看文章
其實we9ue同we10ue畫面都無咩分別..
所以去到今集都唔駛期望佢畫面有進步..
雖然今集加左育成..但我已經玩緊ps3版ml..
所以買左we2008ue都唔會主力玩ml..
另外想問下買左既版友psp版有無得插水!?
佢既情況係
同之前一集根本成隻game無大分別
我ps3同360版都有玩(同唔同朋友打無計要買曬)
e隻本來都係想長途車玩下
點知
放返d錢等wii版再買好過

舊 01-24-08, 09:08 AM   #124
Predator
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
load快左架勒
唔好同360或者ps3比,手提機黎架.......
Predator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-08, 09:44 AM   #125
ZombieTerry
Game Master

註冊日期: Jun 2007
load快左, 又好順, 有進步喇!!
用xbox360/ps3同psp比較??!! platform同成個spec.都唔同, 點比?!
ZombieTerry 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本大搜查線 FILE02 Janus ~清談館~ 1006 12-03-15 09:22 AM
[多機種] Pro Evolution Soccer 2008 -Vol 2- [PS3,XB360,PS2] DC 97 電視遊戲討論版 484 01-29-08 02:02 AM

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版