Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手提遊戲機討論版>Front Mission the First [日版已售]
enishi 01:23 PM 09-20-06
http://plaza.rakuten.co.jp/soutahous.../200609200000/
DS「Front Mission the First」

Another new Square-Enix game 3 new games for NDS announced in 2 weeks And another 3 games are releasing too...
W!LL 01:27 PM 09-20-06
Front Mission 都要出係NDS了
我覺得係remake第一集
AshleyYan 02:25 PM 09-20-06
作者: 小恐:
我覺得第一集最好玩喎
W!LL 03:23 PM 09-20-06
作者: AshleyYan:
我覺得第一集最好玩喎
我都係~
玩第一下已經覺得好新穎, d parts各自有HP, 冇機戰咁悶
如果有WFC對戰必敗
AshleyYan 03:46 PM 09-20-06
我都係~
玩第一下已經覺得好新穎, d parts各自有HP, 冇機戰咁悶
如果有WFC對戰必敗
後期學埋苗準,打斷晒敵人D手手腳腳仲正~
變晒人棍
Jamie 04:00 PM 09-20-06
可能是REMAKE GUN SURVIVOR... XD
628 04:51 PM 09-20-06
Front Mission One is the best... but too easy too... so hope it can make it harder... look forward to it anyway...
neo2046 04:52 PM 09-20-06
I also think 1st is the best

http://s03.2log.net/home/syoboon1/ar...column229.html
作者: :
◆【NDS】『フロントミッション ザ ファースト』
・FM1のRemake。
・オリジナル(original)を超える快適な操作性、新ヴァンツァーも
・5のグレンデュバル参戦

W!LL 04:55 PM 09-20-06
yeah!
FM1 Remake (追加WFC對戰plsss )

SE發表好多Game係NDS喇, 不過好多Title都係4方廠果邊...
幾時remake天地創造
怪人怪人 04:58 PM 09-20-06
又係remake square的舊作.......
oldletter 05:04 PM 09-20-06
我覺得re呢個會仲好
http://www.square-enix.co.jp/fm/gh/index.html
enishi 05:08 PM 09-20-06
yeah!

SE發表好多Game係NDS喇, 不過好多Title都係4方廠果邊...
According to some info from Japan, WFC function is added (just don't know if it is battle mode or something like FF3)
GUSTAV 05:13 PM 09-20-06
幾時有得玩remake既龍界傳說a
大覺屋師真 05:15 PM 09-20-06
FM正!!!

yeah!

不過天地創造有得remake就更正
果時唔識玩卡住左無打爆U_U
歌絲˙暮斯 05:17 PM 09-20-06
我相信下隻係 PE
W!LL 05:17 PM 09-20-06
作者: GUSTAV:
幾時有得玩remake既龍界傳說a
呢隻同天地創造我都好鐘意玩
但係日本仲有大量超任版死貨價一隻200yen....
SE睇黎冇乜信心Remake版會賣得好..

作者: 大覺屋師真:
FM正!!!

不過天地創造有得remake就更正
果時唔識玩卡住左無打爆U_U
我都係停左...去到表世界幾難玩下...
LV難升到傻, 打幾下怪就無HP咁濟
而加冇哂動力開番部超任出黎, 如果remake我會買
nobu-k 05:18 PM 09-20-06
又重出?不過如果係remake就唔同
我都係最鍾意第一集,同埋外傳
跟住果d已經無玩了
黃昏之魔彈 07:01 PM 09-20-06
太好了
千等萬等始出來
kevinhty 07:10 PM 09-20-06
如果真係第一集就好了~
大覺屋師真 07:14 PM 09-20-06
呢隻同天地創造我都好鐘意玩
但係日本仲有大量超任版死貨價一隻200yen....
SE睇黎冇乜信心Remake版會賣得好..

我都係停左...去到表世界幾難玩下...
LV難升到傻, 打幾下怪就無HP咁濟
而加冇哂動力開番部超任出黎, 如果remake我會買
咁正@_@ 第日有機會去日本執番隻先
龍界都係極鐘意玩, 有得remake就好U_U

我直頭未到表世界
記得果時睇本垃圾攻略點知跟住做都過唔到, 試左勁耐最後放棄=,=
破戒僧 08:01 PM 09-20-06
成個FM系列得1係好玩...
而家SFC/SC版兩隻都仲o係度...(PS版冇買)
6402oen 11:54 PM 09-20-06
front mission project blog
http://frontmissionproject.cocolog-nifty.com/fmpb/

作者: :
ようやく出せた~。ハメコミ合成じゃないですよ!
これで私は忙しかったです。
ちなみにゲームショウではもう一つお知らせがあるでよ。

W!LL 12:03 AM 09-21-06
畫面完全移值
AshleyYan 12:15 AM 09-21-06
畫面完全移值
直頭100%完全移殖
可能會加D換parts之類.......
Kain 12:22 AM 09-21-06
GBA咪出過o羅......
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面