Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 06-04-02, 12:14 PM   #1
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
請問你地去邊度買H漫?

請問你地去邊度買H漫?
月刊我去宇宙船買,
商業誌我去皆旺&童年夢買.

另外又想問有冇平d既上網訂書website介紹?
amazon好貴
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 07:33 PM   #2
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
我都問緊!!!!!!!!!!!

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 09:01 PM   #3
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face Re: 請問你地去邊度買H漫?

引用:
Originally posted by Peter Yu :
請問你地去邊度買H漫?
月刊我去宇宙船買,
商業誌我去皆旺&童年夢買.

另外又想問有冇平d既上網訂書website介紹?
amazon好貴
睇唻Peter兄都睇好多H漫呢。
我以前睇個陣多數係賊船買, 而家會去Sogo買。(係ふたりH)

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 10:33 PM   #4
Peter Yu
慾の求道者

唔係好多唶,畫功o岩睇咪買囉
我住得比較內陸,去旺角已經覺得遠
Sogo係每年書展順便去行一次
舊 06-04-02, 10:45 PM   #5
Peter Yu
慾の求道者

引用:
Originally posted by 楊威利 :
我都問緊!!!!!!!!!!!
問到有好介紹記得通知聲喎
舊 06-04-02, 11:09 PM   #6
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
試試去太古uny看看?有一個角落是放h漫的
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-02, 11:31 AM   #7
Peter Yu
慾の求道者

咁大個仔都未去過太古
等七月書展一定要香港一日遊至得
舊 06-05-02, 03:01 PM   #8
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
各位多唔多dl h漫呢?我剛去一網頁,已dl了十多本商業誌...
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-02, 09:39 PM   #9
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

PSN  IDsiusiufai
引用:
Originally posted by T.K. :
各位多唔多dl h漫呢?我剛去一網頁,已dl了十多本商業誌...
什麼網頁有得dl咁多ar!!!!
我搵到瘋

舊 06-05-02, 09:41 PM   #10
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
台灣網頁,上得快死得快....
有時無半個鐘已經俾人劈晒d資料..
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-02, 10:43 PM   #11
Peter Yu
慾の求道者

依度都幾多
http://area51.hooters.dk/chili/nav3.htm
不過好耐冇更新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:10 AM

手機版 | APP版