Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 08-02-10, 12:41 AM   #51
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
因為係我問個男仔先拆箱
所以我想係未拆就真,不過佢所講的飛機貨
我真係接受唔到的

就算漫節真係有
都唔會平得過係信和度買...

我住係新界...荃灣無的話我焗住去旺角買
港島我完全唔會去...所以...嗯
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-10, 07:25 PM   #52
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: shion_rei 查看文章
就算漫節真係有
都唔會平得過係信和度買...

我住係新界...荃灣無的話我焗住去旺角買
港島我完全唔會去...所以...嗯
動漫節係有 但係$**俾你都唔想入啦...

買物王通常要等出版後大半個月~一個月先番
(尤其呢0的...)

賊船就穩定0的 出版後大約兩星期就有船版到
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-10, 12:30 AM   #53
YALIU
儲錢中...

我講過我唔會再給錢入去.............
因為我想買的,唔一定要經漫節入
在於我的價值入面,你肯放的野新到我接受到的
我唔介意收二手....而可能你收不到我都唔會特登入去迫...

荃灣買物王番野比較慢的....
不過佢番得幾本,好快掃完...
舊 08-03-10, 07:06 PM   #54
ty1106
Game Master
おれいも

已爆機
感覺萌將傳比較近一般向 H場面相對似裝飾品...
而且唔係全員都有H場面 (有0的似動畫版安排...)
舊 08-06-10, 01:26 AM   #55
ty1106
Game Master
おれいも

8/5 人氣投票壁紙第二回:曹操(華琳) 發佈
(呢種若隱若現外加SM女王氣息‧一絕!)
舊 08-20-10, 11:38 PM   #56
ty1106
Game Master
おれいも

2010.08.19 人氣投票壁紙第四彈
北鄉一刀與「後宮們」(爆!!!)
舊 09-06-10, 10:16 PM   #57
YALIU
儲錢中...

人氣投票壁紙第五彈孫權同第六回華雄都已經出了

另:C78本野好強大…(笑)
舊 09-07-10, 09:37 PM   #58
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
人氣投票壁紙第五彈孫權同第六回華雄都已經出了

另:C78本野好強大…(笑)
官方C78販售品

個紙袋簡直係謀殺用...

其他只睇中桃香抱枕套

現時目標:入手全部未聽過Chara CD (GalGame版同動畫版)
舊 09-08-10, 12:10 AM   #59
YALIU
儲錢中...

我無買紙袋= =~
我只買了佢本場刊...

我都睇中孫權抱枕...
但我要禁買orz

半年前...我係信和見過真戀姬個幾隻
舊個D我唔知重有無
舊 09-08-10, 09:25 AM   #60
oskyosky
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDoskylai
我買左紙袋, 桃香抱枕套同本書
3樣加埋成2千元=v=
oskyosky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 10:24 PM   #61
ty1106
Game Master
おれいも

壁布第七彈

黃蓋(祭)浴衣祭 點解熟女可以犯規成咁0架!?
舊 09-16-10, 09:44 PM   #62
ty1106
Game Master
おれいも

壁布第八彈 星0的妖魅力無晒...
舊 09-17-10, 10:48 PM   #63
oskyosky
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDoskylai
星好性感>"<
比想像中好
oskyosky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-11, 10:41 PM   #64
ty1106
Game Master
おれいも

舊文一推

萌將傳 Visual Fanbook早0係上個月已經出0左 (HMV jp提供)
旭屋有入貨 之前行咁耐信和都唔覺、YA又無上架
除0左Visual Fanbook本身之外仲有一本集四格、漫畫、小說於一身0既80頁冊子─『外史祭典』
唔連稅2600日圓 (入0左手 船貨13算)

*全力清倉中*

此篇文章於 01-29-11 10:44 PM 被 ty1106 編輯。
舊 01-29-11, 11:42 PM   #65
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: ty1106 查看文章
舊文一推

萌將傳 Visual Fanbook早0係上個月已經出0左 (HMV jp提供)
除0左Visual Fanbook本身之外仲有一本集四格、漫畫、小說於一身0既80頁冊子─『外史祭典』
我兩本都買唔到呀…
我唔想經台灣訂…
舊 01-30-11, 12:22 AM   #66
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
我兩本都買唔到呀…
我唔想經台灣訂…
佢直頭係一set兩本
我都係發腳痕上一上旭屋見到 仲要只此一set

如果你住港島0既睇下旭屋/賊船肯唔肯幫你訂
九龍或者要試下去賊船問

但係講明先 旭屋一定13算 而且搭船

真・恋姫†無双 -萌将伝-ビジュアルファンブック
エンターブレイン
ISBN978-4-04-726986-6

*全力清倉中*

此篇文章於 01-30-11 12:40 AM 被 ty1106 編輯。
舊 01-30-11, 01:30 AM   #67
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

冇人提呢個?

之後就到鋼彈戀姬同北斗戀姬

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-11, 11:43 AM   #68
YALIU
儲錢中...

引用:
佢直頭係一set兩本
我都係發腳痕上一上旭屋見到 仲要只此一set

如果你住港島0既睇下旭屋/賊船肯唔肯幫你訂
九龍或者要試下去賊船問

但係講明先 旭屋一定13算 而且搭船

真・恋姫†無双 -萌将伝-ビジュアルファンブック
エンターブレイン
ISBN978-4-04-726986-6
太遠了…
我去過賊船佢話唔接

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章

冇人提呢個?

之後就到鋼彈戀姬同北斗戀姬
有…上星期已經知
不過今次原畫家係招募…
我只想要日陰影次的!!!
舊 02-03-11, 11:49 AM   #69
YALIU
儲錢中...

http://www.no-mad.jp/basesonmirror/sgo/index.html

有圖睇啦
呢個唔通就係........誰?
舊 02-03-11, 03:15 PM   #70
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
http://www.no-mad.jp/basesonmirror/sgo/index.html

有圖睇啦
呢個唔通就係........誰?
諗唔到 (上杉?)

中國三國之後到日本戰國
會唔會再玩オトコの娘呢

*全力清倉中*
舊 02-04-11, 01:31 AM   #71
YALIU
儲錢中...

引用:
諗唔到 (上杉?)

中國三國之後到日本戰國
會唔會再玩オトコの娘呢
佢其實係未同某隻game鬥大?
我唔記得叫乜名...不過主角係上衫
舊 02-04-11, 10:34 AM   #72
ko121314
Game Master

PSN  IDkollokkol
引用:
舊文一推

我早左去旭屋......似乎個陣船貨未到 orz
而家都周圍搵緊幫手訂.....
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-11, 03:24 PM   #73
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
佢其實係未同某隻game鬥大?
我唔記得叫乜名...不過主角係上衫
係咪 戰國蘭斯(戦国ランス) 呀?

引用:
作者: ko121314 查看文章
我早左去旭屋......似乎個陣船貨未到 orz
而家都周圍搵緊幫手訂.....
旭屋船貨可以訂0架嘛...
上次我的妹妹漫畫特裝版好似直頭無番貨 都係訂船貨番

*全力清倉中*
舊 02-05-11, 01:04 AM   #74
YALIU
儲錢中...

引用:
係咪 戰國蘭斯(戦国ランス) 呀?

旭屋船貨可以訂0架嘛...
上次我的妹妹漫畫特裝版好似直頭無番貨 都係訂船貨番
係啦係啦
係呢隻啦

除左旭屋之外重有無其他地方
因為我唔會去港島個邊
舊 02-05-11, 02:05 AM   #75
ty1106
Game Master
おれいも