Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-19, 10:14 AM   #51
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔怪得兩隻鬼蝦新人咁耐都蝦唔死
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-19, 12:21 PM   #52
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
原來真係雜魚
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 02:56 AM   #53
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
善逸哥終於出場 不過起碼都過多兩集先見到佢屈機

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 11:14 PM   #54
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 真!DC 查看文章
原來真係雜魚
由手機版發出
只有ufo先可以雜魚役都要搵卡士強勁嘅聲優嚟配。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-19, 12:25 AM   #55
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我都唔知佢第日D真係勁果班出黎果時D聲優點算......呢個世代當紅既佢已碼用左1/4

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-23-19, 02:30 PM   #56
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
炭治郎真係好弱w
另外兩邊都秒殺佢仲要拖到下一集
節奏真係好慢
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-19, 03:48 PM   #57
野良猫
肥倫

引用:
炭治郎真係好弱w
節奏真係好慢
由手機版發出
元十二鬼月+有傷在身
難免打慢咗

不過想講嘅係,元十二鬼月都被一般鬼傷害到
仲要一般細路都可以用到異能?
舊 06-25-19, 11:28 AM   #58
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
元十二鬼月+有傷在身
難免打慢咗

不過想講嘅係,元十二鬼月都被一般鬼傷害到
仲要一般細路都可以用到異能?
我都想講
咁簡單就比鬼打甩個鼓
同埋咁講者係個鼓有異能唔係隻鬼

引用:
炭治郎真係好弱w
節奏真係好慢
由手機版發出
善逸型到
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-19, 04:15 AM   #59
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
攪咩。。part b拖戲拖到差d睇唔落去。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-19, 08:06 AM   #60
Hextor
Insane Gamer

打交燒晒錢

咁慢
咁既進度去唔去到柱出場

此篇文章於 06-30-19 12:12 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-19, 08:56 AM   #61
野良猫
肥倫

有啲位拖得太明顯
舊 06-30-19, 04:38 PM   #62
Game Master

典型嘅少年Jump動作番拖戲技倆,就連ufo亦不能倖免。

相反隔離嘅《學不來》都係Jump番,但甚少拖戲。

舊 07-01-19, 12:11 PM   #63
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
高質到咁,好擔心完咗呢季後,到第2季做唔返呢種質素

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-19, 10:24 AM   #64
野良猫
肥倫

今集燒錢法睇嚟之後有排做文戲

P.S
阿妹終於出聲
舊 08-11-19, 11:44 AM   #65
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
咁o既作畫係唔係之後三四話都預左要食草

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-19, 12:51 PM   #66
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
呢兩集真係

霹靂一閃六連

今集火神最後個幕真係鳥肌
雖然我覺得伏線唔夠好似有d突然
阿妹終於出聲
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-19, 01:39 PM   #67
野良猫
肥倫

來重溫吧
舊 08-11-19, 04:56 PM   #68
Game Master

之前幾集開始有啲悶悶地,原來係保存實力落呢集「火之神」絕招作畫度。

果然係要妹妹出場先好睇返。

舊 09-09-19, 06:31 PM   #69
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
【第3巻ジャケット&特典詳細公開!!】
9月25日発売「鬼滅の刃」Blu-ray&DVD第3巻のジャケットは、凛々しく身を構える竈門禰豆子となります!

また、特典CDやオーディオコメンタリーの詳細も公開!
http://kimetsu.com/anime/bddvd/?no=3
引用:

第一巻
http://kimetsu.com/anime/bddvd/?no=1
引用:
第二巻
http://kimetsu.com/anime/bddvd/?no=2
引用:

「鬼滅の刃」コラボカフェ・ダイニング
<期間限定お月見イベント開催>
http://ufotable.com/kmt_tsukimi/
引用:

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-19, 09:52 AM   #70
野良猫
肥倫

冇睇漫
無限列車係短篇所以電影化就算?
舊 09-29-19, 07:46 PM   #71
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

唔長 但亦唔短
劇場版1~1.5個鐘應該剛剛好
重點係因為後半有某人出場 全本書佢打得最勁

ペルソナ5

隨時更新
舊 09-29-19, 08:25 PM   #72
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
差不多睇到最新
現在有一個問題
主角老豆有重病
但生到咁多仔女
是呼吸法很利害
還是老婆很利害

舊 10-01-19, 02:40 AM   #73
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
【劇場版「鬼滅の刃」無限列車編 制作決定!】
引用:

鬼滅の刃 コラボレーションカフェ
Happy Halloween! イベント開催・決定です!
http://ufotable.com/halloween2019/
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-19, 09:24 PM   #74
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
差不多睇到最新
現在有一個問題
主角老豆有重病
但生到咁多仔女
是呼吸法很利害
還是老婆很利害
老豆某種意義上仲好打過一半以上嘅九柱

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-19, 12:12 AM   #75
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: casio 查看文章
老豆某種意義上仲好打過一半以上嘅九柱
無限列車都算係比較唔好睇ge一章,即使後半同某人打,但漫畫都係唔多篇幅,又唔係特別精彩,算係俾人禁住打.....
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] ディバインゲート アニメ化決定! 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 15 02-03-16 07:04 PM
「Mighty No. 9」アニメ化決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 2 07-06-14 02:45 PM
[動畫] KARA、アニメ化決定! money 日本動漫畫討論版 2 12-05-12 02:02 PM
[動畫] 台北地下街のマスコットキャラ 莉洋ちゃん(CV:花澤香菜)アニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 4 03-27-12 03:29 AM
カゲロウデイズ アニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 0 10-20-11 05:46 PM

現在的時間是 07:02 PM

手機版 | APP版