Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 75 115 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 135 175  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
昏迷童子Sleepy 10:45 PM 05-10-17
作者: 大覺屋師真:
寧願megahouse 嘅CFSP系列繼續出 點解停晒?賣得唔好?

要放到converge入去.... 雖然佢應該會以Q版化盡縮短長度, 但應該最少都6,7百
作者: 日向小RAYRAY:
neo呢,點解NEO冇新野出
唉...呢兩條line諗起都心up......

CFSP果期係咁出大和號搞到本童子都冇哂癮......

NEO就仲灰...本童子講真其實好buy呢個真正SD比例同埋有大細呢個玩法......
但係...就係因為"戰犯H"呢三隻字......
淨係講話想買呢兩隻字都已經係咁俾人問候哂冚家......
搞到買左都唔敢同人講......
bbdaishogun 11:21 PM 05-10-17
日本已出

亍 ◣ 08:22 AM 05-11-17

日向小RAYRAY 08:33 AM 05-11-17
作者: 昏迷童子Sleepy:

NEO就仲灰...本童子講真其實好buy呢個真正SD比例同埋有大細呢個玩法......

大覺屋師真 12:54 PM 05-11-17

NEO其實死因都唔止戰犯H三個字嘅
始終剛剛依期太多新系列 forte, emsemble, 然後converge又繼續緊,另一邊箱元祖又復出,其實都到嘔。邊玩到咁多....我都唯有放棄NEO
日向小RAYRAY 01:18 PM 05-11-17
始終剛剛依期太多新系列 forte, emsemble, 然後converge又繼續緊,另一邊箱元祖又復出,其實都到嘔。邊玩到咁多....我都唯有放棄NEO

K澤話F05出既ms會同ex02既運輸機有關聯,會係乜
大覺屋師真 01:29 PM 05-11-17
K澤話F05出既ms會同ex02既運輸機有關聯,會係乜
百式
希望有埋迪捷
日向小RAYRAY 01:55 PM 05-11-17
百式
希望有埋迪捷
Gm3 同尼姆都好似有坐運輸機
由手機版發出
唔知叫咩名 03:11 PM 05-11-17
仲未肯死喎
不過我都冇買
以為佢兩彈就玩完
估錯
bbdaishogun 10:01 PM 05-11-17

昏迷童子Sleepy 11:30 PM 05-11-17
之但係響殖民星......
ensemble返貨量離奇地少...機都唔多部有得擰......
更加唔好諗有冇舖pack出黎賣......

至於Converge...本童子唔知佢係咪真係有心好好做落去......
自夜鶯開始三隻EX連盒面boxart都懶做...最灰係連字型都求其到就咁Times New Roman算數......

不過月尾套NEO 02有樣野一定要鬧左先......
Z對耳邊會有腮格響度架頂佢!!......
martinnitram 10:42 AM 05-12-17
ensemble返貨量離奇地少...機都唔多部有得擰......

至於Converge...本童子唔知佢係咪真係有心好好做落去......
自夜鶯開始三隻EX連盒面boxart都懶做...最灰係連字型都求其到就咁Times New Roman算數......

其實香港都唔多見散扭, E02 4 月出, 係近呢個星期先見嘔嘔城有一部半部.
真係好賣到無貨? 估唔到 $50 蛋都咁受歡迎

Converge 應該唔會摺吧, 不過又好似o的預告都出慢o左
大覺屋師真 12:22 PM 05-12-17

ensemble本身定價貴我諗佢都唔會預太多貨
點知咁hit搞到有得擰嘅量更少

Converge我覺得係戰犯H想捧起親生仔然後慢慢淡出.

隻Z, 依啲叫畫蛇添足
日向小RAYRAY 12:41 PM 05-12-17

隻Z, 依啲叫畫蛇添足
勁呀,捧起自己系列再一手毀左人地既成果,司馬H之心路人皆知
睇ex02宣傳圖似乎k澤決心將所有Z既ms全出
由手機版發出
KubrickS 12:53 PM 05-12-17
隻Z, 依啲叫畫蛇添足
Ensemble 真係貨少﹐根本唔知係邊扭﹐想成SET買都有難道。

NEO嘛﹐比例我覺得OK既﹐但總覺得太多額外線條加左上去....... 唔一定複雜就靚架嘛。
賣點之一對眼其實唔係好特別。
堆機太熟口熟面都係問題。
J+1 02:38 PM 05-12-17
果然係3國

https://twitter.com/sdgundam_jp/stat...19800888082433
由手機版發出
J+1 04:26 PM 05-12-17
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...ge/station/01/

新站Station....

下隻god!
由手機版發出
大覺屋師真 05:03 PM 05-12-17
有得變型應該會買兩隻

ガシャポン戦士f EX02 サイコ・ガンダム 大圖

勁呀,捧起自己系列再一手毀左人地既成果,司馬H之心路人皆知
睇ex02宣傳圖似乎k澤決心將所有Z既ms全出
由手機版發出
不過佢支歌仔無得唱啦
NEO又唔係賣得好
(腦補完畢

望就望出晒啦, 每一彈兩三隻, 慢慢補齊佢, 最想要啲可變MA機
wai2408 05:22 PM 05-12-17
作者: KubrickS:
Ensemble 真係貨少﹐根本唔知係邊扭﹐想成SET買都有難道。

NEO嘛﹐比例我覺得OK既﹐但總覺得太多額外線條加左上去....... 唔一定複雜就靚架嘛。
賣點之一對眼其實唔係好特別。
堆機太熟口熟面都係問題。
ensemble 真係好誇的 今次02 我樓下間玩反 一星期都唔洗比人扭到得返2粒蛋
日向小RAYRAY 05:29 PM 05-12-17
作者: wai2408:
ensemble 真係好誇的 今次02 我樓下間玩反 一星期都唔洗比人扭到得返2粒蛋
Fw 主管由H換新人,下set出G gundam
由手機版發出
J+1 05:20 PM 05-15-17
Neo 03終於有消息

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/0515/180000
由手機版發出
日向小RAYRAY 05:52 PM 05-15-17
作者: J+1:
Neo 03終於有消息

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/0515/180000
由手機版發出
乜丫担当H原來知Nu高達係有槍,點解dash隻nu得劍?仲有六號機話係問卷調查,乜佢原來識尊重玩家?想幫自己洗脫戰犯之名?
由手機版發出
J+1 06:32 PM 05-15-17
可能得番neo條line佢跟,變成佢嘅救命草...咁?
由手機版發出
iu fu pig 07:44 AM 05-16-17
乜丫担当H原來知Nu高達係有槍,點解dash隻nu得劍?仲有六號機話係問卷調查,乜佢原來識尊重玩家?想幫自己洗脫戰犯之名?
由手機版發出
H: P02果隻NU有槍架,你應該讚我記得佢有劍

F果隻重高我應該會訂,幾吸引,希望將來出多啲大型機體
重高MK2-3/ 京密煞/
由手機版發出
J+1 11:37 AM 05-16-17
又係貼呢邊算....
就算咁出都引唔我去玩.....

由手機版發出
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 25 75 115 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 135 175  ... 最後

返回主題版面