Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-17, 06:07 AM   #76
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
神展開 (字面上

突然由政治文藝片變成愛情動作片(誤...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 07:33 PM   #77
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
跟住係咪打星球大戰?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 01:45 AM   #78
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
超展開!
女主也是外星人
咁佢個家族也是?
劇情終於好睇返啦

簡單來說就是這個異方人活得太無聊要找人類娛樂一下
不過部分異方人選擇融入人類社會共同生活?

睇佢點解釋徭既來頭了
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 06:21 AM   #79
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
個人覺得女主角個邊勢力係選擇等人類自己慢慢行既異方,即係綠燈軍團(誤

而基佬係食髓知味一早幫好多個知性生命文明圈加速進化但鑊鑊都搞到人地全滅既花生友

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 05:13 PM   #80
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 02:28 PM   #81
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
點結尾呀?
異方自己閃人?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 02:34 PM   #82
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
應該會有個比札絲那更高級既存在物令佢停手

話時話, 點解女救男係都要ネ果既
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 05:19 PM   #83
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
因為已經係事後(煙~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 05:24 PM   #84
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
即是女主已經在地球多次轉生
幾十億年後同鄉來搞搞震但功力大不如前唔夠打
真道哥英雄救美重傷再經過女主全裸醫治
理應已得到神奇力量可以同莫名決戰
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 05:48 PM   #85
Terri
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
好難理解鐘意狗既人點解會變埋做隻狗 (同睇阿凡達時感想一樣), 不具合

anyway 唔晒訓覺後唔係唔晒交配就 ok
Terri 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 12:19 AM   #86
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
真堂臨尾起身發覺兩個人都係無著衫果下笑咗,當時佢應該係堅以為自己究竟係咪飮大咗而鑄成大錯。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 02:41 AM   #87
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
冇事啦,下半身咁整齊

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 08:38 AM   #88
細路翔
The One

好明顯最後又係要用嘴炮嘴贏對面啦,唔係點貼返套野個title

英國說大家抱團死
舊 06-18-17, 11:51 AM   #89
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
260萬年前d人真係身光頸靚

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 12:07 PM   #90
harakuma
Game Master

一開始沙羅醒返起身時既鏡頭, 我仲以為佢變咗男人, 後尾著衫時見凸, 安心晒,

其實件白色衫係邊個架?唔係男既咩, 點解個女著得咁自然?

自回答, 件白色衫應該係"不知是誰的"既, 因為男既恤衫係有灰色間條. 女既係無領口的

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??

此篇文章於 06-18-17 12:19 PM 被 harakuma 編輯。
舊 06-18-17, 01:44 PM   #91
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
次回獲得半神力量的勇者大戰戰神(誤)?

舊 06-18-17, 05:24 PM   #92
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: harakuma 查看文章
一開始沙羅醒返起身時既鏡頭, 我仲以為佢變咗男人, 後尾著衫時見凸, 安心晒,

其實件白色衫係邊個架?唔係男既咩, 點解個女著得咁自然?

自回答, 件白色衫應該係"不知是誰的"既, 因為男既恤衫係有灰色間條. 女既係無領口的
唔好問做咩剩番一件, 這是福利

此篇文章於 06-18-17 05:27 PM 被 axe1292 編輯。
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-17, 11:52 PM   #93
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
因為變身所以原本女主套衫要消失
變番人類形態最sexy既設定就係單一件白恤衫w 福利無誤

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 10:04 PM   #94
細路翔
The One

個人感想

沙羅=想同二次元老婆係二次元生活所以自己降格跳入二次元既宅宅

莫明=想將二次元老婆帶返黎三次元既宅宅

a

英國說大家抱團死
舊 06-24-17, 07:12 PM   #95
Game Master

原來美男係病嬌嚟嘅,佢同沙羅關係基本上係三角關係,兩個異方人爭一個地球男人。

自嚟到地球不斷吸收人類文學知識後,佢就開始有感情湧現,而家發現無論複製幾多個真道都係取代唔到原本果個,而開始暴走起嚟。

(咦?點解聽落咁似某位SOS團外星少女因衍生太多感情而直頭將世界改寫成只有佢同男主角係埋同一間學校嘅現實?

然後今集最後正牌真道現身時,就興奮到成個純情少女咁「我好掛住你呀」XDD

舊 06-24-17, 09:22 PM   #96
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
真道真是罪孽深重的男人..
下集真道跟莫名進行最後的交涉(物理)
朱雀!魯魯修!真道!莫名!

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 11:42 PM   #97
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
真道真係罪孽深重的男人,兩個異方人再加花森同夏目,真係男女外星人通吃
病嬌BL笑左……
最後終於返去主題交涉(物理)
我感覺到編劇開左個頭唔識寫落去……

舊 06-25-17, 03:15 AM   #98
Game Master

釘宮身為人類中嘅天才,感覺佢係最想去異方嘅人,佢應該亦同時係最適合去異方嘅人。

所以最後應該會係以釘宮自願代表全人類跟美男去異方,換取人類繼續以依家嘅方式生存落去,達到真道所講嘅談判雙贏結果。

舊 06-25-17, 09:52 AM   #99
Terri
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
女主借 D 椅摸胸口, 男主乘機捉住女主隻手 (唔放喎) 果幕幾得意. 睇日本野呢 D 細緻位是樂趣之一
Terri 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 10:56 AM   #100
harakuma
Game Master

幾時造人架?

個女去咗邊?博士去咗邊?

咁就完咗, 好唔滿意

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
東映アニメーション 新たなCGプロジェクト複数企画中 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 05-19-15 01:30 PM
東映アニメーション「マジンボーン」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 18 03-25-15 12:28 PM
[動畫] 東映アニメーション × バンプレスト「京騒戯画」#10.5 (終)「復習篇」 supermanlady 日本動漫畫討論版 27 11-22-13 01:59 AM
[漫畫] 東映アニメーション 「スタプラ!」 さまざまなメディアミックスが進行中 money 日本動漫畫討論版 2 12-01-12 07:21 PM
[漫畫] 東映アニメーション「魔法少女 鬼塚さくら」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 0 06-09-11 08:25 PM

現在的時間是 10:29 AM

手機版 | APP版