Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-24-04, 03:42 PM   #101
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
咁呢隻game得唔得?

出左美版, 正考慮入不入.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-04, 11:55 AM   #102
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
咁呢隻game得唔得?

出左美版, 正考慮入不入.
爆咗日版~!
玩的過程好正,ending就太普通了~!故事性較弱~!
BOSS也不算太強~
整體上唔及Gc ver. zelda 正~!

當係動作GAME玩會好D~!

舊 12-02-04, 02:09 AM   #103
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
剛剛買o左隻2手美版..
打o左陣, 覺得幾正...

舊 01-07-05, 11:50 PM   #104
auntiethird
愛情萬歲!!!

想問下各位打100層時level 幾多?

我level 21去打, 打到82層死o左.... 慘呀..

舊 01-08-05, 04:48 PM   #105
居魯士
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
請問在那裏可以增加同伴的能力?
居魯士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-05, 12:57 AM   #106
auntiethird
愛情萬歲!!!

引用:
作者: 居魯士
請問在那裏可以增加同伴的能力?
博士隔離間屋囉...
用3個shine 加一次...

舊 07-30-05, 08:40 PM   #107
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: auntiethird
博士隔離間屋囉...
用3個shine 加一次...
請問一下~加左一次之後…介有冇其他方法可以再加強…我隻隻都加強過~佐有D仲係得15-20血…我打到STAGE8時D PARTNER好得易俾人一回KO…

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-24, 06:57 AM   #108
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
幸好你們開攻略區咁我不用電視版推上

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
動物之森(美版) 心得交流區 小苦妹 攻略及心得交流區 275 01-11-05 01:17 PM
[ETC]宮本茂氏が任天堂を辞職へ? neo2046 電視遊戲討論版 34 05-12-04 12:33 AM
Mario RPG in Development? Raymondz 電視遊戲討論版 1 03-06-04 06:38 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM

現在的時間是 08:28 PM

手機版 | APP版