Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
~清談館~>新人報到區~ (記得去第一版睇"共用版規"啊!)
KIM 01:17 AM 03-10-10
作者: -天星-:
新人報到,小弟天星是也~請多多指教~
上面820樓2008年註冊的也算是新人麼......
因為他08年註冊, 10年1月先見到呢個topic!

你呢?
蝦餃燒賣 01:44 AM 03-12-10
新人報到 !!!! wakakakkaaa
KIM 01:59 AM 03-12-10
作者: 蝦餃燒賣:
新人報到 !!!! wakakakkaaa
HIHI~有沒相熟版友呀?
Zlun 10:33 AM 03-19-10
新人cd-rom.....XDDDD
shiro_b 10:16 AM 03-26-10
上來兩先出了7個post先看到這裡,失禮了
朋友介紹下得知這裡 因而上來的

最喜歡看日文交流區,因為有些勁人可以學習一下...
desertfish 03:20 PM 04-21-10
来了,嘻嘻
Esther 12:25 AM 04-28-10
新人報到 .... 做咗好耐 cd - rom , 而家先註冊 ^_____^
三月彌月 07:19 PM 05-28-10
不開AC地潛了三個月
剛剛終於開了的新人報到
無限巨砲熊 09:15 PM 06-06-10
Good to see you all. I visit this forum since I was F5.
New memeber arrive
guiltygear 01:04 PM 06-16-10
新人報到~已看了版規
binbarry 01:28 PM 06-21-10
新人報到...睇完版規
henrycml 02:23 PM 06-22-10
新人CD-ROM來報到了!
heycheapboy 04:22 PM 06-24-10
新人報到 .... 其實已經瀏覽左依個forum 好耐....最後等到而家先註冊...haha...好似遲左d....
anyway...各位...多多子教....
bananaman 11:26 PM 06-25-10
新人報到,其實已睇這forum一段好長日子,但一直dic唔起心去註冊
請多多指教
smartgon 02:30 PM 07-03-10
起度出過post ,新人報到區就未出過,
咁仲算唔算係新人

點都好啦,

新人報到!
レジェンズ 02:55 PM 07-27-10
嘩! 唔經唔覺3年又3年,沒想到風魔小次郎還在.
開唔番個舊帳號的新人報到
sampanone 07:57 PM 09-02-10
我都係,已經是長期CD-ROM多年,最近才註冊,各位大大多多指教!

作者: heycheapboy:
新人報到 .... 其實已經瀏覽左依個forum 好耐....最後等到而家先註冊...haha...好似遲左d....
anyway...各位...多多子教....

紅白式 11:08 AM 09-08-10
遲來的新人報到
請多指教
WhiteCathay 05:06 PM 09-22-10
新來的阿!!多多指教了各位!!
KIM 05:33 PM 09-22-10
Happy & Enjoy, Welcome All!
セーラー猫猫 04:04 AM 09-24-10
CD-ROM忍唔住開A/C了
來報到NOW~うふ♪(* ̄ω ̄)v
KIM 11:59 PM 10-02-10
作者: セーラー猫猫:
CD-ROM忍唔住開A/C了
來報到NOW~うふ♪(* ̄ω ̄)v
快D加入個CAT ICON啦~
luna_178 02:06 AM 10-19-10
新人, 多多指教~
KIM 02:13 AM 10-19-10
作者: luna_178:
新人, 多多指教~
ENJOY!

講少少自己野啦~
luna_178 05:25 AM 10-19-10
作者: KIM:
ENJOY!

講少少自己野啦~
其實做左CD-ROM好耐GA LA~終於忍不住開個A/C~^O^~
喜歡黎睇呢度既清談館, 音樂版同體育版~
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 

返回主題版面