Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-25-03, 01:36 PM   #1
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
惡魔城~~齊到此一遊~~討論區

出左al,幾刺激下~~
唔同月下~果種打moster儲exp咁ge arpg,
打moster無exp的,也無lv升,
不過打打下會學到新招,
而且有得裝備道具.

此篇文章於 10-25-03 01:50 PM 被 msz006 編輯。
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:38 PM   #2
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
美板?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:39 PM   #3
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

係ar,
尋晚有了
舊 10-25-03, 01:39 PM   #4
steve

註冊日期: Aug 2002
Re: 惡魔城~~齊到此一遊~~討論區

引用:
Originally posted by msz006 :
出左al,幾刺激下~~
唔到月下~果種打moster儲exp咁ge arpg,
打moster無exp的,也無lv升,
不過打打下會學到新招,
而且有得裝備道具.
隻Game 類似 Devil may cry 咁 ?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:40 PM   #5
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

Re: Re: 惡魔城~~齊到此一遊~~討論區

引用:
Originally posted by steve :
隻Game 類似 Devil may cry 咁 ?
基本上玩法係咁,
但玩落有d分別ge
舊 10-25-03, 01:40 PM   #6
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
我仲要等多一個月....."

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:42 PM   #7
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
番版?
美版?
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:42 PM   #8
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

PSN  IDartificialRock
早成個月~
引死人咩

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 01:45 PM   #9
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
Originally posted by neo2046 :
番版?
美版?
梳o打al...
舊 10-25-03, 07:34 PM   #10
keigo
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
玩緊了=.=
等唔切
日版出左再玩多次

大家玩到邊了?
keigo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 07:35 PM   #11
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
睇到呢個topic 的時候差d 嚇死左... ~_~
d 人話試版都好難打~ 咁依家難唔難???

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 07:38 PM   #12
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
美版咁早出.........

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 07:39 PM   #13
keigo
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
我覺得唔係太難
加上d sub weapeon +唔同o既orbs
會有唔同o既效果
都算唔錯
keigo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 09:38 PM   #14
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
日版幾時出啊?
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 09:43 PM   #15
steve

引用:
Originally posted by Kirua :
日版幾時出啊?
11月27日
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 09:44 PM   #16
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
聽日撲去買
總覺得惡魔城用英文地道D

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 10:10 PM   #17
BeBop

註冊日期: Jun 2003
引用:
Originally posted by 基路亞 :
睇到呢個topic 的時候差d 嚇死左... ~_~
d 人話試版都好難打~ 咁依家難唔難???
D人o厄你
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 10:10 PM   #18
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
我都買左..
不過游戲時間好似好短
希望有奕城或其他關口讓游戲長D la... :P
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 10:11 PM   #19
John5
Game Master
地獄浪人

引用:
Originally posted by Bobobo :

D人o厄你
我覺得好易上手
舊 10-25-03, 10:17 PM   #20
BeBop

引用:
Originally posted by John5 :
我覺得好易上手
我都覺得

引用:
我都買左
不過游戲時間好似好短
希望有奕城或其他關口讓游戲長D la... :P
咩叫"好似好短"?
我o念唔會有逆城,因爲係3d,連頂都睇唔到

此篇文章於 10-25-03 10:26 PM 被 BeBop 編輯。
舊 10-25-03, 11:16 PM   #21
John5
Game Master
地獄浪人

引用:

我都覺得

咩叫"好似好短"?
我o念唔會有逆城,因爲係3d,連頂都睇唔到
我覺得D 版圖好細..
玩左5 夠5個鐘已經80%...
舊 10-25-03, 11:25 PM   #22
BeBop

唔係啊wa...........應該唔只100%
舊 10-25-03, 11:54 PM   #23
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
可能加個類似 鏡子mode o既逆城落去呢...(一味博估)
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-03, 02:09 AM   #24
John5
Game Master
地獄浪人

引用:
唔係啊wa...........應該唔只100%
唔只100% 最好 la...
想問下有玩的人進度去到邊?
舊 10-26-03, 02:12 AM   #25
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
有冇死神&鐮刀呀?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章