Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-12, 11:05 PM   #626
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 11-06-12, 01:23 AM   #627
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: mario0606 查看文章
睇完動畫版,其實中段咁強調唔要學姐黎幫手
點知最後都係要佢現身先搞掂
不過唔明小千點解第1次要幫能美回血,既然佢係想學好技能幫肥仔羅返對翼
咁都未必要係肥仔就贏果陣搞到佢輸架
其實小千第一次幫能美回血最重要嘅問題係,當時對小千嚟講現實肥雪會否被退學>>>>>>>>>>肥雪係BB嘅輸贏
而小千發現自己嘅能力唔係回復而係時間倒流係之後嘅事

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-12, 07:18 AM   #628
Leaf
God of Gamer
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
我唔介意透到不過請用SPOILER
直至目前連載為止YELLOW RADIO實質上做過咩衰野同會唔會賤過能美?

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-12, 08:42 AM   #629
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Leaf 查看文章
直至目前連載為止YELLOW RADIO實質上做過咩衰野同會唔會賤過能美?
基本只有紅王那次.....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-12, 12:29 PM   #630
money
◆.西野司命.◆

舊 11-07-12, 06:19 PM   #631
money
◆.西野司命.◆

舊 11-08-12, 10:58 PM   #632
Athrun ^^
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
之前我太膚淺初初無知地以為楓子係黑雪姫既上輩。今日先知原來不是

舊 11-09-12, 02:05 AM   #633
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Athrun ^^ 查看文章
之前我太膚淺初初無知地以為楓子係黑雪姫既上輩。今日先知原來不是
做楓子下輩的當然要有一定份量,黑雪姬實在比不上(←正確無誤)

舊 11-09-12, 07:26 AM   #634
Athrun ^^

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
做楓子下輩的當然要有一定份量,黑雪姬實在比不上(←正確無誤)
份量是指??係指楓子在上代黑暗星雲所做的事?

舊 11-09-12, 09:07 AM   #635
ouki
戸松控

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
一定份量...楓子下輩只有萌可以講...份量完全係0
舊 11-09-12, 09:32 AM   #636
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Leaf 查看文章
之後仲有
之後肥仔災禍之鎧寄生,好似又係黃之王帶頭要審判,
不過之後真正的奸角去哂加速研究會,乜鬼黃之王都唔算太賤,
或者講直到之後都暫時無乜人賤過能美
(我覺得白之王的卑鄙程度高過黃之王,但同能美仲有啲距離)

舊 11-09-12, 09:38 AM   #637
casio

引用:
作者: ouki 查看文章
一定份量...楓子下輩只有萌可以講...份量完全係0
明明公主係楓子眼中嘅可調教值100000,Ash是1000的說

舊 11-09-12, 09:43 AM   #638
ouki
戸松控

引用:
作者: casio 查看文章
明明公主係楓子眼中嘅可調教值100000,Ash是1000的說
肥雪冇記錯係100
舊 11-09-12, 11:31 AM   #639
Athrun ^^

引用:
作者: Asurada 查看文章
之後仲有
之後肥仔災禍之鎧寄生,好似又係黃之王帶頭要審判,
不過之後真正的奸角去哂加速研究會,乜鬼黃之王都唔算太賤,
或者講直到之後都暫時無乜人賤過能美
(我覺得白之王的卑鄙程度高過黃之王,但同能美仲有啲距離)
事實證明同年陰影真係能夠影響一個人

舊 11-09-12, 06:24 PM   #640
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
睇完動畫,我覺得只有黑雪殺初代紅王既手段可叫做賤
其他能美黄王都比唔上
不過黑雪咁萌,又點會有人介意佢既過去
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 06:58 PM   #641
Athrun ^^

j2版轉左op2無cut畫面但加速了歌和畫面,ed2異常怪異成首歌慢左,今集會cut的地方都預左

此篇文章於 11-09-12 07:07 PM 被 Athrun ^^ 編輯。
Athrun ^^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 07:02 PM   #642
casio

引用:
作者: 雷火武 查看文章
睇完動畫,我覺得只有黑雪殺初代紅王既手段可叫做賤
其他能美黄王都比唔上
不過黑雪咁萌,又點會有人介意佢既過去
對紅王出手嘅手段呢件事公主都有自覺,所以黃王播片嗰陣先出現零化現象
不過成件事最賤嗰個係……
白王,精人出口,笨人出手

舊 11-09-12, 07:04 PM   #643
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
ED2比tvb cut到好差,入女廁果度cut到唔知發生咩事

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-12, 07:05 PM   #644
Athrun ^^

j2版

舊 11-09-12, 07:06 PM   #645
Athrun ^^

引用:
作者: mario0606 查看文章
ED2比tvb cut到好差,入女廁果度cut到唔知發生咩事
用左物理加速

舊 11-09-12, 08:17 PM   #646
RPG之鬼

其實J2呢段都預咗會咁樣,不過要聽朝先有得睇……
黃王完全配合小丑角色,白王算不算賤?應該說冇分精/笨
能美的賤某程度上靠基友兄弟賣力,冇基友兄弟幫手能美又算得甚麼

舊 11-09-12, 08:58 PM   #647
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
如果J2唔係高登化左肥仔我都廢事睇

舊 11-09-12, 09:25 PM   #648
RPG之鬼

引用:
作者: casio 查看文章
的確如你地說的一樣,但對於智者來說(拓拓頂多是基友博士),不戰而屈人之兵仍最高
現在的路線是
公主->肥仔
因此能夠影響到肥仔就可以在控制局勢。剛好現實有基友拓拓,而虛擬有難兄難弟的ASH兄,而ASH兄的現實是那個。拓拓方面智者不用出手,而虛擬ASH,再加上現實的那個時,在智者手上已有兩路大軍進攻肥仔,當肥仔受襲擊公主便心癢。從歷史可以知道往往是智者有名過當權者。
因此智者的下輩是那個人,就能夠從多方面進攻,以達至多樣化調整公主的參數。
所調調教應該是從外到內再由內到外嘛。

此篇文章於 11-09-12 09:27 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 12:14 AM   #649
money
◆.西野司命.◆

舊 11-10-12, 12:41 AM   #650
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我突然諗,黃之王係咪好細個係遊戲場比人恐佈襲擊呢
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 08:21 PM

手機版 | APP版