Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-04, 12:40 PM   #1
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
GUNDAM WARS卡片GUNDAM ACE篇

sm
仲有個哈曼好正
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 12:44 PM   #2
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
出左好耐lo~~

舊 04-27-04, 12:44 PM   #3
愚零鬥武多

註冊日期: Mar 2003
加美由...好正...
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 12:47 PM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
全部都是無賴咭嗎?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 12:47 PM   #5
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
個張馬沙係bit入面都好搞鬼~~
冇儲同睇開ace麻~~張張都係第一次見
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 12:50 PM   #6
endymion
ハン・イェスル

引用:
作者: mike^2又名館主
全部都是無賴咭嗎?
一d都唔無賴,好多效果都係得啖笑

舊 04-27-04, 01:03 PM   #7
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
吉姆穿紅蟹肚....
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 01:04 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有冇淨呢幾十張賣架??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 01:08 PM   #9
endymion
ハン・イェスル

引用:
作者: javaj
有冇淨呢幾十張賣架??
有都唔平36張兩盒都齊唔到.最好係買一盒,之後賣走其他再出去收

舊 04-27-04, 03:16 PM   #10
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
暴走果個幾攪笑
好多二角底褲男人
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 05:07 PM   #11
黑魔術
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
得啖笑..幾攪笑..有冇人買?

扭蛋機 : 你已經扭了..
黑魔術 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 06:33 PM   #12
大粒麥
最後衝刺......

haha~
超攪笑~

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 06:38 PM   #13
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 黑魔術
得啖笑..幾攪笑..有冇人買?
用得架

有部分

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 08:30 PM   #14
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
張野個號碼係GA既全部都唔用得................

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 10:13 PM   #15
“寶”
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
有得買 ga??
話我聲~~
“寶” 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 12:38 AM   #16
endymion
ハン・イェスル

引用:
作者: “寶”
有得買 ga??
話我聲~~
出左無半年都有四個月.

舊 04-28-04, 02:46 AM   #17
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
最強吉"無"傳說
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 05:59 PM   #18
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

哈曼好勁 ,一出場敵人本國全部卡都可以見到,沙拉沙到無禁勁 ,張sm一出場,有成50部機,但全部0、0、0 ,有鬼用 用來做牆乎?

(無玩gundam war好耐.......................)

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 06:03 PM   #19
MΛkubeX

註冊日期: Apr 2003
天空的學校個張正
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 09:18 PM   #20
endymion
ハン・イェスル

引用:
作者: 疾風雷電
哈曼好勁 ,一出場敵人本國全部卡都可以見到,沙拉沙到無禁勁 ,張sm一出場,有成50部機,但全部0、0、0 ,有鬼用 用來做牆乎?

(無玩gundam war好耐.......................)
點解你會用哈曼同沙拉沙比 用法都唔同

舊 04-28-04, 10:05 PM   #21
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

引用:
作者: endymion
點解你會用哈曼同沙拉沙比 用法都唔同
唔係一樣到係睇卡咩?? ...............有成幾年無玩,記憶倒退

你有玩??用咩色??我鐘意用綠色,夠快 ,黑三星

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 10:11 PM   #22
endymion
ハン・イェスル

引用:
作者: 疾風雷電
唔係一樣到係睇,卡咩?? ...............有成幾年無玩,記憶倒退

你有玩??用咩色??我鐘意用綠色,夠快 ,黑三星
紅茶,我都好耐無玩,沙沙係睇自己,哈曼睇對方

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM
[PS2]SD Gundam 大決戦!次元海賊デ・スカール圖片及影片,日版予定11月3日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 24 09-13-04 09:42 AM
[GBA]SD Gundam Force 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 03-28-04 10:07 AM
[PS2]SD Gundam Force For PS2 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 12-18-03 12:25 AM

現在的時間是 10:35 PM

手機版 | APP版